У меня сегодня суд по ИН - Монетка, пожелайте мне ни пуха.....

• Автор теми Автор теми Tanya123
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 118
  • Перегляди Перегляди 7K

Tanya123

Форумчанин
Дописи
657
Реакції
369
Бали
443
Tanya123 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сегодня, спустя пол года карантина , наконец-то будет суд по ИН Монетке, есть конечно переживания, но думаю мой адвокат меня вытащит, должен, по крайней мере. Еще по долгам я не ходила в суд, просто нужна Ваша, ребята, поддержка! Сразу вам отпишусь как и чего, заранее спасибо!

Сегодня, спустя пол года карантина , наконец-то будет суд по ИН Монетке, есть конечно переживания, но думаю мой адвокат меня вытащит, должен, по крайней мере. Еще по долгам я не ходила в суд, просто нужна Ваша, ребята, поддержка! Сразу вам отпишусь как и чего, заранее спасибо!
Удачи!!

Tanya123, повірте,все буде добре))).
Ви головне,настройте себе на це !!!
І пам'ятайте!!!
images (19).webp

Удачі)))
Ви йдете на засідання чи сам адвокат ?. Бо в мене тільки адвокат ходить ,а я на лавочці сиджу)))

Tanya123, повірте,все буде добре))).
Ви головне,настройте себе на це !!!
І пам'ятайте!!!
images (19).jpeg

Удачі)))
Ви йдете на засідання чи сам адвокат ?. Бо в мене тільки адвокат ходить ,а я на лавочці сиджу)))
Там треба бути присутнім? Я думав така фігня пішається без сторін?

Там треба бути присутнім? Я думав така фігня пішається без сторін?
Як суддя вирішить. В мене по Монетці ,п'ять судів було в першій інстанції.. по апеляції 1/))
Невідомо скільки по Солом'янському!

Я це пережила у вівторок. Перемога моя! На суд ходив адвокат. Також чекала пів року. У Вас все вийде!

У всіх все вийде..)) Дуже добре що люди почали зносити написи,вп...
Починаємо зубкі показувати))))
Ще требувати з них повернення коштів на юридичну допомогу! А це вже більші суми вони нам вернуть ніж ми, нібито, у них брали.

✊✊✊
Все буде добре!Я знаю,я взнавала!

Назад
Угорі