Zorro89
Форумчанин
- Дописи
- 779
- Рішення
- 1
- Реакції
- 322
- Бали
- 1138
Zorro89 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
ДаВи програли суд?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
ДаВи програли суд?
А ви захищались? Скільки часу просрочка була?
Это уже как быстро сработает исполнитель. Я ж не работаю ни в Минетке, ни в исполнительной службе)Ну это понятно . Все таки не знаете ,на сколько быстро процесс происходит?
Грустно таки...((
На ці питання я вже знайшла відповідь в темі)А ви захищались? Скільки часу просрочка була?
Я их тактику не знаюНа ці питання я вже знайшла відповідь в темі)
Zorro89 бачила ще ви писали їх вимоги. То прям все присудили виплачувати?
Я от дивуюсь. На одних подає до року протермінувань. А мені дзвонять на третій рік своїм автододзвоном і все. Ніяких пропозицій, нічого. Тупі дзвінки і лякалки через третіх осіб. Ну не ідіоти? Якщо на таке немає реакції, то який сенс продовжувати це робити? Чому в суд не подати?...
Що тобі цей час дасть? Наприклад якщо відкриють не через 5 днів а через місяць?Может когда увидят бывалые ,которые имели с ними дело после суда . То подскажите пожалуйста,через сколько открывают ВП
Заперечення,гнів,компроміс,депресія,прийняття ... По одному пункту на деньЩо тобі цей час дасть? Наприклад якщо відкриють не через 5 днів а через місяць?
[POSTS=5000]Мені здається там все простішеЗаперечення,гнів,компроміс,депресія,прийняття ... По одному пункту на день
Успеть полную зп забрать ....Що тобі цей час дасть? Наприклад якщо відкриють не через 5 днів а через місяць?
Ну хіба що одну... і то - це якщо в тебе виконавець дещо ледащий буде.Успеть полную зп забрать ....
Так я про одну и говорю. Не хочу сраной монетке отдавать всю зп сразуНу хіба що одну... і то - це якщо в тебе виконавець дещо ледащий буде.
Або мінуетці влом буде за виконавчим і до виконавця пертись відразу.
Перевести на пошту або добазаритись з бухгалтерією щоб не перераховували відразу на рахунок не варіант?Так я про одну и говорю. Не хочу сраной монетке отдавать всю зп сразу
Без вариантов. Предприятие,в котором коллектив 10 000. Это грубое округление ...Перевести на пошту або добазаритись з бухгалтерією щоб не перераховували відразу на рахунок не варіант?
И все согласно закону .... И в определенный банк .Перевести на пошту або добазаритись з бухгалтерією щоб не перераховували відразу на рахунок не варіант?
Тоді молись
Без вариантов. Предприятие,в котором коллектив 10 000. Это грубое округление ...
И все согласно закону .... И в определенный банк .
Не весьма оптимистично. Вот поэтому и спрашиваю. Тех,кто уже имел дело с ними на этапе ВПТоді молись
Частина 5 закону 24. Про оплату праці. Однайомтесь
Без вариантов. Предприятие,в котором коллектив 10 000. Это грубое округление ...
И все согласно закону .... И в определенный банк .
Я знаю , что есть закон . Но кто его соблюдает . И тем более ради меня одного не будут делать . А потом по их мнению все работники захотятЧастина 5 закону 24. Про оплату праці. Однайомтесь
По заяві працівника зарплату переводять на Укрпошту. Заява і посилання на закон. Кількість працівників не має значенняЯ знаю , что есть закон . Но кто его соблюдает . И тем более ради меня одного не будут делать . А потом по их мнению все работники захотят
З везінням нашого візаві його швидше звільнять аніж переведуть на пошту бабки))По заяві працівника зарплату переводять на Укрпошту. Заява і посилання на закон. Кількість працівників не має значення