Монетка подала в суд

• Автор теми Автор теми Zorro89
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 197
  • Перегляди Перегляди 9K
Ну это понятно . Все таки не знаете ,на сколько быстро процесс происходит?
Это уже как быстро сработает исполнитель. Я ж не работаю ни в Минетке, ни в исполнительной службе)
В сроки случае по суду с другой шарагой очень быстро сработали. Прям очень. Я не помню точно по времени, но реально быстро. А исполнитель вообще мгновенно заблокировал все карты и спистил с депозита деньги)))
Грустно таки...((

Может когда увидят бывалые ,которые имели с ними дело после суда . То подскажите пожалуйста,через сколько открывают ВП

А ви захищались? Скільки часу просрочка була?
На ці питання я вже знайшла відповідь в темі)
Zorro89 бачила ще ви писали їх вимоги. То прям все присудили виплачувати?
Я от дивуюсь. На одних подає до року протермінувань. А мені дзвонять на третій рік своїм автододзвоном і все. Ніяких пропозицій, нічого. Тупі дзвінки і лякалки через третіх осіб. Ну не ідіоти? Якщо на таке немає реакції, то який сенс продовжувати це робити? Чому в суд не подати?...

На ці питання я вже знайшла відповідь в темі)
Zorro89 бачила ще ви писали їх вимоги. То прям все присудили виплачувати?
Я от дивуюсь. На одних подає до року протермінувань. А мені дзвонять на третій рік своїм автододзвоном і все. Ніяких пропозицій, нічого. Тупі дзвінки і лякалки через третіх осіб. Ну не ідіоти? Якщо на таке немає реакції, то який сенс продовжувати це робити? Чому в суд не подати?...
Я их тактику не знаю

Может когда увидят бывалые ,которые имели с ними дело после суда . То подскажите пожалуйста,через сколько открывают ВП
Що тобі цей час дасть? Наприклад якщо відкриють не через 5 днів а через місяць?

Заперечення,гнів,компроміс,депресія,прийняття ... По одному пункту на день
[POSTS=5000]Мені здається там все простіше

3f6f083dbbf1f911398f72260c0130bb.webp

[/POSTS]

Ну хіба що одну... і то - це якщо в тебе виконавець дещо ледащий буде.
Або мінуетці влом буде за виконавчим і до виконавця пертись відразу.
Так я про одну и говорю. Не хочу сраной монетке отдавать всю зп сразу

Так я про одну и говорю. Не хочу сраной монетке отдавать всю зп сразу
Перевести на пошту або добазаритись з бухгалтерією щоб не перераховували відразу на рахунок не варіант?

Перевести на пошту або добазаритись з бухгалтерією щоб не перераховували відразу на рахунок не варіант?
Без вариантов. Предприятие,в котором коллектив 10 000. Это грубое округление ...
И все согласно закону .... И в определенный банк .

Без вариантов. Предприятие,в котором коллектив 10 000. Это грубое округление ...

И все согласно закону .... И в определенный банк .
Частина 5 закону 24. Про оплату праці. Однайомтесь

Останнє редагування:
Частина 5 закону 24. Про оплату праці. Однайомтесь
Я знаю , что есть закон . Но кто его соблюдает . И тем более ради меня одного не будут делать . А потом по их мнению все работники захотят

Я знаю , что есть закон . Но кто его соблюдает . И тем более ради меня одного не будут делать . А потом по их мнению все работники захотят
По заяві працівника зарплату переводять на Укрпошту. Заява і посилання на закон. Кількість працівників не має значення

По заяві працівника зарплату переводять на Укрпошту. Заява і посилання на закон. Кількість працівників не має значення
З везінням нашого візаві його швидше звільнять аніж переведуть на пошту бабки))

Назад
Угорі