У кого Кредит Каса уже довго в просрочці?

• Автор теми Автор теми Ира 89
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 128
  • Перегляди Перегляди 14K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ира 89

Форумчанин
Дописи
389
Реакції
108
Бали
2625
Ира 89 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт) у кого Кредит Каса уже років 2?може чуть більше? Як себе веде?)

Всім привіт) у кого Кредит Каса уже років 2?може чуть більше? Як себе веде?)
У мене з літа 2018. Нарахували космос, забив на них. Потім через рік зупинили нарахування %.А потім в ЛК намалювали тіло і просять до сих пір. Платити не буду.

У мене з літа 2018. Нарахували космос, забив на них. Потім через рік зупинили нарахування %.А потім в ЛК намалювали тіло і просять до сих пір. Платити не буду.
Телефонували мені та контактному. Контактний змінив номер так як були свої інші кредити. Мені не телефонують вже два роки

Почти два года. Втулили ИНН...
СТЯГУВАЧ
Юридична особаНайменування:ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "УКР КРЕДИТ ФІНАНС"ЄДРПОУ:38548598
Орган ДВС / приватний виконавець:Приватний виконавець Сіщук В.В.Дата відкриття: 30.07.2021Стан ВП: Відкрито

Не пишут уже и не звонят года полтора,передавали одно время на прозвон кредитекспрессу.

СТЯГУВАЧ
Юридична особаНайменування:ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "УКР КРЕДИТ ФІНАНС"ЄДРПОУ:38548598
Орган ДВС / приватний виконавець:Приватний виконавець Сіщук В.В.Дата відкриття: 30.07.2021Стан ВП: Відкрито
Робота офіційно у Вас?

СТЯГУВАЧ
Сколько тело у вас? И сколько хотят?

Робота офіційно у Вас?
Да, у меня свое предприятие, я сам себе директор, без наёмных сотрудников. Ну и плюс частный предприниматель. Счета личные и предпринимательские практически везде в арестах, окромя одного очень вневзрачного банка)))
Сколько тело у вас? И сколько хотят?
Тело вроде как 10 000 грн, очень давно не заходил в личный кабинет. Последнее что было гдето с год назад - 15800. И это при том, что именно этим уИб@нам я пролонгациями заплатил 16800... Печалька были времена, утопил тясяч 200 на всю эту срань шаромышную.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі