CreditKasa Ви будете закривати Кредит Касу?

foolish goose

Форумчанин
Дописи
65
Реакції
62
Бали
3590
foolish goose не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Два питання
1) прийшло смс від Укр Кредит Фінанс типу в вас борг 70К. Закрийте за тіло + ще 4-5К зверху (трохи більше ніж тіло та проценти)
Але: в УБКІ там сума боргу не 70К, а 10К. Тіло відповідно ще менше. В договорі прописано 70К як раз за весь час договора (ну типу якщо не закриєш вчасно).
Питання: то на суми в УБКІ не можна орієнтуватися?
2) взагалі чи варто закривати зараз Кредит Касу/Укр Кредит Фінанс? Тут на форумі побачила інфу, що Приват блокує кошти від них та єГроші за зв'язки з росією, й їх готуються закривати.
- чи не буде якихось проблем якщо закриєш?
- чи буде хтось займатися колекшном їхніх боргів якщо їх закриють?
Чи були такі кейси в минулому? Я знаю, що деякі кредитні компанії закривалися (правда не за співпрацю з рф), що було з їхніми боргами?

Дінеро і Укрпозика закрилися у травні цього року. Кредити продали Укрфінстандарт. Виплатила вже їм. Кредит в УБКІ перейшов до них і в них закрито.
Думаю, кредіткаса теж продасть всі договори калам і спокійнісінько з повною кишенею грошей закриється

Как бы мне не хотелось, но закрывать их всё же придётся. Выбор невелик, или платить, или суд

Два питання
1) прийшло смс від Укр Кредит Фінанс типу в вас борг 70К. Закрийте за тіло + ще 4-5К зверху (трохи більше ніж тіло та проценти)
Але: в УБКІ там сума боргу не 70К, а 10К. Тіло відповідно ще менше. В договорі прописано 70К як раз за весь час договора (ну типу якщо не закриєш вчасно).
Питання: то на суми в УБКІ не можна орієнтуватися?
2) взагалі чи варто закривати зараз Кредит Касу/Укр Кредит Фінанс? Тут на форумі побачила інфу, що Приват блокує кошти від них та єГроші за зв'язки з росією, й їх готуються закривати.
- чи не буде якихось проблем якщо закриєш?
- чи буде хтось займатися колекшном їхніх боргів якщо їх закриють?
Чи були такі кейси в минулому? Я знаю, що деякі кредитні компанії закривалися (правда не за співпрацю з рф), що було з їхніми боргами?
скажіть , у вас каса дзвонила оточенню? та якщо так то на який день? вдалось закрити вам?

Дінеро і Укрпозика закрилися у травні цього року. Кредити продали Укрфінстандарт. Виплатила вже їм. Кредит в УБКІ перейшов до них і в них закрито.
Думаю, кредіткаса теж продасть всі договори калам і спокійнісінько з повною кишенею грошей закриється
В мене близько 5 калів змінилося, поки не доконав останніх і Кредит Каса здалася - списали значну частину боргу, залишивши тіло+відсоток з розбивкою на 3 платежі.

Теж хз що з ними робити, кредиту 2.5 років брав 5к просили недавно 7500,але до цього багато з ними співпрацював овер дофіга відсотків заплатив, от учора таке прислали:

Вам було надано достатньо часу для вирішення питання існуючого боргу, про що неодноразово нагадувалось в телефонних переговорах із спеціалістами ТОВ «КОЛЕКТОРСЬКА КОМПАНІЯ УА».

Враховуючи ігнорування будь-яких попереджень (листів, дзвінків), констатуємо факт, що Ви не маєте намірів сплачувати заборгованість за кредитним договором, тому змушені продовжити роботу у наступному форматі, а саме рекомендувати кредитору звернутися до суду з позовом та отримати виконавчий документ про стягнення заборгованості, на підставі яких в подальшому кредитор матиме право звернутись до органів примусового виконання рішень суду, в тому числі приватних виконавців, для проведення стягнення заборгованості в примусовому порядку.

Добровільно погасити борг можливо до 30.10.2025 р. у розмірі 48425 грн.

Перерахувати кошти можна онлайн.

ОСОБИСТИЙ ЕЛЕКТРОННИЙ КАБІНЕТ:
Класно було б щоб зникли,або за тіло,я б вже здався.

В мене близько 5 калів змінилося, поки не доконав останніх і Кредит Каса здалася - списали значну частину боргу, залишивши тіло+відсоток з розбивкою на 3 платежі.
Розкажіть трохи детальніше як вдалося узгодити питання с Кредит Касою

Розкажіть трохи детальніше як вдалося узгодити питання с Кредит Касою
Я був на лікарняному в цьому році, то надав лист непрацездатності з Особистого кабінету Пенсійного фонду України (є такий додаток)+додав скріншоти заборгованостей з УБКІ, або можна виписку файлом, і відправити на розгляд, щоб, при умові, якщо вам запропонували меншу суму по акції, то її розбили на платежі, яких надали 3 - щомісячно, рівномірними сумами. 2-3 дні колектори розглядали пропозицію оплати частинами.
Договір з 2024 року, тому пробуйте і Ви!:)

а навіщо їм це все?
Я їм пояснив, що не міг сплачувати кредит довгий час по причині лікарняного, великого боргу та судів. Попросили надати докази вищесказаному, то я надіслав їм лікарняний лист та виписку з УБКІ, і розбили на платежі.
Також замовив Гарантійний лист, то очікую на нього.

Я їм пояснив, що не міг сплачувати кредит довгий час по причині лікарняного, великого боргу та судів. Попросили надати докази вищесказаному, то я надіслав їм лікарняний лист та виписку з УБКІ, і розбили на платежі.
Також замовив Гарантійний лист, то очікую на нього.
Це вони понти ганяють, насправді їм піхую на ваші проблеми

Це вони понти ганяють, насправді їм піхую на ваші проблеми
Та ясна річ, але краще закрити з ними питання, аніж по судам тягатися і платити по ВП призначене судом…
Я сам здивувався, що цих бронелобих за 4 місяці зміг випросити на оплату частинами. Довго і нудно переписувався з кожною калагенцією, але «Інтер-ріск Україна», які в мене наразі на продзвоні, погодилися, хоча теж ламалися😅😅

Я був на лікарняному в цьому році, то надав лист непрацездатності з Особистого кабінету Пенсійного фонду України (є такий додаток)+додав скріншоти заборгованостей з УБКІ, або можна виписку файлом, і відправити на розгляд, щоб, при умові, якщо вам запропонували меншу суму по акції, то її розбили на платежі, яких надали 3 - щомісячно, рівномірними сумами. 2-3 дні колектори розглядали пропозицію оплати частинами.
Договір з 2024 року, тому пробуйте і Ви!:)
Навіщо це. А довідку про склад сім'ї не вимагали?

Останнє редагування:
Надеюсь они продадут кому-то за копейки и там можно будет договориться выгодно, со всех мфо ( у меня их около 10 осталось) больше всего волнует кредит каса... так как идут с х5 тел в суд и выигрывают, пока в режиме ожидания.

Надеюсь они продадут кому-то за копейки и там можно будет договориться выгодно, со всех мфо ( у меня их около 10 осталось) больше всего волнует кредит каса... так как идут с х5 тел в суд и выигрывают, пока в режиме ожидания.
К сожалению
Мой 2018 года все никак не хотят закрывать
Требуют всю сумму (28к с 14,5 тела)

скажіть , у вас каса дзвонила оточенню? та якщо так то на який день? вдалось закрити вам?
В мене нема оточення. Моє оточення в окупації, з роботи офіційно звільнена (перейшла на ФОП), треті особи не в Україні.
Бувало раніше до повномасштабки дзвонили на роботу, хз на який день, не пам'ятаю вже. Ті кредити вдалося закрити. Цей новий вже, брала в '23, досі висить. От у суд кажуть що вже подали.

В мене нема оточення. Моє оточення в окупації, з роботи офіційно звільнена (перейшла на ФОП), треті особи не в Україні.
Бувало раніше до повномасштабки дзвонили на роботу, хз на який день, не пам'ятаю вже. Ті кредити вдалося закрити. Цей новий вже, брала в '23, досі висить. От у суд кажуть що вже подали.
перевіряйте, чи є справа в суді Стан розгляду справ

якщо так, звертайтесь )

Назад
Угорі