Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
У мене з літа 2018. Нарахували космос, забив на них. Потім через рік зупинили нарахування %.А потім в ЛК намалювали тіло і просять до сих пір. Платити не буду.Всім привіт) у кого Кредит Каса уже років 2?може чуть більше? Як себе веде?)
У меня уже 2 года и 3 мес. Тихие, смс иногда пишут.Всім привіт) у кого Кредит Каса уже років 2?може чуть більше? Як себе веде?)
Схожа ситуація)У мене з літа 2018. Нарахували космос, забив на них. Потім через рік зупинили нарахування %.А потім в ЛК намалювали тіло і просять до сих пір. Платити не буду.
Телефонували мені та контактному. Контактний змінив номер так як були свої інші кредити. Мені не телефонують вже два рокиУ мене з літа 2018. Нарахували космос, забив на них. Потім через рік зупинили нарахування %.А потім в ЛК намалювали тіло і просять до сих пір. Платити не буду.
Пропали безвісти, останній раз прийшло що продали якимось калам. Тіло 10000, висить 13600 на місціВсім привіт) у кого Кредит Каса уже років 2?може чуть більше? Як себе веде?)
| СТЯГУВАЧ | ||||
| Юридична особа | Найменування: | ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "УКР КРЕДИТ ФІНАНС" | ЄДРПОУ: | 38548598 |
| Орган ДВС / приватний виконавець: | Приватний виконавець Сіщук В.В. | Дата відкриття: 30.07.2021 | Стан ВП: Відкрито |
2.5. Взагалі про них забув.Всім привіт) у кого Кредит Каса уже років 2?може чуть більше? Як себе веде?)
Робота офіційно у Вас?Почти два года. Втулили ИНН...
СТЯГУВАЧ Юридична особа Найменування: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "УКР КРЕДИТ ФІНАНС" ЄДРПОУ: 38548598
Орган ДВС / приватний виконавець: Приватний виконавець Сіщук В.В. Дата відкриття: 30.07.2021 Стан ВП: Відкрито
Сколько тело у вас? И сколько хотят?Почти два года. Втулили ИНН...
СТЯГУВАЧ Юридична особа Найменування: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "УКР КРЕДИТ ФІНАНС" ЄДРПОУ: 38548598
Орган ДВС / приватний виконавець: Приватний виконавець Сіщук В.В. Дата відкриття: 30.07.2021 Стан ВП: Відкрито
Вони що не продають?? Теж маю їхУ меня уже 2 года и 3 мес. Тихие, смс иногда пишут.
Вроде бы нет, только на прозвон передают. Хотя, где-то недавно читала здесь, что они кому-то продали. Возможно перепутали с прозвоном.Вони що не продають?? Теж маю їх
Вони що не продаютьУ меня уже 2 года и 3 мес. Тихие, смс иногда пишут.
А пропонували тіло,?3,5 года не пишут и не звонят
Ні...зазвичайВони що не продають
Я же ответила выше, читайте внимательней.Вони що не продають
Ничего не предлагалиВони що не продають
А пропонували тіло,?
Всім привіт) у кого Кредит Каса уже років 2?може чуть більше? Як себе веде?)
Да, у меня свое предприятие, я сам себе директор, без наёмных сотрудников. Ну и плюс частный предприниматель. Счета личные и предпринимательские практически везде в арестах, окромя одного очень вневзрачного банка)))Робота офіційно у Вас?
Тело вроде как 10 000 грн, очень давно не заходил в личный кабинет. Последнее что было гдето с год назад - 15800. И это при том, что именно этим уИб@нам я пролонгациями заплатил 16800... Печалька были времена, утопил тясяч 200 на всю эту срань шаромышную.Сколько тело у вас? И сколько хотят?