- Дописи
- 36958
- Рішення
- 10
- Реакції
- 95591
- Бали
- 11145
Admin не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Така історія з'явилася в нашій спільноті в Фейсбук:
Посилання на допис:
Вважаю, що інформація дуже корисна.20.09 2024р.у вайбер мені прийшло повідомлення від кредит каси,щоправда у дужках зазначалось"підтримка".Тобто,credit casa(підтримка).Зазначалось,що я,як надійний клієнт,можу взяти у них будь-яку сумму на вигідних умовах.Я зразу ігнорувала,але зрештою через деякий час все ж пристала на їх пропозицію,про що написала у чат Вони мені сказали зробити заявку на сайті і задля того,щоб акційні умови були активовані,мені потрібно буде код підписання написати сюди,у вайбер Це я зараз розумію,що як так легковажно можна було вчинити і надати їм ті цифри,а тоді наче туман якийсь застрелив очі і розум.Зрозуміло,що то були шахраї,які взяли на мене 11200 грн Пізніше,у поліції,мені повідомили,що то була картка німецького банку.Кредит касу,я звісно,проінформувала щодо данного лохотрону,на що мені відповіли,що я сама винна.Та я й не заперечувала Поліція мені теж відмовила у тому,щоб надати справі хід.Скащали просто,що нікуди я не дінусь прийдеться платити.Я платила.І в березні цього року я закрила цю "позику".Тобто,з 29.09.2024 по 18.03.2025 я платила.Не раз писала їм на електронну адресу,щоб погодили мені якісь лояльні умови,але з такими,як вони,наглим і хамовитими,то була пуста трата часу.Висновок,сплатила я 30209 грн.Питання моє наступне,чи можу я подати на них до суду,чи є у мене шанс виграти?Чи краще залишити все,як є і мовчати??
Посилання на допис: