CreditKasa Шахраї представилися Кредит Касою і примусили оформити кредит

• Автор теми Автор теми Admin
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 11
  • Перегляди Перегляди 397

Admin

Реклама, гарант, питання по проекту
Адміністрація
Дописи
36958
Рішення
10
Реакції
95591
Бали
11145
Admin не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Така історія з'явилася в нашій спільноті в Фейсбук:

20.09 2024р.у вайбер мені прийшло повідомлення від кредит каси,щоправда у дужках зазначалось"підтримка".Тобто,credit casa(підтримка).Зазначалось,що я,як надійний клієнт,можу взяти у них будь-яку сумму на вигідних умовах.Я зразу ігнорувала,але зрештою через деякий час все ж пристала на їх пропозицію,про що написала у чат Вони мені сказали зробити заявку на сайті і задля того,щоб акційні умови були активовані,мені потрібно буде код підписання написати сюди,у вайбер Це я зараз розумію,що як так легковажно можна було вчинити і надати їм ті цифри,а тоді наче туман якийсь застрелив очі і розум.Зрозуміло,що то були шахраї,які взяли на мене 11200 грн Пізніше,у поліції,мені повідомили,що то була картка німецького банку.Кредит касу,я звісно,проінформувала щодо данного лохотрону,на що мені відповіли,що я сама винна.Та я й не заперечувала Поліція мені теж відмовила у тому,щоб надати справі хід.Скащали просто,що нікуди я не дінусь прийдеться платити.Я платила.І в березні цього року я закрила цю "позику".Тобто,з 29.09.2024 по 18.03.2025 я платила.Не раз писала їм на електронну адресу,щоб погодили мені якісь лояльні умови,але з такими,як вони,наглим і хамовитими,то була пуста трата часу.Висновок,сплатила я 30209 грн.Питання моє наступне,чи можу я подати на них до суду,чи є у мене шанс виграти?Чи краще залишити все,як є і мовчати??
Вважаю, що інформація дуже корисна.

Посилання на допис:

Посилання на допис:

Що значить "поліція сказала". Ви отримали підтвердження про реєстрацію Вашої заяви до ЄРДР ?

Посилання на допис:

Що значить не "заперечувала"? Хоча це трохи не мій "профіль"...

Интересные у нас люди. Подарила 30209 грн а теперь видимо жалко стало, судится хочет.

Останнє редагування:
Как то слишком много вопросов к этому посту.. что дал сам код подписания кредита мошенникам? Они взломали её кабинет и взяли кредит на карточку другой страны? Или взломали её банк ? Схема не понятная, так же как деньги оказались на зарубежной карте мошенников? Были у меня "золотые" карты других стран, но ни на одну из них ни одна контора не давала кредит, требовали украинскую..

Що значить "поліція сказала". Ви отримали підтвердження про реєстрацію Вашої заяви до ЄРДР ?
Наші поліцейські страшенно не люблять розслідувати подібні злочини, бо розслідування їх непросте і часто слідакам не по зубах. А тому часто-густо відмовляють в порушенні кримінального провадження, внесення відомостей в ЄРДР, тупо ігнорують імперативні приписи ст. 214 КПКУ. Мотивація бредова, з покликанням на ЗУ "Про звернення громадян", який не може бути застосований у подібних правовідносинах.

непросте і часто слідакам не по зубах
Вони мою угнану Вектру знайти не можуть 5 років, коли є підозрюваний (його навіть не допитали). Та ще й хамлять.
Слідчий суддя не знайшов порушень слідаком.
А ви тут за такі справи!!))

Вони мою угнану Вектру знайти не можуть 5 років, коли є підозрюваний (його навіть не допитали). Та ще й хамлять.
Слідчий суддя не знайшов порушень слідаком.
А ви тут за такі справи!!))
Таке вони можуть. Але вони солодкоїжки, хочуть зеленого фірмового американського шоколаду...

Назад
Угорі