- Дописи
- 7155
- Реакції
- 13651
- Бали
- 6780
Татьяна222 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Битовуха(((((. Не знаю чи десь напишуть правдуНамагаюсь знайти якусь iнфу в iнтернетi.Цiкаво як це коментуе полiцiя.Поки що нiчого не знайшла...
Послеродовая дипрессия и нервный срыв - это нечто сродни тому, что испытывают люди, принявшие это решение. Да, как-бы и не они его принимают....Это состояние за пределами понимания. Я слышал от человека, после родов, подобные вещи.Примите мои соболезнования искреннии,как я понимаю послеродовая депресия еще эти звонки
Я також передивилася регіональні сайти газет. Нічого......Намагаюсь знайти якусь iнфу в iнтернетi.Цiкаво як це коментуе полiцiя.Поки що нiчого не знайшла...
Ну якщо займаеться полiцiя,вилучено телефон,вiдкрито кримiнальне провадження ,могли б хоч десь прокоментувати.Битовуха(((((. Не знаю чи десь напишуть правду
Так,є таке. Я мама трьох дітей. І можу підтвердити Ваші слова. Тепер це буде таємницею для нас всіх(сумно ,що в мене така родина (((((Послеродовая дипрессия и нервный срыв - это нечто сродни тому, что испытывают люди, принявшие это решение. Да, как-бы и не они его принимают....Это состояние за пределами понимания. Я слышал от человека, после родов, подобные вещи.
К счастью, этот человек жив и даже не вспоминает об этом. Но не всегда удается предотвратить. Можно и охранять круглосуточно, но он или она выйдет в туалет на минуту и все...
Не можу надати відповідь,бо ще не стикалася з цим((((( але тепер це особисте(((Ну якщо займаеться полiцiя,вилучено телефон,вiдкрито кримiнальне провадження ,могли б хоч десь прокоментувати.
Да с этим я согласна с Вами на 100% сама прошла через это,но наверное жизнь меня настолько научила быть стойкой,что не депресия не уpoды по ту сторону трубки не смогли сломать,а сделали наоборот более сильной!Послеродовая дипрессия и нервный срыв - это нечто сродни тому, что испытывают люди, принявшие это решение. Да, как-бы и не они его принимают....Это состояние за пределами понимания. Я слышал от человека, после родов, подобные вещи.
К счастью, этот человек жив и даже не вспоминает об этом. Но не всегда удается предотвратить. Можно и охранять круглосуточно, но он или она выйдет в туалет на минуту и все...
почему вы решили что это все из-за мфо?Так,є таке. Я мама трьох дітей. І можу підтвердити Ваші слова. Тепер це буде таємницею для нас всіх(сумно ,що в мене така родина (((((
Post automatically merged:
Не можу надати відповідь,бо ще не стикалася з цим((((( але тепер це особисте(((
Не я вирішила... Її мати так сказала....почему вы решили что это все из-за мфо?
Сонечко, не хочу тебе розчаровувати ... два роки тому втратив плимінника ( теж зробив такий крок в безодню)... було не повних 17 роківБитовуха(((((. Не знаю чи десь напишуть правду
Не нашел я что Вам ответить на все, что Вы чувствуете....Мені про це ніхто не надасть інформації ((((( я дальня родичка.... Коли рідні не почули.... То що вони будуть правди добиватись... Сумніваюсь....((((((((
Шкода...
Але ,хто знає... Можливо щось да зміниться
У Вас нормальная родня, как и весь народ Украины, терпеливый и трудолюбивый. А довести можно многих, даже самых железных. Разве маршал Жуков не пример тому?Так,є таке. Я мама трьох дітей. І можу підтвердити Ваші слова. Тепер це буде таємницею для нас всіх(сумно ,що в мене така родина (((((
,????????.Те що твориться в моїй душі неописати.........
За помилки , пробачте.....
Приїхали з донечкою з танців..... Мама плаче..... Подзвонила моя рідна сестра і повідомила........
Моєї рідної тітки ,брата внучка
ПОВІСИЛАСЯ ЧЕРЕЗ ДЗВІНКИ КОЛЛЕКТОРІВ!!!!!!!!!!!..........
Не витримала...
Залишилась дівчинка 5м.........
Мама до мене ...
---Не допоміг твій форум.....
Плач....
---Мам,напевно вона про нього не знала....Так як ми не знали...про її проблеми. А якби я знала,хіба б я її залишила наодинці?????.....
Дзвоню до тітки...
--Чому не сказали про проблеми...?
---Вона сама нічого нікому не казала...... Але якісь дивні дзвінки були...
Тепер від мене ...
Я надіюсь,що всі калли закінчать своє життя в петлі...
Надіюсь,що по них ніхто не зронить сльозинку...
Надіюсь,що батюшка не відспіває і не дозволить хоронити на кладовищі....
Надіюсь,що ти калле,проклятущий,горітимеш в пеклі ВІЧНІСТЬ.....
І ЩЕ ВІД СЕБЕ....
В моєму лиці ,,ти деградат,маєш Ворога!!!!!!.....
Емоції переповнюють.......
І ще,якщо хтось, напише,що я закликаю платити..... Плюну в обличчя....
Який жах....тримайтесь і прийміть наші співчуття... яка б причина не була, але факт залишається фактом....людини немає...донечка залишилась без мами...Те що твориться в моїй душі неописати.........
За помилки , пробачте.....
Приїхали з донечкою з танців..... Мама плаче..... Подзвонила моя рідна сестра і повідомила........
Моєї рідної тітки ,брата внучка
ПОВІСИЛАСЯ ЧЕРЕЗ ДЗВІНКИ КОЛЛЕКТОРІВ!!!!!!!!!!!..........
Не витримала...
Залишилась дівчинка 5м.........
Мама до мене ...
---Не допоміг твій форум.....
Плач....
---Мам,напевно вона про нього не знала....Так як ми не знали...про її проблеми. А якби я знала,хіба б я її залишила наодинці?????.....
Дзвоню до тітки...
--Чому не сказали про проблеми...?
---Вона сама нічого нікому не казала...... Але якісь дивні дзвінки були...
Тепер від мене ...
Я надіюсь,що всі калли закінчать своє життя в петлі...
Надіюсь,що по них ніхто не зронить сльозинку...
Надіюсь,що батюшка не відспіває і не дозволить хоронити на кладовищі....
Надіюсь,що ти калле,проклятущий,горітимеш в пеклі ВІЧНІСТЬ.....
І ЩЕ ВІД СЕБЕ....
В моєму лиці ,,ти деградат,маєш Ворога!!!!!!.....
Емоції переповнюють.......
І ще,якщо хтось, напише,що я закликаю платити..... Плюну в обличчя....
Так в мене теж був період з поганими думками. Поговорити не було з ким. З рідними відносини не настільки глибокі. Друзів не хотілось турбувати. Трималась тільки заради дітей. Добре що все пройшло.Ніколи не забуду про свої такі ж погані думки, коли в мене була така депресія((((( всі ці кредити не вартують навіть такої думки, але коли тебе заганяють як кролика, і нема кому реально все розповісти, то всяке-різне лізе в голову
Співчуття(((Шкода жінки, шкода батьків, дітей...
По сути, совсем не важно, за какие именно деньги человек занимается этим, за копейки или миллионы. Важно, что он при этом теряет человеческий облик и собственное достоинство, если они у него были, конечно же.Это,конечно стресс...мои соболезнования и вы это..держитесь... очень страшно,когда трагедия касается нас непосредственно. Все новости и прочее смотришь,слушаешь,читаешь как-то отстраненно,а когда это происходит в твоём окружении,вот тогда леденеют ладони,выступает холодный пот и появляется ощущение нереальности....ведь так не должно быть. Мир перевернулся,при чем давно.
P.S. а вам,не уважаемые представители го*няной профессии, стоит уже задуматься,что те копейки,которые вам кидает ваш хозяин, пропитаны не только слезами,но и кровью. И да,деньги пахнут. Ваша з/п прям смердит металлическим запахом крови.