Щоденник Початок моєї історії в статусі боржника в 20 МФО в квадраті...

• Автор теми Автор теми Strilets
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 172
  • Перегляди Перегляди 9K
Ну це дійсно правильно, тому що 70% тут сидить в цій сраці саме через це… і я не виключення! Але я ж говорю, що Ви до просрочок готувались більш ретельно, ніж дівчата до заміжжя
У мому випадку, це чисто фарт, що я змогла підготуватися, потрапила на форум до просрочок, почитала одну тему, другу, в пошуку кожну кантору, а далі як в тумані я вже ставила впн, щоб видалити довбані одноклассники про які я забула, що такі є????. В іншому випадку сиділаб я в повному ах. і думала яка я не хороша людина, що влізла в боргову яму і не хочу віддавати грошики цим ,, хорошим,, конторочкам????

Вітаю.Сьогодні мамі прийшла смс від манівео,що спишуть з її банківського рахунку кошти за мій борг.Хоч я її номер не вказувала як контактний .Це їх метод терору чи можуть в неї кошти списувать?

Вітаю.Сьогодні мамі прийшла смс від манівео,що спишуть з її банківського рахунку кошти за мій борг.Хоч я її номер не вказувала як контактний .Це їх метод терору чи можуть в неї кошти списувать?
Якщо Ви не брали на карту мами кредитів в манівео, то це просто лякалочки))) так що дихайте рівно і заспокойте маму. А краще змініть нафіг номера, то здоровіші ментально будете

Снимают только с засвеченных карт)) Это их методы террору. Пусть мама с ними не разговаривает, а то они такого ей могут наговорить))

Снимают только с засвеченных карт)) Это их методы террору. Пусть мама с ними не разговаривает, а то они такого ей могут наговорить))
Вона спочатку пробувала ,шось їм казати,хоча я говорила,що не треба .Потім сама зрозуміла і сказала мені,шо без толку і недавно поставила трикулер.

Головне не платіть відсотків МФО і не хвилюйтесь на рахунок дзвінків, їхня задача викачати з вас усі гроші, та ваші історії їм не цікаві. Установіть додаток CallFilter та позбудетесь проблем.
А якщо уже дійшло діло до судів?? Варто тоді переживати???

23, щас ще на просрочки дойдуть інші і буде 20 на протермінуванні
Ну ви напевно робили якісь платежі щомісячні??? Бо я не робила ні у якому , у мене їх напевно штук 15 точно....то дуже боюся судів, та і за суди та адвокати платити немає чим

Ну ви напевно робили якісь платежі щомісячні??? Бо я не робила ні у якому , у мене їх напевно штук 15 точно....то дуже боюся судів, та і за суди та адвокати платити немає чим
А ви думаєте, вони зразу до суду підуть?)))
Поки хтось з них збереться туди то і ви вспієте накопити грошенят, якщо не будете займатися пролонгаціями, випрошувати реструктуризацію і тд. Не спілкуйтеся з ними, бережіть нерви, бо вони їх вам будуть псувати через ваше оточення, морозьтеся, будуть пропозиції за тіло то можна і подумати, по іншому з ними не працює. Вони всі відбиті на всю голову і тільки пробують вас залякати, щоб ви їм заплатили все що вони хочуть.

А якщо уже дійшло діло до судів?? Варто тоді переживати???
Не варто переживати. Це суд не кримінальний, і навіть не адміністративний, нічого страшного в ньому нема, немає сенсу хвилюватись, побережіть нерви. На мою думку у Вас буде можливість знайти гроші на адвоката, бо повинно пройти дуже багато часу щоб на Вас подавали до суду, і ви б не змогли знайти на нього гроші за такий проміжок часу.

Привіт)Чи є сенс міняти сім карту зараз,бо щоб її купити потрібен паспорт і код,то вони всеодно ж знайдуть новий номер чи не так?

Привіт)Чи є сенс міняти сім карту зараз,бо щоб її купити потрібен паспорт і код,то вони всеодно ж знайдуть новий номер чи не так?
Вот что пишет гугл. В маркетах видела покупали без предъявления паспорта))
Screenshot_20230727-183253~2.webp

А це коли в нас такі зміни ввели? на тому тижні купував сімкартку в магазині зв'язку, ні яких документів не питали

Судитися дешевше ніж хотілки шараги закрити, ще ніхто не подав мене, але це не так страшно як здається
Нужно понимать, насколько дешевле. Я так понимаю, юристы ничего не обещают. Заплатить тело придется, а ведь его при перепродаже поднимают, плюс судебные издержки, гонорар юристу и прочее. Это разве что -иметь цель наказать мфо и коллекторов. Про цену вопроса-сомневаюсь

Назад
Угорі