Трагедія моєї родині

• Автор теми Автор теми ПАННОЧКА
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 242
  • Перегляди Перегляди 12K
Так в мене теж був період з поганими думками. Поговорити не було з ким. З рідними відносини не настільки глибокі. Друзів не хотілось турбувати. Трималась тільки заради дітей. Добре що все пройшло.
Так в мене теж був період з поганими думками. Поговорити не було з ким. З рідними відносини не настільки глибокі. Друзів не хотілось турбувати. Трималась тільки заради дітей. Добре що все пройшло.
Коли виговоришся, то відразу легше стає, і я тепер знаю, що в голос проговорена проблема - більше для мене не проблема) я її вже виговорила з себе!

Ніколи не забуду про свої такі ж погані думки, коли в мене була така депресія((((( всі ці кредити не вартують навіть такої думки, але коли тебе заганяють як кролика, і нема кому реально все розповісти, то всяке-різне лізе в голову
Співчуття(((Шкода жінки, шкода батьків, дітей...
каждый раз когда слышу про загнанного зверя или чувствую себя так, вспоминаю песню Высоцкого ... она ещё в детстве меня потрясла по своему, и до сих пор актуальна.

Тільки що подзвонила моя рідна сестра мамі..
---Мам,я переживаю за нашу малу(за мене)... Як вона?
----Не переживай,вона стала зовсім іншою. Багато спілкується,має величезну підтримку.... І багато людей до неї дзвонять,питаються поради.. зустрічі організовує. Їй навіть не дозволять цього і в думках припустити
----Мама,в разі чого дзвони...

Я шокована.. вона змінила своє ставлення до мене??

Те що твориться в моїй душі неописати.........
За помилки , пробачте.....

Приїхали з донечкою з танців..... Мама плаче..... Подзвонила моя рідна сестра і повідомила........
Моєї рідної тітки ,брата внучка
ПОВІСИЛАСЯ ЧЕРЕЗ ДЗВІНКИ КОЛЛЕКТОРІВ!!!!!!!!!!!..........
Не витримала...
Залишилась дівчинка 5м.........

Мама до мене ...
---Не допоміг твій форум.....
Плач....
---Мам,напевно вона про нього не знала....Так як ми не знали...про її проблеми. А якби я знала,хіба б я її залишила наодинці?????.....
Дзвоню до тітки...
--Чому не сказали про проблеми...?
---Вона сама нічого нікому не казала...... Але якісь дивні дзвінки були...

Тепер від мене ...
Я надіюсь,що всі калли закінчать своє життя в петлі...
Надіюсь,що по них ніхто не зронить сльозинку...
Надіюсь,що батюшка не відспіває і не дозволить хоронити на кладовищі....
Надіюсь,що ти калле,проклятущий,горітимеш в пеклі ВІЧНІСТЬ.....
І ЩЕ ВІД СЕБЕ....
В моєму лиці ,,ти деградат,маєш Ворога!!!!!!.....
Емоції переповнюють.......

І ще,якщо хтось, напише,що я закликаю платити..... Плюну в обличчя....
А записку залишила передсмертну?

Тільки що подзвонила моя рідна сестра мамі..
---Мам,я переживаю за нашу малу(за мене)... Як вона?
----Не переживай,вона стала зовсім іншою. Багато спілкується,має величезну підтримку.... І багато людей до неї дзвонять,питаються поради.. зустрічі організовує. Їй навіть не дозволять цього і в думках припустити
----Мама,в разі чого дзвони...

Я шокована.. вона змінила своє ставлення до мене??
Люди, які і приблизно не знають, що це таке (маю наувазі кредитне ярмо) ніколи не зможуть це зрозуміти і осягнути. Я теж колись така була, я не розуміла для чого брати кредити, а потому ще й кредит щоб закрити інший кредит...тому рідним чи знайомим цього не пояснити.
Мені до сих пір не вірять, що я брала мфо, щоб лонгувтюати інші мфо, мої рідні думають, що вляпалась в щось таке страшне, що я щось приховую якусь мега-таємницю. Їм не роз'ясниш ніяк. А воно їм і не треба знати) кожному своє

Люди, які і приблизно не знають, що це таке (маю наувазі кредитне ярмо) ніколи не зможуть це зрозуміти і осягнути. Я теж колись така була, я не розуміла для чого брати кредити, а потому ще й кредит щоб закрити інший кредит...тому рідним чи знайомим цього не пояснити.
Мені до сих пір не вірять, що я брала мфо, щоб лонгувтюати інші мфо, мої рідні думають, що вляпалась в щось таке страшне, що я щось приховую якусь мега-таємницю. Їм не роз'ясниш ніяк. А воно їм і не треба знати) кожному своє
Така сама ситуация

Примите мои соболезнования ком в горле даже писать тяжело держитесь со всех сил.калов хоронить жевыми и только так
Прийміть найщиріші мої співчуття!
Те що твориться в моїй душі неописати.........
За помилки , пробачте.....

Приїхали з донечкою з танців..... Мама плаче..... Подзвонила моя рідна сестра і повідомила........
Моєї рідної тітки ,брата внучка
ПОВІСИЛАСЯ ЧЕРЕЗ ДЗВІНКИ КОЛЛЕКТОРІВ!!!!!!!!!!!..........
Не витримала...
Залишилась дівчинка 5м.........

Мама до мене ...
---Не допоміг твій форум.....
Плач....
---Мам,напевно вона про нього не знала....Так як ми не знали...про її проблеми. А якби я знала,хіба б я її залишила наодинці?????.....
Дзвоню до тітки...
--Чому не сказали про проблеми...?
---Вона сама нічого нікому не казала...... Але якісь дивні дзвінки були...

Тепер від мене ...
Я надіюсь,що всі калли закінчать своє життя в петлі...
Надіюсь,що по них ніхто не зронить сльозинку...
Надіюсь,що батюшка не відспіває і не дозволить хоронити на кладовищі....
Надіюсь,що ти калле,проклятущий,горітимеш в пеклі ВІЧНІСТЬ.....
І ЩЕ ВІД СЕБЕ....
В моєму лиці ,,ти деградат,маєш Ворога!!!!!!.....
Емоції переповнюють.......

І ще,якщо хтось, напише,що я закликаю платити..... Плюну в обличчя....
Прийміть найщиріші мої співчуття. Хай цим сукам ці невинно загублені душі завжди стоять перед очима. Бідна дівчинка.

Да, пока человек не столкнется сам с подобной ситуацией, он не может понять всей глубины чувств, с которым сталкивается загнанный в кредитную яму заемщик. Да, он несет ответственность, но ответственность должна быть по закону. В СМИ уже по чуть-чуть начинает просачиваться информация, но к сожалению ее очень мало и зачастую она достаточно кретична, по отношению к заемщику. Пока мы не сможем чувствовать, что наши права защищены и знакомые и родственники не будут реагировать как на прокаженного, пока их же права никоим образом не будут нарушаться, к сожалению люди будут продолжать чувствовать свою беспомощность... Коллекторы шантажируют детьми и пopнo: как над украинцами издеваются за долги

мpaзu коллекторские. Сегодня мне одна такая позвонила из фактора. Я сказала, что продали номер, а она начала орать "За сколько, я спрашиваю, продали?", девка уже забыла, чего звонила... Родителей моих хоронили и детей...уpoды.. Я никакой ломаной копейки им не отдам! Это же нелюди, с психическими расстройствами и проблеммами не лучше наших! +++ Ко всем пожеланиям в их сторону! А особенно в сторону основателей! Зажравшихся свиней, которые понабирали на работу таких же ублю... Я Вам очень сочувствую. Надеюсь те нелюди получат по заслугам от жизни и бумеранга.

@ПАННОЧКА,Мои огромнейшие соболезнования, вчера после обзвона вообще чужих людей тоже были такие мысли, но благо муж прилетел с роботы со всеми поговорил,меня встряхнул,напомнил что у нас двое деток,и знаете наверное вчера был тот день когда они меня сломали(не в том смысле),сегодня утром проснулась и мне на них вообще глубоко поx...й,все равно уже все все знают,огромное спасибо моему мужу,извените может не по теме,но надо было выговориться ,какая я была д*pa,муж не разрешает общаться на грустные темы,сказал что в нашей семье только о хорошем,а все остальное мы переживем.

@ПАННОЧКА,Мои огромнейшие соболезнования, вчера после обзвона вообще чужих людей тоже были такие мысли, но благо муж прилетел с роботы со всеми поговорил,меня встряхнул,напомнил что у нас двое деток,и знаете наверное вчера был тот день когда они меня сломали(не в том смысле),сегодня утром проснулась и мне на них вообще глубоко поx...й,все равно уже все все знают,огромное спасибо моему мужу,извените может не по теме,но надо было выговориться ,какая я была д*pa,муж не разрешает общаться на грустные темы,сказал что в нашей семье только о хорошем,а все остальное мы переживем.
Воооот! Я так боялась мужу рассказать, а от него сейчас самая большая поддержка. Зато все самые го,,,нистые "друзья" отсеялись)))

Цветочек, вы знаете мой муж с самого начала знал,на тот момент сложилась такая ситуация что он не успевал зарабатывать,хотя работал сверхурочно,сначала мне подозревают онко,через несколько мес.мужу,начали с пару мфо и понеслось,слава богу ниукого ничего не подтвердилось, но денег на обследование ушло море,эта ситуация нас ещё больше сплочила,а теперь после вчерашнего я на 100%убедилась на сколько я ему дорога.Извените за ошибки.Очень желаю чтобы у всех форумчан была огромная поддержка, когда-то это все закончится.

Читайте,коллекторы,и понимайте,что вас можно приравнять к убийцам,убить ведь и словом можно,увольтесь все с этих кантор.

Назад
Угорі