Талион плюс. Переуступка долга. Что это?

И мне про напис только что прислали.Правда ли это,фиг знает.
Тело в манивео было 10000, 3-4 мес.просрочки.насчитали 35000,предлагают оплатить 24 с копейками.сума сошли.Но они ж вродк написи виконавчи не делают
Или делают

выходит повестка и не придет... вот это так метод у каллов... становится страшновато
Це ж не суд, не прийде. Треба моніторити, та проконсультуватися з юристом - чи можливо колективний позов у данному випадку.

Це на сайті судова влада? Я ніяк не можу знайти де потрібно вводити прізвище...
Ні судова влада це інше тут ви дивитеся си не подали на вас в суд.На то вводить в пошукову стрічку реестр боржників вам все покаже.

Це ж не суд, не прийде. Треба моніторити, та проконсультуватися з юристом - чи можливо колективний позов у данному випадку.
Надо звонить адвокату, что это они такое выдумали, я только не много успакоилась

Мені щойно прийшло?

Нами готуються документи для отримання виконавчого напису нотаріуса, для позасудового стягнення заборгованості. Сума боргу складає 27916,08 грн. Для добровільного рішення сплатіть 19 541,26 грн. до 13.12. Деталі 0800215017

Що буде???? Справді в це вірити???
Я Вас прошу, заспокойтесь, з чим ці УПИРЯКИ підуть отримувати виконавчий?, яке досудове. У них й документів в наявності не має, я маю на увазі проти Вас. У них лишу договір з кредитною установою де сторонами є вони. А ніяк не Ви. І ще , для того щоб, щось стягнути з Вас, потрібно цю ДРАКОНІВСЬКУ суму що довести. Сума яку Ви отримали, якщо така була, підтверджена Вашою випискою, а вони з чим свої 27916,08 грн., чим докажуть?
ВОНИ БЕЗПОМІЧНІ ПЕРЕД ВАМИ - це ШАКАЛИ, і харчуються подібним образом.

Может я что то не правильно делаю... вожжу ФИО на украинском и номер ИНН.... Ничего. (Реестр должников)

Вкладення

• Screenshot_20191211-124833.webp
    Screenshot_20191211-124833.webp
    42.9 Кб · Перегляди: 88
Мені теж щойно прийшло смс про виконавчий напис нотаріуса.

Мне сегодня пришло такое.Понимаю,что бред бредовый,но все же,стоит напрягаться?Всетаки про виконавчий напис речь? Или не стоит обращать внимания?Просто ничего не боюсь,кроме этого виконавчого написа

Вкладення

• _20191211_125758.webp
    _20191211_125758.webp
    83.6 Кб · Перегляди: 128
Назад
Угорі