Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Золоті слова??А-ля, знаєте як у нас кажуть ?: "Мене боліла голова як в тебе позичити ? ,тепер нехай в тебе болить як у мене їх ? забрати!" ?
І дякую за підтримку, дуже допомагає коли вдома нема з ким навіть просто поговорити....А-ля, знаєте як у нас кажуть ?: "Мене боліла голова як в тебе позичити ? ,тепер нехай в тебе болить як у мене їх ? забрати!" ?
Как с ними бороться?как по мне то кредит капитал, финфорс, Сити финс, Оптима факторинг, Альфа
ЗабитиКак с ними бороться?
Эх....если бы папа номер поменял и соседи не орали ,можно забитиЗабити
ТримайтесяЭх....если бы папа номер поменял и соседи не орали ,можно забити
Просто пережили це з чоловіком кредитом,тепер по новому кругу з моїм, знову мабуть прокурора,поліція і тд треба писати,і сслони також два борги один вже з фінфорсТримайтеся
Моє бачення ситуації: хтось прийшов:ти хто-конь в пальто,що хоч-ти должен; кому- тому,а ти шо хоч-передати:передав?да.пока.....десь так+-Просто пережили це з чоловіком кредитом,тепер по новому кругу з моїм, знову мабуть прокурора,поліція і тд треба писати,і сслони також два борги один вже з фінфорс
Мне вчера писали, а в 22.00 вечера позвонил дурачок? Валерий Генадиевич?, и сам лично сказал что приедут,чтоб я адвоката наняла. Напекла пирогов,сижу жду??????Кому приходило смс?! ???
Так он просто в гости к вам хочет, подкатывает)))Мне вчера писали, а в 22.00 вечера позвонил дурачок? Валерий Генадиевич?, и сам лично сказал что приедут,чтоб я адвоката наняла. Напекла пирогов,сижу жду??????
Хаххахаха ???? а мне почему не звонили?!)) ??? они знаю что у меня телефон запись )Мне вчера писали, а в 22.00 вечера позвонил дурачок? Валерий Генадиевич?, и сам лично сказал что приедут,чтоб я адвоката наняла. Напекла пирогов,сижу жду??????
Если б он приехал,то было б с него мясо. В предыдущий раз угрожал моей 8 месячной дочке. Я ему говорила что я записываю разговор, вчера быстро сказал что приедут и все,даже скучно было(((Хаххахаха ???? а мне почему не звонили?!)) ??? они знаю что у меня телефон запись )

так звонят блин то в 10 ночи то в 12 в то время когда у меня маленький ребенок спит достали