Талион плюс. Переуступка долга. Что это?

вообще нечего не делала просто перестала в апреле платить и всё ,звонки все в игнор,потом присылали смс сначала 3800 хотели игнорила ,потом через неделю 1790 прислали последняя возможность оплаты ,я их сама набрала они типо вы соглассны оплачивать говорю давай 1500 и расход пороход ,не скинули получила гарантийку и оплатила
Это даже не тело а мизер

Ааааа а я брала и закрывала раз 15 так. А последний раз взела и [censure] забила:(
ну и фиг с ними ,вспомните мои слова,они тоже смотрят что брали и отдавали вы у них ,напишут и решите с ними вопрос

""""""""“, з рішенням суду можливий арешт та реалізація майна відповідно до ЗУ "Про виконавче провадження". Вирішіть питання про погашення заборгованості до 30.07.2019, поки для Вас є можливість зробити це не в примусовому порядку. Рекомендуємо Вам не залишати місто! Таліон+ 0800215017

Как не покидать город ??? У меня свидание и именно 30 .07.2019 ...шо делать ,шо делать??

""""""""“, з рішенням суду можливий арешт та реалізація майна відповідно до ЗУ "Про виконавче провадження". Вирішіть питання про погашення заборгованості до 30.07.2019, поки для Вас є можливість зробити це не в примусовому порядку. Рекомендуємо Вам не залишати місто! Таліон+ 0800215017

Как не покидать город ??? У меня свидание и именно 30 .07.2019 ...шо делать ,шо делать??
Мне пол часа тому назад точно такое же смс пришло

Мне пол часа тому назад точно такое же смс пришло
И мне пришло. В Манивео было тело 10, лонгировала, заплатила 19, а они не угомонятся и звонят и пишут и списание не предлагают вообще

И мне пришло. В Манивео было тело 10, лонгировала, заплатила 19, а они не угомонятся и звонят и пишут и списание не предлагают вообще
У меня тело 5 было,пролонгация и т.д. больше 10 заплатила..хватит с них

_"""_______, з рішенням суду можливий арешт та реалізація майна відповідно до ЗУ "Про виконавче провадження". Вирішіть питання про погашення заборгованості до 30.07.2019, поки для Вас є можливість зробити це не в примусовому порядку. Рекомендуємо Вам не залишати місто! Таліон+ 0800215017, и я с вами)))

Я с ними договорилась на тело и % до просрочки одним платежом...раз только продливала...хочу неадекватно закрыть быстрее

_"""_______, з рішенням суду можливий арешт та реалізація майна відповідно до ЗУ "Про виконавче провадження". Вирішіть питання про погашення заборгованості до 30.07.2019, поки для Вас є можливість зробити це не в примусовому порядку. Рекомендуємо Вам не залишати місто! Таліон+ 0800215017, и я с вами)))
Рішення суду - конкретне. Є номер, дата і все інше. І вас повідомлять про нього не в СМС. А взагалі, повинна бути повістка в суд. З цим на пошті не шуткують, так як відповідальність. А не було - шахраї! До мене їхали-їхали, та не приїхали, подавали-подавали - і нікуди не подали. Не ведіться - хай вам документи нададуть - з мокрими печатками. А так - це тупий розвод СБУ ліквідувала угруповання, яке під виглядом колекторів вимагало гроші у киян (фото)

Привет всем. Прислали сегодня ТАЛИОН смс.
"Ваш борг не сплачено. Ми ініціюємо порушення кримінальної справи за ст. 190 КК України (Шахрайство). Крім цього в рамках судової процедури буде звернено стягнення на Ваші грошові кошти, в тому числі, якщо вони перебувають у інших осіб або Ви володієте ними спільно із іншими особами, відповідно до ЗУ Про виконавче провадження. 0800215017 Таліон+"

Как думаете, могут быть какие-то последствия? Тело было 7000.

Я с ними договорилась на тело и % до просрочки одним платежом...раз только продливала...хочу неадекватно закрыть быстрее
А сколько вам времени на это дали?
Post automatically merged:

За вciх незнаю но брата дуже
Как странно они работают, у кого-то всех достают, у кого-то никого

А сколько вам времени на это дали?
Post automatically merged:

Как странно они работают, у кого-то всех достают, у кого-то никого
Можливо й достають мени нихто не говорив.да в мене брат хуже кала.вси знають ще й инфу им про мене зливае

Мне сегодня прислали. Приехать собираються. Вот думаю тортик испечь.

Вкладення

• IMG_20190730_120256.webp
    IMG_20190730_120256.webp
    388.5 Кб · Перегляди: 36
Назад
Угорі