Талион плюс. Переуступка долга. Что это?

Я вже також в маршрутному листі у таліона,маю зібрати гроші і чекати на них)напрошується анекдот:«А що ти будеш робити,якщо до тебе увірвуться бандити, щоб пограбувати?—Буду ржати,як коняка і шукати грошей разом з ними!»)))

добрий вечір, сьогодні зайшла на сайт манівео побачила що мій кред. договір продано таліону, звязалась з ними, спочатку норм потім грубості в мою сторону пішли, сказали з чоловіком що через суд буду платить, почали батьків обдзвонювать, спочатку теж норм говорили, потім обзивали грубили хомили, розмови записані, завтра йду до юриста. може в когось таке було вже, як з цим розібрались?

Приветствуйте меня в ваших рядах) поменял ветку Манивео на ветку Талион? я то думаю, что они затихли последнюю неделю))

Вкладення

• Screenshot_2019-05-15-09-48-46-927_com.android.mms.webp
    Screenshot_2019-05-15-09-48-46-927_com.android.mms.webp
    27.9 Кб · Перегляди: 48
Tasia, так як гілка пов'язана з Таліоном чи не найбільша на форумі, можете розказати про них? Як себе поводити, чого очікувати, як вони діють і який підсумок роботи з ними?

Doctor, приветствуем. Енотик все равно как надоедливый бывший ещё пишет и грозится приехать)))
А для Талион у меня особого отношения нет, игнорить так всех сразу... За две недели пару смс...

Doctor, приветствуем. Енотик все равно как надоедливый бывший ещё пишет и грозится приехать)))
А для Талион у меня особого отношения нет, игнорить так всех сразу... За две недели пару смс...
Спасибо) договариваться с Талион можно?

Приветствуйте меня в ваших рядах) поменял ветку Манивео на ветку Талион? я то думаю, что они затихли последнюю неделю))
Тоже самое сегодня пришло утром, почти два с половиной месяца просрочки было. В Нацкомфин можно не писать на манивео уже, я так понимаю?

О чем Вы с ними хотите договориться?
Оплата тела или даже меньше) естественно, после того, как пришлют все договора кредитные и договор переуступки с мокрыми печатями и подписями)
Здесь я точно не могу сказать, но, как по-моему, лишним написать не будет
Тоже самое сегодня пришло утром, почти два с половиной месяца просрочки было. В Нацкомфин можно не писать на манивео уже, я так понимаю?

Останнє редагування:
Оплата тела или даже меньше) естественно, после того, как пришлют все договора кредитные и договор переуступки с мокрыми печатями и подписями)

Дерзайте! Такого атракциона щедрости мне кажется ещё никому не удавалось от них добиться, по крайней мере на ранних стадиях.

Doctor, на рахунок щось підказувати не можу,в мене повний ігнор всіх без розбору,в моєму бюджеті для них нема нічого)

Я не рекомендую платити Таілону+.В знайомого ситуація неприємна сталася.Манівео "продав" Таілону+ його прострочений кредит.Знайомий заплатив,а тепер вуаля-через 320днів прострочки об'явилися єноти і вимагають повернути борг.Знайомий звернувся за юридичною допомогою.Поки що триває писанина,чим і коли це скінчиться не знаю.

Я не рекомендую платити Таілону+.В знайомого ситуація неприємна сталася.Манівео "продав" Таілону+ його прострочений кредит.Знайомий заплатив,а тепер вуаля-через 320днів прострочки об'явилися єноти і вимагають повернути борг.Знайомий звернувся за юридичною допомогою.Поки що триває писанина,чим і коли це скінчиться не знаю.
Здравствуйте вы не подскажите, тоже кредит у манивео 5000,половину выплатили потом не было денег продали в талон плюс с долгом в 10тыс, звонят угрожают короче как обычно, но кредит взят на мою маму она официально работает еще и бухгалтером, чем это грозит??? У кого спросить???

Здравствуйте вы не подскажите, тоже кредит у манивео 5000,половину выплатили потом не было денег продали в талон плюс с долгом в 10тыс, звонят угрожают короче как обычно, но кредит взят на мою маму она официально работает еще и бухгалтером, чем это грозит??? У кого спросить???
Ну что за вопросы , грозит тем чем и занимаются калы ежедневно , пакостят там где могут , и достают , вот и все что могут коллекторы в нашей стране

Ну что за вопросы , грозит тем чем и занимаются калы ежедневно , пакостят там где могут , и достают , вот и все что могут коллекторы в нашей стране
Спасибо,у мамы просто карты приват банка зарплата тоже на карту, могут снимать что то оттуда???? Мама переживает не знает чего ожидать от них, где именно пакостить будут??? Не сталкивались раньше с таким поэтому и спрашиваю.

Назад
Угорі