Талион плюс. Переуступка долга. Что это?

Як би було ,то повідавала б і без нього,в тому то і справа шо немає чим віддати..А позичати в когось і бути винним людям щось не дуже хочеться..А тим більше платити їхні видумані відсотки,ще тіло то так,і то коли гроші будуть ?

Ну тобто я понабирала,сама і вигрібай..А ще кричав ,що розведеться зі мною,дитину забере бо в мене кредитів повно
О,мало того що царська сім'я,так ще неймовірні фантазири.???Не переживайте,не забере.В мене теж такий херой був ?Пішов в эротичну подорож,мовчки.

Что за мужья пошли.....Я просто промолчу....
У меня бывший муж такой,до сих пор за кредиты тычет, хотя брала их когда уже с ним не жила.
Ничего,у нас взаимопонимание...Он тычет меня в кредиты,а я его в алименты! :ahaha:
Знаєте що саме цікавіше..Те що я кредити набрала спочатку один бо терміново потрібні були гроші..Я його успішно закрила,так кілька разів ,брала закривала,а потім на роботі скорочення,платити немає чим,вдома маленька дитина яка потребує,і пішли інші, пролонгації,одні беру інші закриваю,так і вляпалась..А тепер саме цікавіше, чоловік також має кредит,але брав його в банку а не МФО як я,але брав на особисті потреби,і не віддав його бо втратив роботу,а потім карантин,нову було важко знайти..І родичі його знають,але винна однозначно я,і мене тичуть в гaмно,вибачте за слово

Что за мужья пошли.....Я просто промолчу....
У меня бывший муж такой,до сих пор за кредиты тычет, хотя брала их когда уже с ним не жила.
Ничего,у нас взаимопонимание...Он тычет меня в кредиты,а я его в алименты! :ahaha:
У тебя тыкалка больше :ahaha:

О,мало того що царська сім'я,так ще неймовірні фантазири.???Не переживайте,не забере.В мене теж такий херой був ?Пішов в эротичну подорож,мовчки.
Так сам тоже має кредит,мордочка тоже в пуху

Останнє редагування:
Я просто в шоке от цих крис , манівео продало таліону , в першиц день начали звонить сусідам - думаю ладно хай , но блчдь сьодня перешли черту , позвонили двоюродной бабушкі яка живе от 600 км от мене , з якой ми майже не общаємся - і начінають їй залівать шо карту заблокірують чі уже заблокали не поняв , бабушкі 83 года - вона в панікі , мене всі начінають грузить ..... я не знаю шо просто робить , мені стидно перед нею і всіма родичами .... тіло 2000 , просять 4000 ( просрочка полтора місяці начє чі два уже не помню ) як можна з ними нормально договориться !??? Поможіть!
Подловить их на пистеже,стребовать договор о переуступке(они его не дадут,говорю сразу),заскринить и зафиксировать все их звонки /смс -высеры и написать в генпрокуратуру и сбу на основании 189 статьи и приложить все собранные пруфы. Все.

Відповідь від нбу на манівео роясніть будьласка

Вкладення

• Screenshot_20201114-204021.webp
    Screenshot_20201114-204021.webp
    161.4 Кб · Перегляди: 61
  • Screenshot_20201114-204111.webp
    Screenshot_20201114-204111.webp
    138.1 Кб · Перегляди: 62
  • Screenshot_20201114-204209.webp
    Screenshot_20201114-204209.webp
    137.6 Кб · Перегляди: 52
  • Screenshot_20201114-204107.webp
    Screenshot_20201114-204107.webp
    135.2 Кб · Перегляди: 47
  • Screenshot_20201114-204034.webp
    Screenshot_20201114-204034.webp
    143 Кб · Перегляди: 42
  • Screenshot_20201114-204038.webp
    Screenshot_20201114-204038.webp
    133.8 Кб · Перегляди: 66
Я просто в шоке от цих крис , манівео продало таліону , в першиц день начали звонить сусідам - думаю ладно хай , но блчдь сьодня перешли черту , позвонили двоюродной бабушкі яка живе от 600 км от мене , з якой ми майже не общаємся - і начінають їй залівать шо карту заблокірують чі уже заблокали не поняв , бабушкі 83 года - вона в панікі , мене всі начінають грузить ..... я не знаю шо просто робить , мені стидно перед нею і всіма родичами .... тіло 2000 , просять 4000 ( просрочка полтора місяці начє чі два уже не помню ) як можна з ними нормально договориться !??? Поможіть!
Позвонят и перестанут, через время попросят погасить только тело займа и будут даже согласны на погашение в несколько этапов

Відповідь від нбу на манівео роясніть будьласка
Коротко и о главном. Манивео не должны были насчитывать проценты по истечению срока договора. Они быстро посчитали увлажнились и продали Талиону. Теперь можно щимить Талион. Но смысла не вижу. Со временем предложат меньше тела. Потом в половину меньше.

если кредит один, то это вообще пустяк.

Сегодня разослали смс, чтоб передали мне информацию, матери, знакомому и матери знакомого...пи*дюки)))

В них смс розсилка відразу з прозвоном? Чи все по наростаючій? Продала мене єноти швидко після місяця прострочки, від таліону смс поки тільки мені. Незнаю що може бути далі, всі знайомі і родичі попередженні, але в мене них стільки, що мама коли бачить в себе на телефоні скільки дзвінків труколер заблокував в неи серце не витримує, хвилююсь тільки чи не можуть телефонувати на роботу мамі вона в школі працює. А то на тижні почали вчителям телефонувати якісь кали що віддайте кредит, але кого і що не кажуть, мама хвилюється що це за мене, але я приписана в іншому селі. З всього переліку мфо до мами роботи дістались тільки Єгроші і КРЕДИТПРОМІНВЕСТ добрались і директора поставили на прозвон. І тому я думаю чи можуть дзвінки вчителям дзвон Таліонплюс тому, що з решти переліку ті такі собі безобідні

Вкладення

• Screenshot_20201212-212904.webp
    Screenshot_20201212-212904.webp
    22.7 Кб · Перегляди: 42
Назад
Угорі