Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Сухарі хай сушить,буде передачі мені носити??
000 сплатити??Полудуркі ці арослали мені повідомлення спатіть 000 до 5 числа і кредит закриєм) я і сплатив
Ой, та надрукуйте десь в сусіда на принтері лист-відповідь із царської палати, що проти Таліону розпочато кримінальну справу по статті шахрайство! Підсуньте листа і хай собі читають ваші хлопці.Народ,я розумію що це звичайна страшилка напевно,але брат чоловіка жити не дає нормально...Як йому пояснити???Тільки себе заспокою ,як знову якась фігня прилітає
А что делать? Или готовься к звонкам или плати все их хотелкиТолько что позвонили из Тлиона плюс
попросил предоставить договор факторинга
сказали отправят на электронку
начали ставить срок погашения на сегодня конец дня! или будут звонить родственникам и тд....
что делать?
Таліони і половину тіла пропонують.Треба почекати.то есть договорится с ними возможно?
спасибо!Таліони і половину тіла пропонують.Треба почекати.
Як хочете.Можете і проценти заплатить,і без пози.спасибо!
Встанем в позу и будем ждать и терпеть!
Почекати треба місяців 9-10( у моєму випадку було так).спасибо!
Встанем в позу и будем ждать и терпеть!
А в мене через 2 місяці після продажу пропонували пів тіла.І абсолютно ніякого трешу не влаштовували.Тільки смс мені.П
Почекати треба місяців 9-10( у моєму випадку було так).
У мене теж трешу не влаштовували, грозилися усіх колег об'дзвонити, але я показала, що не боюся. У грудні буде рік. Тіло пропонували десь через місяць, а це половину клянчати почали. Мені що 15000, що 7500. Платити не збираюся, бо накормила Манівео добре.А в мене через 2 місяці після продажу пропонували пів тіла.І абсолютно ніякого трешу не влаштовували.Тільки смс мені.
Аналогічно.?У мене теж трешу не влаштовували, грозилися усіх колег об'дзвонити, але я показала, що не боюся. У грудні буде рік. Тіло пропонували десь через місяць, а це половину клянчати почали. Мені що 15000, що 7500. Платити не збираюся, бо накормила Манівео добре.
Почитайте ещё,мы вот прям здесь только это обсуждалиДобрый день. Сегодня пришла смс что мой долг манивео продал в Талион плюс, а также пришло смс моей подруге.
Почитала на форуме что они предлагают заплатить тело, возможно ли это ?
Кто то уже оплачывал?
Да так і прислали 0000 сплатити??
Всех вылечит время) со временем поймет, что это пугалки для детей)Народ,я розумію що це звичайна страшилка напевно,але брат чоловіка жити не дає нормально...Як йому пояснити???Тільки себе заспокою ,як знову якась фігня прилітає
Та там брат готовий мене з землею зрівняти,бо я опозорила їхню царську сім'ю,кредитів набрала,ну не від доброго життя я їх брала...А доказати там щось дуже важко,я пробувала їм пояснювати,але толку малоОй, та надрукуйте десь в сусіда на принтері лист-відповідь із царської палати, що проти Таліону розпочато кримінальну справу по статті шахрайство! Підсуньте листа і хай собі читають ваші хлопці.
Якщо вірять смс-кам, то і листу повірять) інакше ніяк...клин клином
А що вам до брата?У вас своя сім'я.Та там брат готовий мене з землею зрівняти,бо я опозорила їхню царську сім'ю,кредитів набрала,ну не від доброго життя я їх брала...А доказати там щось дуже важко,я пробувала їм пояснювати,але толку мало
В мене то своя,тільки мужа брат пхається в мою,бо їхнє прізвище фігурує в моїх кредитах,а кредити для чоловікової сім'ї це щось позорне,страшне і тому подібне..Сказав що вбити мене мало?А що вам до брата?У вас своя сім'я.