- Дописи
- 17634
- Рішення
- 4
- Реакції
- 44774
- Бали
- 8415
Терентій Нікіфорович не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я лично учавствую в потоплении этого "Титаника" ... побольше бы таких и кораблик ускорил бы свой путь на дно.А вот прекратить кормить урок и плавно подводить их вид к вымиранию
Меня, как истинного украинца, по прошествию некоторого времени и насмотревшисьВпрочем премию они авансом дали)

Вот когда сделают, тогда и думать будете. Позасудовое, межпланетное, секретное или выездное - все это творчество умственно отсталых дегенератов уже всем поднадоело. Да, надпись может сделать любая шарага. Пусть делают, если денег на суды не жаль. А мы подтянемся...Прислали сьогодні смс,про те що готують документи для отримання виконавчого напису нотаріуса щодо позасудового стягнення.Справді можуть чи як ??
Аллан?Не Таліон,а Аллан
Мені здається що то однаково,пишу шо зробили мені
Аланд этот скупает по-моему кредиты разваленных банков, дельту и т.пАллан?Что- то новенькое, знаю что колбасу такие делают..) кто им продал вас?
Це було би добре,якби ковбасу робили? але нє) Платинум продав,а тепер ці походу найняли собі виконавця приватного.Аллан?Что- то новенькое, знаю что колбасу такие делают..) кто им продал вас?
Як бачите,можна. Вони взагалі мені перед тим лист прислали,щоб я їм довідку про свої доходи відправила. Але то нема дурних? Самі нарили цю мою виплату і вгадайте на карту якого банку я її отримую?На карту Приватбанку!С соц.выплат вообще-то нельзя, разводит Вас
Без разницы, ещё лучше переведите эти соц.выплаты на почту и вообще будет шикарно
Це було би добре,якби ковбасу робили? але нє) Платинум продав,а тепер ці походу найняли собі виконавця приватного.
Як бачите,можна. Вони взагалі мені перед тим лист прислали,щоб я їм довідку про свої доходи відправила. Але то нема дурних? Самі нарили цю мою виплату і вгадайте на карту якого банку я її отримую?На карту Приватбанку!
Не Таллион,а Онлайн финанс.Им Таллион передает..И они как раз практикуют ИНН.Есть темы на форуме,есть что почитать!Якось я запитувала чи робить таліон нотар.напис,казали що вроді як ні!Але зустрічала на форумі що вже вроді як дойшли і до цього.
Мені смс шлють що завтра подадуть до нотаріуса.Вірити чи ні?))
А перед тим як передати в онлайн фин. вони якось увідомляють?Элэнка, даже если подадут, то что?
Сам Талион замечен не был. Они передают в онлайн финанс и те клепают. Даже исполнитель местный будет. Но что от этого?
Собака ,что громко лает, никогда не укусит. Кусает собака ,что молчит.Якось я запитувала чи робить таліон нотар.напис,казали що вроді як ні!Але зустрічала на форумі що вже вроді як дойшли і до цього.
Мені смс шлють що завтра подадуть до нотаріуса.Вірити чи ні?))
Не обязательно.Да не переживайте вы так..Все решается!А перед тим як передати в онлайн фин. вони якось увідомляють?
Не факт.Финфорсы и Алексы лаят отлично и лепят.Собака ,что громко лает, никогда не укусит. Кусает собака ,что молчит.
О,то це мені таке прийшло ,тільки 12000))))ті клоуни хоч розуміють шо вони пишуть. Бо я ні. Чи вони думають, як накалякають набір розумних слів то на них хтось поведеться і злякається.![]()
И мне пришло...очередная смсті клоуни хоч розуміють шо вони пишуть. Бо я ні. Чи вони думають, як накалякають набір розумних слів то на них хтось поведеться і злякається.![]()