Талион+ делает нотариальную напись?

Ну Монетке мы, думаю, пыл поубавим. Это уже приняло массовый характер. А насчет остальных сложнее. Выборочно может и клепают. Кто знает....Не помню кто там засветился с пачкой надписей у Дауншкевич, Алексы или Плюсы. Писали в какой-то теме юристы.
Это да.. У меня они двое и ип. Частично закрыла была по телу и пролонгации дохрена. .. У алексов пролонгаціями закрыла тело (10000), плюсы отмкня получили два тела (15000). Теперь висят дела на 33 и 22 к соответственно.. Капец короче.
Привіт
Это да.. У меня они двое и ип. Частично закрыла была по телу и пролонгации дохр*на. .. У алексов пролонгаціями закрыла тело (10000), плюсы отмкня получили два тела (15000). Теперь висят дела на 33 и 22 к соответственно.. Капец короче.
И Алекс и плюсы у дауншкевич это факт. Нотариуса только поменяла

Прислали сьогодні смс,про те що готують документи для отримання виконавчого напису нотаріуса щодо позасудового стягнення.Справді можуть чи як ??

Прислали сьогодні смс,про те що готують документи для отримання виконавчого напису нотаріуса щодо позасудового стягнення.Справді можуть чи як ??
Теоретически - почему бы и нет.
На практике - не было ещё такого прецедента.

Теоретически мені не підходить)))))
Тоді вам підходить друге речення ;)
Я ж написав чітко - таких випадків ще не було.
Суди з ними мають місце, про що можете пересвідчитись на сайті Судової влади,
з нотаріусами вони ще не співпрацювали.

Дякую за відповідь!!!Я вроді і читаю форум і бачу шо пишуть але ж))) хочеться отдєльно)) спитати!!!)))

Можуть,стягувати з офіційного доходу 20%.В мене вже дві надписі,одна була відкрита в грудні минулого року десь пропала та виконавець,не пише не дзвоне.А друга не що давно, знайшли в мене соцвиплати 1800грн написав що буде стягувати 20%,а це по 360грн/в міс.на 20000грн то десь років 5!

Можуть,стягувати з офіційного доходу 20%.В мене вже дві надписі,одна була відкрита в грудні минулого року десь пропала та виконавець,не пише не дзвоне.А друга не що давно, знайшли в мене соцвиплати 1800грн написав що буде стягувати 20%,а це по 360грн/в міс.на 20000грн то десь років 5!
Ви про що? Вам Таліон Плюс через приватного нотаріуса зробив напис ???

Це саме Таліон зробив???

Не Таліон,а Аллан
Мені здається що то однаково,пишу шо зробили мені

Мені здається що схема одна) Чесно вам скажу,тут і не згадаєш як їх всіх звати))))

Не Таліон,а Аллан
Ви на даний момент пишите про ВНН в розділі факторингової організації "Таліон Плюс" ... При чим тут Аллан ???
Будьте уважні в яких темах і про що ви пишете.
Мені здається що схема одна)
Ви помиляєтесь. Різні організації діють по-різному...
Трішки почитаєте наш форум і зрозумієте про що я.

С соц.выплат вообще-то нельзя, разводит Вас

Просрочка по таліону більше чим рік. Крім обзвона всіх знайомих, рідних, сусідів і тих кого я навіть як звати не знаю. Поки все тихо. Ааа ще макулатуру присилають раз в два місяці, на розсилку. Написів від таліону поки що не було наскільки я знаю.

Да это понятно, ну видишь исполнитель конкретно пишет, что будет удерживать 20% с соц.выплат
Я конечно не буду утверждать, мало ли какую химию они злоупотребляют у себя в офисах, но всё же
мне кажется, что там такой "исполнитель", как я законопослушный заёмщик :sarcastic:

Назад
Угорі