Assa
Форумчанин
- Дописи
- 94
- Реакції
- 22
- Бали
- 283
Assa не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ні, я звонила в нацкомфин, сказали ні я туди не попала.Я думаю це всих стосується
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ні, я звонила в нацкомфин, сказали ні я туди не попала.Я думаю це всих стосується
мне тоже такой позор устроили что на свое место работы бывшей к подругам поеду через лет 5 когда меня там забудут и то что они прислали в Вайбер всем сотрудникам суда, чтоб они за меня платилиХочеться забути як страшний сон. Прострочення почалось з березня. Брала 5тис. За 2 дні 8 нарахували. Хотіла закрити вчасно, та не вийшло. Натрапила на форум. Не спілкувалась ні з ким до цього часу. Поставили на продзвон цілодобово. Та коли надіслали фотку з паспортом чужим людям де живуть батьки не витримала. Шкода стало батьків в першу чергу, якби їх не чіпати то можна боротись. А їм ще жити в тому селі. Якби зразу до них дзвонили, якось обійшлось... А не приємно коли чужі люди приходять додому показують фотку і кажуть що "поручителем" Їх взяли. Дзвонила на гарячу лінію, толку ніякого не було. Писала в нацком, вже більше місяця ніякої відповіді. Домовилась за два тіла. Нікого не закликаю платити, просто не хотілось батькам життя псувати.... Та й самій стало спокійніше спати. Хоча до повного спокою ще далеко...
В мене з 8 тис 80 тис, прислали смску заплати 60 тис, інше простим. ЄбанутіНорм шарага. Тело 10к. Насчитали 50к. Прислали смс заплати 40к, остальное простим.
Теж таке прислали, з 2 тис. Нарахували вже 7000А мне сегодня вот такое прислали. Тело 2 тыс. Пролонгации небыло еще. А угрозы были, вот после этого хр*нь им, а не деньги
Нащо воно вам, в мене 16 мфо і тишина, та спокій. Поміяняйте номер у вайбері а сімку викиньте і все ок.А если им это решение переслать в вайбере в ответ на их писульки? интересно что ответят
Там програмка на компі ті смски створює автоматично, і автоматично відправляє і ніхто там не заморачується. Забийте на них і всеА мне сегодня вот такое прислали. Тело 2 тыс. Пролонгации небыло еще. А угрозы были, вот после этого хр*нь им, а не деньги
А Ви в школі працюєте? Ким?Бо у мене схожа ситуація... І як реагують?Ой..., а мені і всім моїм родичам та співробітникам вони моє фото з паспортом повідправляли всього лиш через 10 днів просрочки, потім забулись, напевно, і знов тим фото угрожали і хотіли знов зробити мене "красівой і знамєнітой" ?. Але тварі вони на обдзвон всю мою школу поставили і це вже 2-ий місяць продовжується....
Я в Нацком написала, через 2 часа прийшло смс, що приняли заяву. А що далі? Хтось результат отримав?Скоро в НацБанк можно будет писать, вот и оживились. За такие дела лицензии лишатся многие. Поэтому нужно просто выстоять последние их дни.
У мене вже неделю ночной и дневной прозвон у всех. Знаю за селовек 20, а может о ком- то еще и не знаю. Как долго кому звонили?Я вот им втыкнула этот результат проверки в вайбере в ответ на вопрос "как будем решать вопрос с долгом!" (тело 4500, просрочка 1.5мес., насчитали 20000), так они на прозвон меня, контактного, моего директора и бухгалтера поставили, причём ночью: в 23.00 раз 20 с разных номеров, в 3.00 и в 7 утра. ******** конченые!!!!!! Интересно, этой ночью тоже самое предстоит?!
Так, працюю в школі. Спочатку поставились нормально, а потім хто як - деякі і далі з розумінням, а деякі ні. Директор спершу нічого, а потім накричав при людях, як в магазині зістрів, потім змінив номер телефону. А коліжанка-медсестра з самого початку їх уважно вислуховувала їх, спілкувалася з ними, то вони їй терор влаштували, а вона мені. Заучці надоїдали, то вона нормально розуміла, що то брєд, просто сильно її замахували і вона попросила чоловіка (який , замітьте, є начальником відділу освіти) піти в поліцію і написати на тих придурків заяву, то в нього навіть не прийняли.... то вони розуміють, що то терор від якого спасу нема...А Ви в школі працюєте? Ким?Бо у мене схожа ситуація... І як реагують?
Я в Нацком написала, через 2 часа прийшло смс, що приняли заяву. А що далі? Хтось результат отримав?
У мене вже неделю ночной и дневной прозвон у всех. Знаю за селовек 20, а может о ком- то еще и не знаю. Как долго кому звонили?
А як довго вже триває? Скільки просрочка? Я так розумію в мене тільки початок. З тиждень половину колег штурмують, відправили у Вайбер фото з паспортом, родичів та сусідів також автодозвінТак, працюю в школі. Спочатку поставились нормально, а потім хто як - деякі і далі з розумінням, а деякі ні. Директор спершу нічого, а потім накричав при людях, як в магазині зістрів, потім змінив номер телефону. А коліжанка-медсестра з самого початку їх уважно вислуховувала їх, спілкувалася з ними, то вони їй терор влаштували, а вона мені. Заучці надоїдали, то вона нормально розуміла, що то брєд, просто сильно її замахували і вона попросила чоловіка (який , замітьте, є начальником відділу освіти) піти в поліцію і написати на тих придурків заяву, то в нього навіть не прийняли.... то вони розуміють, що то терор від якого спасу нема...
Просрочки з березня, штурмують дотепер....А як довго вже триває? Скільки просрочка? Я так розумію в мене тільки початок. З тиждень половину колег штурмують, відправили у Вайбер фото з паспортом, родичів та сусідів також автодозвін