Л12
Форумчанин
- Дописи
- 171
- Реакції
- 83
- Бали
- 68
Л12 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
було б чимЙти платити.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
було б чимЙти платити.
Удалить.Смс від смартівей як реагувати
Надіюсь в планах нема взяти в іншій шаразі, щоб віддати ційбуло б чим
немає де уже взяти ніхто не даєНадіюсь в планах нема взяти в іншій шаразі, щоб віддати цій![]()
І добре, що не дають. Ще глибше б занурились.немає де уже взяти ніхто не дає
у же нема куди глибше 19шт все перекредитаціяІ добре, що не дають. Ще глибше б занурились.
Це ще відносно мало. Тут на форумі є люди, у яких "сімейний бізнес" такийу же нема куди глибше 19шт все перекредитація
Отож. Я всегда ставила в приоритет качество.)Це ще відносно мало. Тут на форумі є люди, у яких "сімейний бізнес" такий
по 50+ мфо і ще з десяток банків ... так що не стресуйте лишній раз за ваші 19.
Хоча є і такі, у яких не кількість, а "якість" ... з тілами по 20-30к в мфо...
В мене саме більше тіло 9 тис а навколо 23тис ато 5тис 4500, 5500,2500Це ще відносно мало. Тут на форумі є люди, у яких "сімейний бізнес" такий
по 50+ мфо і ще з десяток банків ... так що не стресуйте лишній раз за ваші 19.
Хоча є і такі, у яких не кількість, а "якість" ... з тілами по 20-30к в мфо...
А Вы у них спросите на основании чего они собираются нарушать Закон информируя 3 лиц о Вашем кредите и беспокоя людей которые с ними не состоят в правовых отношениях!Доброй ночи, прислали смс ( скрин ниже). Реально в тот же день звонят? И можно ли с ними договориться как то?
смартівей чого ще ждатьА Вы у них спросите на основании чего они собираются нарушать Закон информируя 3 лиц о Вашем кредите и беспокоя людей которые с ними не состоят в правовых отношениях
вобще лєвим людяммвоо
смартівей чого ще ждать
Только будут делать рассылку всем кто у вас в телеф.книге и могут звонить кому захотят.Все.Больше ничего.воо
смартівей чого ще ждать
вобще лєвим людямм
В мене прострочка десь 14 днів точно, не знаю, телефонує робот, десь раз в три дні , але сьогодні закидали смс,в останній написали шо будуть проінформовані родичі. Додаток видалила давно, ще коли прострочок не було. Вони контакти одразу зберігають?звонят пишут выборочно и индивидуально.
Iris,
Ксожалению такВ мене прострочка десь 14 днів точно, не знаю, телефонує робот, десь раз в три дні , але сьогодні закидали смс,в останній написали шо будуть проінформовані родичі. Додаток видалила давно, ще коли прострочок не було. Вони контакти одразу зберігають?
На тебя никто не примет заявление. Шли их на йух. Меня бабки только пытались грузануть,я сказал мне тоже за них звонят и послал.Ребят, присылают вот такое смс ниже прилагаю скрин всем подряд, и знакомым и нет. Что имеется ввиду притягивание окружения к следственным действиям? Это вообще что???
И вопрос как отбиться от соседей по прописке??? Ненормальные какие то. Пишут типа какое я имею отношение к твоим долгам, и тут же пишут что не будут писать ни в полицию ни в нац Банк, разве что на меня только напишут заявление. А я то при чем?! Я ничего никуда не давала, никому не звоню ничего не требую. Задрали просто...
Та ну неадекватная баба, типа юриста крутого из себя строит. Рассказывает мне, какой состав преступления для подачи в полицию и при чем нацБанкНа тебя никто не примет заявление. Шли их на йух. Меня бабки только пытались грузануть,я сказал мне тоже за них звонят и послал.
А привлечь то просто пугают их,никто никого не привлечет. Тебя тоже!