Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
У меня им на прозвон отдали кредит маркет. Трезвонили каждый день по раз 5.Стандартное запугивание и там как на подбор одни неадекватные работаютПрислали смс, кто такие не пойму. Да и текст насторожил, очередная пугалка или все таки правда?
Які ******!!!!!Вже всі про їх діяльність знають,що вони нічого не можуть,крім того що своїми діями самі закон порушують.Яке кримінальне впровадження,стосовно чого?Я дуже добра людина,це без гумору,але якби я зустріла хоч одного звонаря -я б його на шматки б роздерла.Корчуть з себе типу вони з юридичною освітою,а розмовляти не навчились.Повбивала б.Прислали смс, кто такие не пойму. Да и текст насторожил, очередная пугалка или все таки правда?
звонки не знаю, режим снежинки. А вот смс пришло, кто такие, что хотят, от кого они непонятноУ меня им на прозвон отдали кредит маркет. Трезвонили каждый день по раз 5.Стандартное запугивание и там как на подбор одни неадекватные работают
ну що до д*білів згодна. але від кого ці ****** і на що здатні цікавоЯкі д*біли!!!!!Вже всі про їх діяльність знають,що вони нічого не можуть,крім того що своїми діями самі закон порушують.Яке кримінальне впровадження,стосовно чого?Я дуже добра людина,це без гумору,але якби я зустріла хоч одного звонаря -я б його на шматки б роздерла.Корчуть з себе типу вони з юридичною освітою,а розмовляти не навчились.Повбивала б.
Пугают. Если бы на вас подали заявление, вас бы органы уже оповестили бы об этом. Да и повода как такого у них нет, не подадут они на вас подобного заявления, иначе сами запалят свои незаконные действия. Они конечно особо полиции не боятся, но и общения с органами почему-то избегают.Прислали смс, кто такие не пойму. Да и текст насторожил, очередная пугалка или все таки правда?
Тоже было такое) "Сатус", "Совіть"а мне вот что пришло ) читайте внимательно )))))))
Даруэмо весняні знижки:
?-40%на закриття кредиту одним платежем;
?-30% при оплаті частково
Оплатив кредит вже сьогодні Ви отримаєте:
✔ Сатус благонадійного клієнта;
✔Спокійне життя;
✔Чисту совіть;
✔ Сатус благонадійного клієнта;
✔ Незаплямовану репутацію.
------------------------------
Діє до 09.03.20
?Деталі: \0800603561 цифра 2 (безкоштовно)
0680671239

Тоже было такое) "Сатус", "Совіть"![]()

зачем вы читаете?нечего не будет просто пугалкиДоброго дня!
Сьогодні на Вайбер написала оця ***** з погрозами тадзвінками від компанії Євгроші.
Брала в них 4200 , то навішали майже 22 тисячі гривень.
Не маю змогу оплатити.
Як з ними боротись? Куди звертатись з такими погрозами? Що робити? Чи можуть вбити?
В кого було подібне і як вирішили цю проблему, то напишіть будь-ласка на вайбер 0632202839
Чи є сенс писати до Нац?
Дак вы Бандит) ?
Мне присылали где-то месяц назад. В списке должников не числюсь проверяю регулярно, счета не арестованы. ЖдуСегодня прислали кредит ап арест счетов . внесение в базу должников . кому присылали?
За это время вам предлагали закрыть за тело?10 місяців пролонгацій і вирішив забити. Тепер десь 50-60 днів прострочки. Пугалки це все чи реально вирішили продати?
Мені сказали що після 60 днів прострочки продадуть ,от чекаю ,ще 10 днів залишилось і на ринок.За это время вам предлагали закрыть за тело?
Обычно судя по форуму что пишут люди то должны за тело предложить закрыть.Мені сказали що після 60 днів прострочки продадуть ,от чекаю ,ще 10 днів залишилось і на ринок.
У меня даОбдзвонювали рідних?
Мабуть що ні бо нічого не говорили рідніОбдзвонювали рідних?
Пропонували навіть на тисячу менше тіла пропонували, але коштів у той день не булоЗа это время вам предлагали закрыть за тело?
Звоните им если есть деньги и говорите что готови по акции оплатитьь на 1000 меньшеМабуть що ні бо нічого не говорили рідні
Пропонували навіть на тисячу менше тіла пропонували, але коштів у той день не було