Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Прислали смс, кто такие не пойму. Да и текст насторожил, очередная пугалка или все таки правда?

Вкладення

• S00305-144145(1).webp
    S00305-144145(1).webp
    28.3 Кб · Перегляди: 59
Прислали смс, кто такие не пойму. Да и текст насторожил, очередная пугалка или все таки правда?
У меня им на прозвон отдали кредит маркет. Трезвонили каждый день по раз 5.Стандартное запугивание и там как на подбор одни неадекватные работают

Які ******!!!!!Вже всі про їх діяльність знають,що вони нічого не можуть,крім того що своїми діями самі закон порушують.Яке кримінальне впровадження,стосовно чого?Я дуже добра людина,це без гумору,але якби я зустріла хоч одного звонаря -я б його на шматки б роздерла.Корчуть з себе типу вони з юридичною освітою,а розмовляти не навчились.Повбивала б.

У меня им на прозвон отдали кредит маркет. Трезвонили каждый день по раз 5.Стандартное запугивание и там как на подбор одни неадекватные работают
звонки не знаю, режим снежинки. А вот смс пришло, кто такие, что хотят, от кого они непонятно
Які д*біли!!!!!Вже всі про їх діяльність знають,що вони нічого не можуть,крім того що своїми діями самі закон порушують.Яке кримінальне впровадження,стосовно чого?Я дуже добра людина,це без гумору,але якби я зустріла хоч одного звонаря -я б його на шматки б роздерла.Корчуть з себе типу вони з юридичною освітою,а розмовляти не навчились.Повбивала б.
ну що до д*білів згодна. але від кого ці ****** і на що здатні цікаво

Пугают. Если бы на вас подали заявление, вас бы органы уже оповестили бы об этом. Да и повода как такого у них нет, не подадут они на вас подобного заявления, иначе сами запалят свои незаконные действия. Они конечно особо полиции не боятся, но и общения с органами почему-то избегают.

Всем привет) альфа-банк сегодня прям в ударе. Наверно, хотят тюльпаны на 8 марта привезти)))

Вкладення

• 20200305_164610.webp
    20200305_164610.webp
    62.1 Кб · Перегляди: 211
а мне вот что пришло ) читайте внимательно )))))))

Даруэмо весняні знижки:

?-40%на закриття кредиту одним платежем;

?-30% при оплаті частково

Оплатив кредит вже сьогодні Ви отримаєте:

✔ Сатус благонадійного клієнта;

✔Спокійне життя;

✔Чисту совіть;

✔ Сатус благонадійного клієнта;

✔ Незаплямовану репутацію.

------------------------------

Діє до 09.03.20

?Деталі: \0800603561 цифра 2 (безкоштовно)

0680671239
Тоже было такое) "Сатус", "Совіть" :facepalm:

Доброго дня!
Сьогодні на Вайбер написала оця ***** з погрозами тадзвінками від компанії Євгроші.
Брала в них 4200 , то навішали майже 22 тисячі гривень.
Не маю змогу оплатити.
Як з ними боротись? Куди звертатись з такими погрозами? Що робити? Чи можуть вбити?
В кого було подібне і як вирішили цю проблему, то напишіть будь-ласка на вайбер 0632202839

Чи є сенс писати до Нац?
зачем вы читаете?нечего не будет просто пугалки

Сегодня прислали кредит ап арест счетов . внесение в базу должников . кому присылали?

Сегодня прислали кредит ап арест счетов . внесение в базу должников . кому присылали?
Мне присылали где-то месяц назад. В списке должников не числюсь проверяю регулярно, счета не арестованы. Жду

10 місяців пролонгацій і вирішив забити. Тепер десь 50-60 днів прострочки. Пугалки це все чи реально вирішили продати?

Вкладення

• Screenshot_20200306_103251.webp
    Screenshot_20200306_103251.webp
    41.3 Кб · Перегляди: 52
Подскажите они могут это сделать?

Обдзвонювали рідних?

Мені сказали що після 60 днів прострочки продадуть ,от чекаю ,ще 10 днів залишилось і на ринок.
Обычно судя по форуму что пишут люди то должны за тело предложить закрыть.
Обдзвонювали рідних?
У меня да

Обдзвонювали рідних?
Мабуть що ні бо нічого не говорили рідні
За это время вам предлагали закрыть за тело?
Пропонували навіть на тисячу менше тіла пропонували, але коштів у той день не було

Мабуть що ні бо нічого не говорили рідні

Пропонували навіть на тисячу менше тіла пропонували, але коштів у той день не було
Звоните им если есть деньги и говорите что готови по акции оплатитьь на 1000 меньше

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі