Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Здесь на сайте вроде бы есть юристы по мфо, можно к ним обратиться, пока нет никакой надписи паниковать не нужно
Та и если надпись произойдёт)) тоже паниковать не надо, а трезво мыслить и на кол их всех....

напевно,чим менший населений пункт-тим більше людей дістають...
Ви собі просто не уявляєте, скільки я пережила
Готова була їх закрити хоч за тіло, але тепер пішли вони

Кто это ?

Вкладення

• Screenshot_2020-03-04-18-30-03-547_com.android.mms.webp
    Screenshot_2020-03-04-18-30-03-547_com.android.mms.webp
    59.1 Кб · Перегляди: 108

Готова була їх закрити хоч за тіло, але тепер пішли вони
а велике тіло? давно просрочка? вас хтось підтримує? дуже важко без підтримки.... я всім кажу шахраї, розповісти нікому.мамі теж кажу не вірь...сама, морально важко дуже

а велике тіло? давно просрочка? вас хтось підтримує? дуже важко без підтримки.... я всім кажу шахраї, розповісти нікому.мамі теж кажу не вірь...сама, морально важко дуже
Сама з собою, нема кому розказати, бо знаю як скажу залишусь сама з дитиною без даху над головою, тіло 4000 тис, хочуть вже 20000, прострочка десь 3 місяці

Сама з собою, нема кому розказати, бо знаю як скажу залишусь сама з дитиною без даху над головою, тіло 4000 тис, хочуть вже 20000, прострочка десь 3 місяці
:sorry:тримайтеся....так хочеться прокинутися, і щоб все це був лиш сон...

:sorry:тримайтеся....так хочеться прокинутися, і щоб все це був лиш сон...
Так хочеться щоб це був сон, сама винна що влізла, думала будуть гроші закрию але не так сталося як гадалося, пішли пролонгації і так назбирала 11 МФО

Так хочеться щоб це був сон, сама винна що влізла, думала будуть гроші закрию але не так сталося як гадалося, пішли пролонгації і так назбирала 11 МФО
я теж, оглядаючись назад,не можу повірити ,що в таке вляпалась....інколи жити не хочеться.

А багато у вас МФО?
у мене манівео, тіло 17 тис, алекс кредит-тіло 9,дінеро-12,укрпозика-10, майкредит-6550. а ще кредитка приват на 10 та отп банк-60 тис.всюди протерміновано...скільки зараз винна зі всіма штрафами-навіть не уявляю вже...

у мене манівео, тіло 17 тис, алекс кредит-тіло 9,дінеро-12,укрпозика-10, майкредит-6550. а ще кредитка приват на 10 та отп банк-60 тис.всюди протерміновано...скільки зараз винна зі всіма штрафами-навіть не уявляю вже...
МФО у нас однакові,в мене все з тих твар*к маніків почалося

Так, СТОП!!!! Друзья по несчастью, остановитесь!!! Калопитеки и рассчитывают на нашу такую реакцию! Запугать, выбить из колеи! Хрен им! Вы ни кому ничего не должны! Кроме себя и своих родных. Звонят? Мошенники! Пусть новости смотрят, это сейчас массово. Доказать Ваш долг может только суд. Остальные на китайскую гору Кху Ям!! Не для того нам жизнь дана, чтобы ее тратить на 3,14дорасов! Которые работать не хотят, а хотят наши дегежки отжать. Постарайтесь успокоиться, почитайте форум, и не давайте этой перхоти возможности дальше портить Вам жизнь!!!!
Я не умничаю, я говорю из своего опыта, такая же, и так же набралась кредитов, чтобы погасить МФО... И только за это сейчас переживаю... И работаю как проклятая, только только чтобы платить кредиты банкам... А могла бы закрыть за мфошные деньги банки и жить припеваючи)))

Останнє редагування:
Sergey235, у меня лично соседям вообще не звонили. Может быть просьая пугалка)
Мама1989ляля, будут те же звонки, не более того)

Здравствуйте.Вот что мне прислали сегодня.
Это кто?Я даже не знаю.

Вкладення

• Screenshot_20200305-111852.webp
    Screenshot_20200305-111852.webp
    25.1 Кб · Перегляди: 198
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі