Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Никак, очередная глупая смска.Добрий день отримав смс від кредит ап.подан запрос в налоговую службу для получения информации о ваших доходах и наличии имущества.як реагувати?прострочка більше 50 днів
Мне тоже приходило, сижу ровно на жoпe пока что.Добрий день отримав смс від кредит ап.подан запрос в налоговую службу для получения информации о ваших доходах и наличии имущества.як реагувати?прострочка більше 50 днів
Доброго дня скажіть щось по цьому договору,він взагалі дійсний,....?Мне тоже приходило, сижу ровно на жoпe пока что.
Ак це ж не договір, а додаток до нього!Доброго дня скажіть щось по цьому договору,він взагалі дійсний,....?
Правильно це 3тя сторінка договору,підтверджена ел підписом а не від рукиТ
Ак це ж не договір, а додаток до нього!
Немає,але кажуть що вона зберігається в них десь на флешці або на інших насіяхА где там электронная подпись?
Якщо немає на папері ел підпису то що виходить договір дійсний чи ні?
))) да!-да!, дадада!
Дай Бог так як ви кажете,підпису немає,ні ел ,ні від руки і договір не дійсний...Какая флешка? Если это договор, в нем должно быть все четко и конкретно, а не где-то там на каких-то носителях. Я так понимаю. А по-другому - это просто бумажка, не имеющая юридической силы.
Посмотрите сперва что такое электронная подпись,и не путайте с вашим электронным идентификаторомНемає,але кажуть що вона зберігається в них десь на флешці або на інших насіях
Якщо немає на папері ел підпису то що виходить договір дійсний чи ні?
Збагойствие, только збагойствие ?
Весело вам мені недуже бо таких МФО прострочених ще з 20Посмотрите сперва что такое электронная подпись,и не путайте с вашим электронным идентификатором
Збагойствие, только збагойствие ?
У меня 33, могу подкинутьВесело вам мені недуже бо таких МФО прострочених ще з 20
У меня 28. Махнемся не глядя? ))Весело вам мені недуже бо таких МФО прострочених ще з 20