Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Мені десь на 36 день просрочки. Я не виходила на зв'язок. Але перед цим писала їм на електронку шоб дали реструктуризацію. Мені відповіли шо зі мною зв'яжуться. Так як зі мною не змогли зв'язатися, то дзвонили до мами, батька, брата, питали де я казали шо хочуть мені запропонувати лояльні умови. Я їм сама подзвонила і мені зробили дисконт в особистому кабінеті.А через какое время дисконт предлагают? Они сами прислали предложение?
Після дисконту ,акція 2м-ці тільки тіло.Мені десь на 36 день просрочки. Я не виходила на зв'язок. Але перед цим писала їм на електронку шоб дали реструктуризацію. Мені відповіли шо зі мною зв'яжуться. Так як зі мною не змогли зв'язатися, то дзвонили до мами, батька, брата, питали де я казали шо хочуть мені запропонувати лояльні умови. Я їм сама подзвонила і мені зробили дисконт в особистому кабінеті.
Стандартная рассылка пугалка... Шо Вам ещё сказать?что скажете ?
Продали Ваш кредит))))что скажете ?
Вчера обсуждалось...что скажете ?

А что говорить то? Только вчера такую тему обсуждали, давали советы. А вы, что форум не читаете?что скажете ?
Мне вчера пришло то же самое, но проблемка в том, что тело проплачено и сверху еще что тото. И думаю, не обращать внимание, или обратится в полицию и кибер полицию? А то cyku 8 мес молчали, тут вспомнили.что скажете ?
Сейчас поищуВчера обсуждалось...![]()
А це вони пугають що включать автозвінок ?
Що буде телефонувати всім контактним особам ?
Мдаа, конешнозвонить будут всем кого найдут, даже тем кого вы сто лет не видели
ой ну не надо уж так преувеличивать!звонить будут всем кого найдут, даже тем кого вы сто лет не видели
ой ну не надо уж так преувеличивать!