Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Сколько раз уже подобное обсуждали.

Раз 10 уже такое приходило, и не только такое, и розыск был и опись майна и суд уже свой сами провели. Максимум, что от них можно ожидать - звонки и письма и все.
всем присылали, прекращайте читать их
Я сказав? інша тема...Коли ж нарешті хтось скаже... ще такого не присилали... ??
Раз 10 уже такое приходило, и не только такое, и розыск был и опись майна и суд уже свой сами провели. Максимум, что от них можно ожидать - звонки и письма и все.
А я давно говорила,що ми перебіщики.)))))С их темпом придумывания бреда они скоро нам за неуплату кридита будут госизмену вешать ?
Ну после такого смс, я б сразу пошел платить! Арешт приватним виконавцем накладається на Все майно у Вашій та сумісній власності. Сплатіть 5 490,00 грн. протягом 24 годин. Тел. 0632345192

Мне только,что прислали. Тоже интересно,развод или нет?! Арешт приватним виконавцем накладається на Все майно у Вашій та сумісній власності. Сплатіть 5 490,00 грн. протягом 24 годин. Тел. 0632345192
Арешт накладається якщо не працюєш офіційно?Кэтрин, бред конечно , а о совместной собственности и говорить нечего ! На сколько известно , то после суда накладывается арест .
Я такую фуйню каждый день от всех читаю и ржу)))))Мне только,что прислали. Тоже интересно,развод или нет?
Ціхо! Ціхо! Який арешт? Та ви мали набрати сотні тисяч гривень, мабуть, аби на ваше майно арешт наклали!
Хай вони собі в штани накладуть, а не арешт)))))

Кредит Ап: Більше до сусіда не підете ви за сіллю.0731726747 вайбер.КредитАп и кешберри
Представники кредитора з приватним виконавцем вже в дорозі. Прохання забезпечити свою присутність та понятих за адресою реєстрації , оплатіть до 25.10.2019 та надайте підтвердження для уникнення візиту. Тел. +380680671239...
Представники кредитора з приватним виконавцем вже в дорозі. Прохання забезпечити свою присутність та понятих за адресою реєстрації. Сплатіть БОРГ зі знижкою 1 724,50 грн. до 25.10.2019 та надайте підтвердження для уникнення візиту. Тел. +380632345192
Смотрю у них один писака)
А я думала то тільки мені прислали ))) кредит ап?!Більше до сусіда не підете ви за сіллю. 0731726747 вайбер
Цікаво як поліція примусово буде заходити?прям вижу отряд SWAT,в лучших традициях сериалов ?
Та ж закон вийшов, що примусово входити або вводити не можна! Можна тільки за згодою сторін!???ФИО постанова про примусовий вхід виконавця 01.11 Манивео. 0966354835
тоже самое пришлоФИО постанова про примусовий вхід виконавця 01.11 Манивео. 0966354835
Ещё в январе!!!Та ж закон вийшов, що примусово входити або вводити не можна! Можна тільки за згодою сторін!???