Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
А от я чекаю смс....
Коли заплатять відпускні))))
Довго тянуть,без совісті люди)))

39911CC8-BA25-4F85-AED6-38102A2C6297.webp
Сколько раз уже подобное обсуждали.

Очередной калловский бред. Пусть обратятся в полицию с этим. Я б посмотрела как с них бы поржали и выкинули с участка. ? :sarcastic:

Раз 10 уже такое приходило, и не только такое, и розыск был и опись майна и суд уже свой сами провели. Максимум, что от них можно ожидать - звонки и письма и все.

С их темпом придумывания бреда они скоро нам за неуплату кридита будут госизмену вешать ?

! Арешт приватним виконавцем накладається на Все майно у Вашій та сумісній власності. Сплатіть 5 490,00 грн. протягом 24 годин. Тел. 0632345192

! Арешт приватним виконавцем накладається на Все майно у Вашій та сумісній власності. Сплатіть 5 490,00 грн. протягом 24 годин. Тел. 0632345192
Ну после такого смс, я б сразу пошел платить :ahaha::ahaha::ahaha::ahaha:

Мне только,что прислали. Тоже интересно,развод или нет?

Кэтрин, бред конечно , а о совместной собственности и говорить нечего ! На сколько известно , то после суда накладывается арест .

Ціхо! Ціхо! Який арешт? Та ви мали набрати сотні тисяч гривень, мабуть, аби на ваше майно арешт наклали!
Хай вони собі в штани накладуть, а не арешт)))))

Мне только,что прислали. Тоже интересно,развод или нет?
Я такую фуйню каждый день от всех читаю и ржу)))))
Post automatically merged:

Ціхо! Ціхо! Який арешт? Та ви мали набрати сотні тисяч гривень, мабуть, аби на ваше майно арешт наклали!
Хай вони собі в штани накладуть, а не арешт)))))
:ahaha:

КредитАп и кешберри
Представники кредитора з приватним виконавцем вже в дорозі. Прохання забезпечити свою присутність та понятих за адресою реєстрації , оплатіть до 25.10.2019 та надайте підтвердження для уникнення візиту. Тел. +380680671239...
Представники кредитора з приватним виконавцем вже в дорозі. Прохання забезпечити свою присутність та понятих за адресою реєстрації. Сплатіть БОРГ зі знижкою 1 724,50 грн. до 25.10.2019 та надайте підтвердження для уникнення візиту. Тел. +380632345192
Смотрю у них один писака)
Кредит Ап: Більше до сусіда не підете ви за сіллю.0731726747 вайбер.

Більше до сусіда не підете ви за сіллю. 0731726747 вайбер
А я думала то тільки мені прислали ))) кредит ап?!

прям вижу отряд SWAT,в лучших традициях сериалов ?
Цікаво як поліція примусово буде заходити?

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі