Marry Christmas
Форумчанин
- Дописи
- 360
- Реакції
- 366
- Бали
- 2725
Marry Christmas не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Мародёры на 4 и 5 день войны ожили, п...д..ры
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Добрий день! |
Для уникнення негативних наслідків підготовки позову до суду та заходів примусового стягнення – сплатіть борг сьогодні. |
Сума на 01.03.2022 становить 7257,46 грн. |
Очікуємо на Ваш дзвінок для досудового врегулювання 0800219393 ви тільки подивіться шо ці витворяють...... |
а хто шле? більшість мфо же сидять тихоМля мене ці гандо.и кумарять своїми смс в нас зараз тільки все притихло ,так вони своїми смс-ками зайоб..ть. не читати не можу бо сидимо на переписках із рідними. Підкажіть як їх заблокувати бо я настройки смс вже всі обійшла поблокувала все і вся ,а вони всерівно приходять
кредит плюс шле , манівео , мілоан , тенго ,мікрокеш принаймі сьогодні , вчора в добавок ще єгрошіа хто шле? більшість мфо же сидять тихо
як добре, що нікого з них у мене нема. а то може у них автоматична розсилка простокредит плюс шле , манівео , мілоан , тенго ,мікрокеш принаймі сьогодні , вчора в добавок ще єгроші
Брейн капитал, тенго, селфі, чесно кажучи заїб.ли, сиджу вже блокую по одній смс, і без них тошноа хто шле? більшість мфо же сидять тихо
а брейнам хто передав?Брейн капитал, тенго, селфі, чесно кажучи заїб.ли, сиджу вже блокую по одній смс, і без них тошно
Егрошіа брейнам хто передав?
ага, на щастя таких теж у мене нема.... але совісті у них нема, на горі ще наживатися хочуть.....Егроші
Ті вже із 69 тис скинули на тіло+ 1000 тільки плати . Чесно кажучи нема бажання взагалі , та і коштів лишніх нема. Ідуть лісом.а брейнам хто передав?
ну й все, так не звертайте уваги на нихТі вже із 69 тис скинули на тіло+ 1000 тільки плати . Чесно кажучи нема бажання взагалі , та і коштів лишніх нема. Ідуть лісом.
Зараз спробую ще по одній смс по блокувати. А у вас які шараги?ну й все, так не звертайте уваги на них
євакеш, навсе, смартивей, алекскредит, кредит1, кфюа, вашаготивочка, вендор-фінанс, вердикт капітал(продал кешпоінт), дінеро, укрпозика, епеер, і телефон в домкомфортЗараз спробую ще по одній смс по блокувати. А у вас які шараги?
а у Вас?Зараз спробую ще по одній смс по блокувати. А у вас які шараги?
Брейн капитал(егроші) тенго, селфікредит, кредит+, та фінфорс(сслоун) по сслоун до фінфорс запропонувати тіло +50 я погодилась( тіло та відсоток до просочення) на 3 платежі, вчора прислали смс повідомлення ,що за мною домовленість закрвплена, і обов'язки про оплату тимчасово переносяться, якось так ( переживаю бо внесла 2 платежі, і останній 24.03.євакеш, навсе, смартивей, алекскредит, кредит1, кфюа, вашаготивочка, вендор-фінанс, вердикт капітал(продал кешпоінт), дінеро, укрпозика, епеер, і телефон в домкомфорт
а у Вас?
Переживаю бо 2 платижі зробила,а 3 тимчасово переноситься, а гарантійний лист на цей термінБрейн капитал(егроші) тенго, селфікредит, кредит+, та фінфорс(сслоун) по сслоун до фінфорс запропонувати тіло +50 я погодилась( тіло та відсоток до просочення) на 3 платежі, вчора прислали смс повідомлення ,що за мною домовленість закрвплена, і обов'язки про оплату тимчасово переносяться, якось так ( переживаю бо внесла 2 платежі, і останній 24.03.
ага, розумію ВасБрейн капитал(егроші) тенго, селфікредит, кредит+, та фінфорс(сслоун) по сслоун до фінфорс запропонувати тіло +50 я погодилась( тіло та відсоток до просочення) на 3 платежі, вчора прислали смс повідомлення ,що за мною домовленість закрвплена, і обов'язки про оплату тимчасово переносяться, якось так ( переживаю бо внесла 2 платежі, і останній 24.03.
Переживаю бо 2 платижі зробила,а 3 тимчасово переноситься, а гарантійний лист на цей термін
Це я спілкувалася із оператором який займається моїм договором, він сам мені написав, і це трохи заспокоюєага, розумію Вас
ну так краще звичайно, я ро зумію Вас, але головне зараз мир!Це я спілкувалася із оператором який займається моїм договором, він сам мені написав, і це трохи заспокоює