Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Сегодня пришло письмо оплатить тело кредита. До войны они не хотели, хотя я предлагала заплатить тело. Обидно, что сейчас не то что нет денег, но и возможности. Они думают, что я сейчас выбегу из подвала и побегу платить?

Аналогично. Вот не дремлют они((((((( Перед этим СОС Кредит прислали акцию. Сегодня эти

Мені теж прийшло смс що згодні на тіло, але зараз ні можливості ні бажання навіть тіло оплачувати.

Будьте обережні ,вони мені ВНН вліпили.

Сегодня пришло письмо оплатить тело кредита. До войны они не хотели, хотя я предлагала заплатить тело. Обидно, что сейчас не то что нет денег, но и возможности. Они думают, что я сейчас выбегу из подвала и побегу платить?
Тоже утром такое приходило.....
Попа у них слипнется от той суммы что они хотят ?

а терминал не процюе бо разбомбили
і смішно, і грішно..... головне зараз мир!
мені вони теж в середу смс писали та вчора автовідповідач звонив двічі від них та казали за тіло, але зараз не до них

Благодетели...

Вкладення

• Screenshot_20220318_094628_com.huawei.browser.webp
    Screenshot_20220318_094628_com.huawei.browser.webp
    58.2 Кб · Перегляди: 138
Ioannabless, ага, прям снизошли. Война в стране, люди без еды, тепла и крова, а они такие "акции" предлагают

Это точно

У меня влепили ИНН и сняли с карты 2 косаря, дело в суде. И тоже в смс просят тело. Фантазёры.

Zал*пу на Vоротник им!!

Будьте обережні ,вони мені ВНН вліпили.
Зараз вони нічого не зроблять
Шліть їх за рускім кораблем. Зараз головне життя і здоров'я.

У відповідь на Ваше звернення, пропонуємо Вам закриття кредиту за 6000грн до 26.03.2022р.
Якщо Ви оплачуєте дану суму одним платежем, залишок анулюється.
Надайте будь ласка зворотній зв'язок, після оплати. На прохання надати гарантійний лист відмовчуються.

Без гарантійки хай відправляються вслід за кораблем. Та й взагалі, не треба зараз їм нічого платити)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі