Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ми не отримали сплату вашого кредиту, яку ви мали здійснити 30.01.2022 Негайно виконайте свої зобов'язання по поверненню боргу! |
Інформуємо: найближчим часом до вас плануватиметься візит за адресою проживання та реєстрації. Звертаємо увагу, що у разі подачі позову та отримання рішення суду, можливий опис вашого майна виконавчою службою. Сплатіть борг сьогодні або узгодьте деталі візиту за номером: 0800219393 |
До сплати на поточну дату: 20492,60 грн – сума кредиту та 119267,09 грн – сума процентів. |
ОпупелиПозичка блін - Боржник вирішуйте проблему з боргом - двоніть і домовляйтеся .Навіщо Вам проблеми.Вихід завжди є .044909990.
Наче інших проблем в даний момент нема.Шо за тварі?
Манівео придуріли!!!!!!
Ми не отримали сплату вашого кредиту, яку ви мали здійснити 30.01.2022 Негайно виконайте свої зобов'язання по поверненню боргу! Інформуємо: найближчим часом до вас плануватиметься візит за адресою проживання та реєстрації. Звертаємо увагу, що у разі подачі позову та отримання рішення суду, можливий опис вашого майна виконавчою службою. Сплатіть борг сьогодні або узгодьте деталі візиту за номером: 0800219393 До сплати на поточну дату: 20492,60 грн – сума кредиту та 119267,09 грн – сума процентів.
Мне бы 70 касарей . Я бы спала спокойно . Это где такие деньги платятА смысл то его лечить , если всегда найдётся впечатлительный клиент который заплатит им и 70 косарей с перепугу . Это с нас они хрен что получат , а много кто и платит , боятся бабайки ??![]()
Качай гроши и Авира тожеCly i Botreba скинули смс, що з вчорашнього дня не нараховують відсотки, ну якщо комусь цікаво (їх у мене нема)....
даБуде направлено запити в Податкову та Держ. реєстр речових прав на нерухоме майно! Справа ..... Милоан шалит, стандарт рассылка?
В тіктоку є пісня групи пнєвмослон "С е**нутих спросу нет",це про них.120 тисяч проценти! це за скільки за 50 років????Позичка блін - Боржник вирішуйте проблему з боргом - двоніть і домовляйтеся .Навіщо Вам проблеми.Вихід завжди є .044909990.
Наче інших проблем в даний момент нема.Шо за тварі?
Манівео придуріли!!!!!!
Ми не отримали сплату вашого кредиту, яку ви мали здійснити 30.01.2022 Негайно виконайте свої зобов'язання по поверненню боргу! Інформуємо: найближчим часом до вас плануватиметься візит за адресою проживання та реєстрації. Звертаємо увагу, що у разі подачі позову та отримання рішення суду, можливий опис вашого майна виконавчою службою. Сплатіть борг сьогодні або узгодьте деталі візиту за номером: 0800219393 До сплати на поточну дату: 20492,60 грн – сума кредиту та 119267,09 грн – сума процентів.
я просто в шоці..В тіктоку є пісня групи пнєвмослон "С е**нутих спросу нет",це про них.120 тисяч проценти! це за скільки за 50 років????
А пісеньку послухали)))піднімає настрій)))хоч трошкия просто в шоці..
Скажіть їм "три звичні слова", останнім часом це вже девіз .Зараз прийшла смс від ПУМБ негайно сплатіть борг і далі як звичайно всі банківські кари.
Сиджу і думаю, невже в таку годину не можна від цього утриматись, від цих смс, від погроз? Невже вони гадають що в період коли на вагах життя або кредит хтось побіжить його закривати? Тут гради гатять, а я біжу волосся назад ,в мене ж кредит. Дибіли -мрійники.
Просто необхідно було виговоритись, хочь якось зняти напругу.
С ума сойти... Не платили ранее... А теперь принеслось...не очікувано.чуть сльоза не покотилась.![]()

Невже в моєму дописі є слова про оплату?С ума сойти... Не платили ранее... А теперь принеслось...
Я удивлен глупостями форумчан...
Уже все послали все МФО нах..й.
Игра проста;
Кто последний, тот и л0х...![]()
Чи я десь написала про якусь домовленість із кимось, як на мене то ви тут останній.С ума сойти... Не платили ранее... А теперь принеслось...
Я удивлен глупостями форумчан...
Уже все послали все МФО нах..й.
Игра проста;
Кто последний, тот и л0х...![]()
тоже с пумба пришло... и с ощадаЗараз прийшла смс від ПУМБ негайно сплатіть борг і далі як звичайно всі банківські кари.
Сиджу і думаю, невже в таку годину не можна від цього утриматись, від цих смс, від погроз? Невже вони гадають що в період коли на вагах життя або кредит хтось побіжить його закривати? Тут гради гатять, а я біжу волосся назад ,в мене ж кредит. Дибіли -мрійники.
Просто необхідно було виговоритись, хочь якось зняти напругу.
И мне с ощада прилетелотоже с пумба пришло... и с ощада
Не факт ,что дадут. Обычная рассылкаВообще ненормальные. Кредит предлагают сейчас