Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Мародёры на 4 и 5 день войны ожили, п...д..ры

Добрий день!​
Для уникнення негативних наслідків підготовки позову до суду та заходів примусового стягнення – сплатіть борг сьогодні.​
Сума на 01.03.2022 становить 7257,46 грн.​
Очікуємо на Ваш дзвінок для досудового врегулювання 0800219393
ви тільки подивіться шо ці витворяють......​

Мля мене ці гандо.и кумарять своїми смс в нас зараз тільки все притихло ,так вони своїми смс-ками зайоб..ть. не читати не можу бо сидимо на переписках із рідними. Підкажіть як їх заблокувати бо я настройки смс вже всі обійшла поблокувала все і вся ,а вони всерівно приходять

Мля мене ці гандо.и кумарять своїми смс в нас зараз тільки все притихло ,так вони своїми смс-ками зайоб..ть. не читати не можу бо сидимо на переписках із рідними. Підкажіть як їх заблокувати бо я настройки смс вже всі обійшла поблокувала все і вся ,а вони всерівно приходять
а хто шле? більшість мфо же сидять тихо

кредит плюс шле , манівео , мілоан , тенго ,мікрокеш принаймі сьогодні , вчора в добавок ще єгроші
як добре, що нікого з них у мене нема. а то може у них автоматична розсилка просто

Зараз спробую ще по одній смс по блокувати. А у вас які шараги?
євакеш, навсе, смартивей, алекскредит, кредит1, кфюа, вашаготивочка, вендор-фінанс, вердикт капітал(продал кешпоінт), дінеро, укрпозика, епеер, і телефон в домкомфорт
Зараз спробую ще по одній смс по блокувати. А у вас які шараги?
а у Вас?

євакеш, навсе, смартивей, алекскредит, кредит1, кфюа, вашаготивочка, вендор-фінанс, вердикт капітал(продал кешпоінт), дінеро, укрпозика, епеер, і телефон в домкомфорт

а у Вас?
Брейн капитал(егроші) тенго, селфікредит, кредит+, та фінфорс(сслоун) по сслоун до фінфорс запропонувати тіло +50 я погодилась( тіло та відсоток до просочення) на 3 платежі, вчора прислали смс повідомлення ,що за мною домовленість закрвплена, і обов'язки про оплату тимчасово переносяться, якось так ( переживаю бо внесла 2 платежі, і останній 24.03.
Брейн капитал(егроші) тенго, селфікредит, кредит+, та фінфорс(сслоун) по сслоун до фінфорс запропонувати тіло +50 я погодилась( тіло та відсоток до просочення) на 3 платежі, вчора прислали смс повідомлення ,що за мною домовленість закрвплена, і обов'язки про оплату тимчасово переносяться, якось так ( переживаю бо внесла 2 платежі, і останній 24.03.
Переживаю бо 2 платижі зробила,а 3 тимчасово переноситься, а гарантійний лист на цей термін

Переживаю бо 2 платижі зробила,а 3 тимчасово переноситься, а гарантійний лист на цей термін
ага, розумію Вас

У меня Укрсиб попросил оплату в смс. А пумб заблокировал переводы с кредитки..

А можно я поведу себя как новичок и спрошу:
Пришло смс с номера 7585 такого содержания "362819" - це шо?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі