Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Могут и развеселить)))
Теплый займ на вашу карту. Получить >> https://**********
:mail1:
О, и мне теплый займ предлагали сегодня
Кредитор має право стягнути борг примусово! СВС 0730316553
Як діяти?
Якщо немає грошей, то ніяк не реагувати

Минутка кэпа в ленту:
"За фактом відмови від сплати інформація використовуватиметься як доказ ухилення від сплати. Тел. ..."

Решил сообщения почистить, это саньки жгли летом. Может ещё что-то из неопубликованного найду.

это коллекторы,передаем тебе привет..Морозься сколько хочешь..Сейчас начинаем делать "веселье" в жизни всей твоей ебучей семейки!Скоро тебе твои близкие устроят разнос..Если хочешь НОРМАЛЬНО,звони и решай в кантору..Для адекватных людей мы всегда идем на встречу,даем отсрочки,.Ну а отморозков которые украли бабки и потерялись мы позорим,наказываем и учим жизни..Если надоест терпеть звони и решай

Вахтанг,?
А з якої це шараги не з маніфою часом?

Да, кстати, а шо там с Вахтангом, СонЯя ?
Пошел куда то.....
Да, кстати, а шо там с Вахтангом, СонЯя ?
Доброго дня вам!Ви зверталися до нас за фінансовою допомогою,але не повернули наші гроші вчасно!Ми не можемо встановити з вами зв"язок!
Просимо терміново врегулювати заборгованість вже сьогодні!
Якщо сьогодні ви цього не зробите,ми анулюємо всі пропозиції!
Буде відправлено вам листа по місцю реєстрації і проживання з досудовою вимогою про повернення боргу та надано статус неблагонадійного позичальника!
Сума боргу не варта того,щоб ваш ІПН знаходився в єдиному реєстрі боржників!!!
Ми знайшли ще одну альтернативну пропозицію для вас.Ми можемо зупинити вам нарахування відсотків по вашому кредиту,списати частину боргу і розділити суму платежу на два місяці
Терміново звяжіться!!! 0638546402 вайбер або
Зато Романов пишит...
А з якої це шараги не з маніфою часом?
Маники закрыты...

Останнє редагування:
Dinero, як мама, завжди турбується, аби ти мав гроші! Наразі маєш найпривабливіші умови! :rofl:
Здравствуйте.
И у меня эта контора уже в просрочки …не знаю звонили или нет-я не отвечаю на незнакомые номера,но смс от них пока нет ….

Навмисне порушення Боржником умов договору що укладений за допомогою сервісу CreditPlus з ТОВ «АВЕНТУС УКРАЇНА». Злісне ухилення Боржника від виконання зобов’язання, знехтування та відмова врегулювати кредитні правовідносини в добровільному порядку.

Товариством заплановано здійснити виїзд найближчим часом. Враховуючи вимоги чинного законодавства України просимо надати згоду на особисту зустріч та підтвердити можливість проведення зустрічі, вказавши час та місце такої зустрічі. Для підтвердження зателефонуйте за номером

Мета візиту:

• аналіз актуального фінансового та майнового стану Боржника;
  • можливість сплати заборгованості без застосування примусових заходів.
Можливі наслідки візиту:

• відступлення права вимоги за кредитним договором на користь третьої особи (колекторської компанії);
  • ускладнення отримання Боржником в майбутньому кредитів в будь-яких інших фінансово-кредитних установах через наявність негативної кредитної історії;
  • звернення до суду та на підставі отриманого виконавчого документу , звернення до приватного виконавця, в результаті чого можливі наступні наслідки:
    а) накладання арешту на грошові кошти Боржника;
    б) накладання арешту на майно Боржника;
    в) утримання заборгованості із наявних доходів Боржника (в тому числі заробітної плати, пенсії, стипендії,).
Для уникнення візиту та його наслідків, сплатіть заборгованість за кредитним договором сьогодні та після здійснення платежу зв’яжіться зі своїм менеджером з метою отримання довідки про виконання зобов’язань за кредитним договором!

Здравствуйте.
И у меня эта контора уже в просрочки …не знаю звонили или нет-я не отвечаю на незнакомые номера,но смс от них пока нет ….
У меня они были)
Навмисне порушення Боржником умов договору що укладений за допомогою сервісу CreditPlus з ТОВ «АВЕНТУС УКРАЇНА». Злісне ухилення Боржника від виконання зобов’язання, знехтування та відмова врегулювати кредитні правовідносини в добровільному порядку.
Это стандартное у них) Доставучие)

Какое-то осенние обострение!За 2 мин.пришло 9 СМС от 8 разных шараг с предложением оформить кредит.
стандартно у шизофреников ? весна - осень.
а что перед Новым годом будет!! ?‍?

Кредит7 написали: "Подайте заявку, поки є час. Більше Кредитор не має наміру надавати вигідні умови закриття кредиту!"

Ушла плакать...

Останнє редагування:
а мені вчора у вайбер скинули фото моє з паспортом і написали що це фото розішлют всім з мої тел. книги і попросять допомоги від мого лиця. я пригрозила що пишу заяву на них в НБУ, а у відповідь отримата що вони мені не допоможуть а тільки їм поможуть так як я порушник. скажіть будут кидати моє фото????

а мені вчора у вайбер скинули фото моє з паспортом і написали що це фото розішлют всім з мої тел. книги і попросять допомоги від мого лиця. я пригрозила що пишу заяву на них в НБУ, а у відповідь отримата що вони мені не допоможуть а тільки їм поможуть так як я порушник. скажіть будут кидати моє фото????
Да не предугадаешь. Были коллажи, не от них, никому вроде кроме мужа не отослали. А там не знаю, я не спрашиваю, мне не говорят.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі