Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Это очередная пугалка или нет?
Proponuiemo spysannia abo restrukturyzatsiiu. Propozyciya die do 4.11.21. Z 8.11.21 pochnetsia prymusove stiagnennia cherez vykonavychi napys! Tel 044-224-59-81

Это очередная пугалка или нет?
Proponuiemo spysannia abo restrukturyzatsiiu. Propozyciya die do 4.11.21. Z 8.11.21 pochnetsia prymusove stiagnennia cherez vykonavychi napys! Tel 044-224-59-81
Да с каждой шараги такое приходит и всем. При теле условно в 6 и процентами условно в 6к. спишут вам 1-2 тысячи.

Кросспостинг!
У вас же денег нет .Что вы можете сделать?Ничего. Реструктуризация вам не подходит.....Тихо уходить акладку

А это тоже очередная пугалка или нет?

А это тоже очередная пугалка или нет?
Пугалка. О ИНН вы узнаете постфактум, никто не будет предупреждать, скорее всего.

КредитКасса пугает?

09.11 можливе звернення до правоохоронних органів по КК!СВС 0635423011

Блин, KF.ua самые занудные :( кпждый день шлют мне одно и то же смс, что я в реестре блокування рахунків. Ну хоть бы какой-то новый реестр уже выдумали, что ли...лентяи! ни стишков, ни конкурсов, ни тестов...
Доброго дня підкажіть хто продає Кредит Капіталу,чого від них очікувати?
може простіше відповідний розділ по них почитати?

Сегодня пришло такое смс от Швидко Гроши:
"Борг не сплачено!
Ініціюється виїзд за місцем проживання/роботи для персональної зустрічі та досягнення домовленостей!"
Они реально могут приехать или очередная уловка? На дом то ладно, но на работу не хотелось бы
Я заблочила все незнакомые номера и дозвонится не могут. На работу пока временно звонить перестали.

Сегодня пришло такое смс от Швидко Гроши:
"Борг не сплачено!
Ініціюється виїзд за місцем проживання/роботи для персональної зустрічі та досягнення домовленостей!"
Они реально могут приехать или очередная уловка? На дом то ладно, но на работу не хотелось бы
Я заблочила все незнакомые номера и дозвонится не могут. На работу пока временно звонить перестали.
Печіть пироги, стеліть червоний килимок... Ми йдемо до Вас, а вони точно ні))

Добрий День!
Мене звати Костенко Віталій Федорович (ID 541), Провідний фахівець Відділу збору заборгованості ТОВ «ФК «ПРОФІТ КАПІТАЛ». Компанії належить право вимог За дог. - згідно ст. 1077 ЦКУ ТОВ «ФК «ПРОФІТ КАПІТАЛ» є Вашим теперішнім кредитором. Даний договір був укладений між Вами та ТОВ «1 БЕЗПЕЧНЕ АГЕНТСТВО НЕОБХІДНИХ КРЕДИТІВ» (MyCredit). По даному договору Ви брали позику в розмірі 12000,00 грн і згідно терміну встановленого договором не провели розрахунок.
Станом на 02.11.2021 сума простроченої заборгованості складає 22070,24 грн.
ТОВ «ФК «ПРОФІТ КАПІТАЛ» надає Вам останню можливість сплатити заборгованість по списанню а саме :
При виконанні платежу на суму 12000,00 грн залишок по Заборгованості буде списано і надіслана Довідка про відсутність заборгованості.
Термін дії лояльної пропозиції обмежений. Якщо ж Ви вирішите проігнорувати лояльну пропозицію від кредитора, ТОВ «ФК «ПРОФІТ КАПІТАЛ» розпочне процедуру ПРИМУСОВОГО СТЯГНЕННЯ ЗАБОРГОВАНОСТІ відповідно до Закону України про Виконавче Провадження. Ви будете внесені до Єдиного Реєстру Боржників України на сайті Міністерства Юстиції.
0931292905 - мій робочий номер телефону + Viber
Інформацію по Виконавчому Провадженню знайдете за посиланням: ...
Якщо хочете отримати документацію по заборгованості, можемо надіслати на електронну адресу або на відділення Нової Пошти відповідно до ЗУ №1349

Добрий День!
Мене звати Костенко Віталій Федорович (ID 541), Провідний фахівець Відділу збору заборгованості ТОВ «ФК «ПРОФІТ КАПІТАЛ». Компанії належить право вимог За дог. - згідно ст. 1077 ЦКУ ТОВ «ФК «ПРОФІТ КАПІТАЛ» є Вашим теперішнім кредитором. Даний договір був укладений між Вами та ТОВ «1 БЕЗПЕЧНЕ АГЕНТСТВО НЕОБХІДНИХ КРЕДИТІВ» (MyCredit). По даному договору Ви брали позику в розмірі 12000,00 грн і згідно терміну встановленого договором не провели розрахунок.
Станом на 02.11.2021 сума простроченої заборгованості складає 22070,24 грн.
ТОВ «ФК «ПРОФІТ КАПІТАЛ» надає Вам останню можливість сплатити заборгованість по списанню а саме :
При виконанні платежу на суму 12000,00 грн залишок по Заборгованості буде списано і надіслана Довідка про відсутність заборгованості.
Термін дії лояльної пропозиції обмежений. Якщо ж Ви вирішите проігнорувати лояльну пропозицію від кредитора, ТОВ «ФК «ПРОФІТ КАПІТАЛ» розпочне процедуру ПРИМУСОВОГО СТЯГНЕННЯ ЗАБОРГОВАНОСТІ відповідно до Закону України про Виконавче Провадження. Ви будете внесені до Єдиного Реєстру Боржників України на сайті Міністерства Юстиції.
0931292905 - мій робочий номер телефону + Viber
Інформацію по Виконавчому Провадженню знайдете за посиланням: ...
Якщо хочете отримати документацію по заборгованості, можемо надіслати на електронну адресу або на відділення Нової Пошти відповідно до ЗУ №1349
ого простыня!! им что, на рабоие заняться больше нечем?
Лучше бы рифмовать учился

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі