Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Тоже самое,смс приходят целый день.
Аналогично, с катушек слетели прям.
Навмисне порушення Боржником умов договору що укладений за допомогою сервісу CreditPlus з ТОВ «АВЕНТУС УКРАЇНА». Злісне ухилення Боржника від виконання зобов’язання, знехтування та відмова врегулювати кредитні правовідносини в добровільному порядку.

Товариством заплановано здійснити виїзд найближчим часом. Враховуючи вимоги чинного законодавства України просимо надати згоду на особисту зустріч та підтвердити можливість проведення зустрічі, вказавши час та місце такої зустрічі. Для підтвердження зателефонуйте за номером

Мета візиту:

• аналіз актуального фінансового та майнового стану Боржника;
  • можливість сплати заборгованості без застосування примусових заходів.
Можливі наслідки візиту:

• відступлення права вимоги за кредитним договором на користь третьої особи (колекторської компанії);
  • ускладнення отримання Боржником в майбутньому кредитів в будь-яких інших фінансово-кредитних установах через наявність негативної кредитної історії;
  • звернення до суду та на підставі отриманого виконавчого документу , звернення до приватного виконавця, в результаті чого можливі наступні наслідки:
    а) накладання арешту на грошові кошти Боржника;
    б) накладання арешту на майно Боржника;
    в) утримання заборгованості із наявних доходів Боржника (в тому числі заробітної плати, пенсії, стипендії,).
Для уникнення візиту та його наслідків, сплатіть заборгованість за кредитним договором сьогодні та після здійснення платежу зв’яжіться зі своїм менеджером з метою отримання довідки про виконання зобов’язань за кредитним договором!
Сколько у Вас просрочка? Они не приедут, 100%. А после 2 мес. начинают разговаривать о теле.

Аналогично, с катушек слетели прям.

Сколько у Вас просрочка? Они не приедут, 100%. А после 2 мес. начинают разговаривать о теле.
Месяц просрочка. С 15000 тыс, уже стало 32800 ?. Ещё написали что идут мне навстречу и можно по частям выплачивать.

Месяц просрочка. С 15000 тыс, уже стало 32800 ?. Ещё написали что идут мне навстречу и можно по частям выплачивать.
Тогда потерпите ещё месяц и сможете закрыть за тело, Вам смогут разбить на части платеж. А пока они будут донимать робот звонками и слать всякую ересь в смс.

Т
Навмисне порушення Боржником умов договору що укладений за допомогою сервісу CreditPlus з ТОВ «АВЕНТУС УКРАЇНА». Злісне ухилення Боржника від виконання зобов’язання, знехтування та відмова врегулювати кредитні правовідносини в добровільному порядку.

Товариством заплановано здійснити виїзд найближчим часом. Враховуючи вимоги чинного законодавства України просимо надати згоду на особисту зустріч та підтвердити можливість проведення зустрічі, вказавши час та місце такої зустрічі. Для підтвердження зателефонуйте за номером

Мета візиту:

• аналіз актуального фінансового та майнового стану Боржника;
  • можливість сплати заборгованості без застосування примусових заходів.
Можливі наслідки візиту:

• відступлення права вимоги за кредитним договором на користь третьої особи (колекторської компанії);
  • ускладнення отримання Боржником в майбутньому кредитів в будь-яких інших фінансово-кредитних установах через наявність негативної кредитної історії;
  • звернення до суду та на підставі отриманого виконавчого документу , звернення до приватного виконавця, в результаті чого можливі наступні наслідки:
    а) накладання арешту на грошові кошти Боржника;
    б) накладання арешту на майно Боржника;
    в) утримання заборгованості із наявних доходів Боржника (в тому числі заробітної плати, пенсії, стипендії,).
Для уникнення візиту та його наслідків, сплатіть заборгованість за кредитним договором сьогодні та після здійснення платежу зв’яжіться зі своїм менеджером з метою отримання довідки про виконання зобов’язань за кредитним договором!
Тю... Та позвони и назначь встречу на кладбище. Обоснуй тем что там тихо. И ниииктооо не потревожит!

Т

Тю... Та позвони и назначь встречу на кладбище. Обоснуй тем что там тихо. И ниииктооо не потревожит!
Вы меня рассмешили. ?. А то мне сегодня 4 конторы написали что собираются приехать ко мне.

Вы меня рассмешили. ?. А то мне сегодня 4 конторы написали что собираются приехать ко мне.
Так радуйтесь, что Вы находитесь в центре их внимания??, пирожков наготовьте, чайку там...и начинки в пирожки побольше, пургену.

У меня у них месяц и три дня просрочки -нашли как то номер кредитки и сегодня сняли 50 грн,конечно я сразу ее заблокировала .А смсками мою куму достают и знакомую,хотя номера их не указывала,в смс типа я мошенница,скрываюсь ,помогите найти )))))

Так радуйтесь, что Вы находитесь в центре их внимания??, пирожков наготовьте, чайку там...и начинки в пирожки побольше, пургену.
Буду готовиться,ждать гостей. Сначала прочитала я их письма посмеялась,но потом накатило на меня?.Плюс сегодня больше 100 звонков было.Незнаю как это пережить? Было 15 МФО, сейчас 14.Каждый день думаю как я оказался в такой жoпe.Платить сейчас не чем ,даже за тело,а долг огромный.

Буду готовиться,ждать гостей. Сначала прочитала я их письма посмеялась,но потом накатило на меня?.Плюс сегодня больше 100 звонков было.Незнаю как это пережить? Было 15 МФО, сейчас 14.Каждый день думаю как я оказался в такой жoпe.Платить сейчас не чем ,даже за тело,а долг огромный.
Падай в сугроб. И все дела. Помалу эти ебики начнут что-то предлагать адекватное. Главное копи бабло. Толи на погашения за тело, то ли на снос богомерзких инн.

Давненько не было смс, от этих наркоманов)

Наша госпожа, за вашим договором №... розпочато процедуру вчинення виконавчого напису нотаріуса, здійснюється перевірка можливості його вчинення! creditplus.ua/pidarasy.podzabornye тел:0442231537

Ага, проверьте на законность его здийснення ???‍♀️

И вот ещё приудоршные кредит7

Подайте заявку,поки є час.Більше Кредитор не має наміру надавати вигідні умови закриття кредиту! 0443841029,

Обидятся ещё, боюсь не переживу)) жду когда продадут наконец-то, то уже достали обещать

Останнє редагування модератором:
Было бы весело, если бы реально приехали все 4, ещё и в одно время ?? Вот это была бы вечеринка! ???‍♀️?‍♂️?
Но увы...всё это только фантазии

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі