Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
О что сегодня прилетело Маники продали уже третий займ продан им что будет дальше щета уже сисилонг заблокировал

Вкладення

• Screenshot_20211103-164717.webp
    Screenshot_20211103-164717.webp
    27.4 Кб · Перегляди: 63
Сьогодні якийсь х"й з КК написав 2 екрана тексту в вайбері з погрозами ВНН і тим, що я маю оплатити або пролохувати до 18... Просрочці тиждень, розумію шо ВНН не накладуть та і якщо що - буду зносити.

Ну і бистрозайм шле смс в стилі "фу боржніця занесем вас в чорні списки всіх роботодавців". Смішні вони, хоча якби не форум то певне б боялась ті всі смс.

О что сегодня прилетело Маники продали уже третий займ продан им что будет дальше щета уже сисилонг заблокировал
Ccloan этого сделать не могут априори.
Счета блокирует только исполнитель.

Добрий День!
Мене звати Костенко Віталій Федорович (ID 541), Провідний фахівець Відділу збору заборгованості ТОВ «ФК «ПРОФІТ КАПІТАЛ». Компанії належить право вимог За дог. - згідно ст. 1077 ЦКУ ТОВ «ФК «ПРОФІТ КАПІТАЛ» є Вашим теперішнім кредитором. Даний договір був укладений між Вами та ТОВ «1 БЕЗПЕЧНЕ АГЕНТСТВО НЕОБХІДНИХ КРЕДИТІВ» (MyCredit). По даному договору Ви брали позику в розмірі 12000,00 грн і згідно терміну встановленого договором не провели розрахунок.
Станом на 02.11.2021 сума простроченої заборгованості складає 22070,24 грн.
ТОВ «ФК «ПРОФІТ КАПІТАЛ» надає Вам останню можливість сплатити заборгованість по списанню а саме :
При виконанні платежу на суму 12000,00 грн залишок по Заборгованості буде списано і надіслана Довідка про відсутність заборгованості.
Термін дії лояльної пропозиції обмежений. Якщо ж Ви вирішите проігнорувати лояльну пропозицію від кредитора, ТОВ «ФК «ПРОФІТ КАПІТАЛ» розпочне процедуру ПРИМУСОВОГО СТЯГНЕННЯ ЗАБОРГОВАНОСТІ відповідно до Закону України про Виконавче Провадження. Ви будете внесені до Єдиного Реєстру Боржників України на сайті Міністерства Юстиції.
0931292905 - мій робочий номер телефону + Viber
Інформацію по Виконавчому Провадженню знайдете за посиланням: ...
Якщо хочете отримати документацію по заборгованості, можемо надіслати на електронну адресу або на відділення Нової Пошти відповідно до ЗУ №1349
Ну со старта тело предлагают, нормально. У меня контакта с этими не было, не знаю, может дальше и повкуснее предложения будут, но начало неплохое. Тут уже думайте.

Ну со старта тело предлагают, нормально. У меня контакта с этими не было, не знаю, может дальше и повкуснее предложения будут, но начало неплохое. Тут уже думайте.
предлагать- то предлагают, но как-то невежливо. те, кто сильно хочет, чтобы им заплатили, повежливее обращаются и сами гарантийки шлют ? ну такое...

предлагать- то предлагают, но как-то невежливо. те, кто сильно хочет, чтобы им заплатили, повежливее обращаются и сами гарантийки шлют ? ну такое...
Для этих п*ров это ещё более-менее, надо сказать. А если откинуть пугалки с ИП, то вообще образец вежливости )

Для этих п*ров это ещё более-менее, надо сказать. А если откинуть пугалки с ИП, то вообще образец вежливости )
не, видно, Галя балувана ? Галя не любить, когда с ней в таком тоне общаются.. угрожают... кто так денег просит?

Они передали нотариусу а тот исполнительный а тот заблокировал

Та пусть предлагают, но без капса и угроз ИНН))

Та пусть предлагают, но без капса и угроз ИНН))
Та да, но оно им в скриптах прописано. Я как-то одну звонилку из кассиров переспросил - а шо це таке. В ответ - ну понятно, щось оцього отако

TOV_DG
Фио, Ви готові до зустрічі з представником Кредитора щодо наявного боргу за Дог.№1111 і оцінки Вашого майнового стану? т.: 0673693337
Приезжают?

TOV_DG
Фио, Ви готові до зустрічі з представником Кредитора щодо наявного боргу за Дог.№1111 і оцінки Вашого майнового стану? т.: 0673693337
Приезжают?
Обязательно приезжают. Готовьте пирожки).

TOV_DG
Приезжают?
За столько времени должны бы и знать ответ...... Нет.

TOV_DG
Приезжают?
приезжают. но, как правило, тогда, когда Вас нет дома. боятся должников, как огня ?
Могут и развеселить)))
Теплый займ на вашу карту. Получить >> https://**********
:mail1:
тёплый ?

Кредитор має право стягнути борг примусово! СВС 0730316553
Як діяти?

Останнє редагування модератором:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі