Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
?
ban.gif

????

Документи за Вашим договором передані до претензійно-позовного відділу Moneyveo для розгляду справи на наявність складу злочину. 0800219393

????

Документи за Вашим договором передані до претензійно-позовного відділу Moneyveo для розгляду справи на наявність складу злочину. 0800219393
Вас посодють, але то не точно))

Talion_P
Порушено зобов'язання оплати!Переглянемо Вашу кредитну справу щодо можливості зв'язатись з Вашими близькими особами для вирішення питання повернення вашого боргу.Закрийте борг 89670,37грн.
А третий раз забили (Вашого)с заглавной буквы написать.

Я так понимаю Маники продали Талиону?(36день просрочки).
Интересно кого найдут?

Talion_P
Порушено зобов'язання оплати!Переглянемо Вашу кредитну справу щодо можливості зв'язатись з Вашими близькими особами для вирішення питання повернення вашого боргу.Закрийте борг 89670,37грн.
А третий раз забили (Вашого)с заглавной буквы написать.

Я так понимаю Маники продали Талиону?(36день просрочки).
Интересно кого найдут?
Что то быстро Вас спекались. Найдут сначала тех, кто привязан к Приват банку. А потом и других, если у Вас много родных и они имеют социальные сети и официально работают. А могут позвонить и прислать смс только Вашим родителям. По разному бывает.

Что то быстро Вас спекались. Найдут сначала тех, кто привязан к Приват банку. А потом и других, если у Вас много родных и они имеют социальные сети и официально работают. А могут позвонить и прислать смс только Вашим родителям. По разному бывает.
Посмотрим."Хотелка" сильно большая.(тело-20400,пролонгаций-3844×3=)

Дарина, ви не виконуєте умови договору та не підтримуєте зв’язок з кредитором. Змушені звернутися за допомогою до родичів та знайомих!
—————————
?яка я погана… не виконую умови договору… по реструктуризації яку вони самі підключили і намотали з 9,5к тіла 23+к
І це при тому що вони тихі і нікому зазвичай не дзвонять

Дарина, ви не виконуєте умови договору та не підтримуєте зв’язок з кредитором. Змушені звернутися за допомогою до родичів та знайомих!
—————————
?яка я погана… не виконую умови договору… по реструктуризації яку вони самі підключили і намотали з 9,5к тіла 23+к
І це при тому що вони тихі і нікому зазвичай не дзвонять
Попросила в них гарантійку на пошту - мовчать… походу злякались такої злосної аферистки

СПИСАНИЕ 80197.67 грн!Оплати 7717.50 грн. до 15.11.2021. 0800200502
Кредит Капитал?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі