Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Дарина, ви не виконуєте умови договору та не підтримуєте зв’язок з кредитором. Змушені звернутися за допомогою до родичів та знайомих!
—————————
?яка я погана… не виконую умови договору… по реструктуризації яку вони самі підключили і намотали з 9,5к тіла 23+к
І це при тому що вони тихі і нікому зазвичай не дзвонять
Вже третій день підряд звертаються… може їм номер дати куди звертатись?

Сегодня и у меня есть )
Шановний(-а) Леди
Ви вже замислювались над тим як Ваші рідні та сусіди відреагують на спілкування з працівниками Служби Безпеки з приводу Вашого боргу?

Дякуємо, що Ви з нами!
Ваш CreditBox.​
Прочла первые три слова. Звучало так, будто они предложили подумать Вам о вечном)...ну нема слив просто...

Соня! За Вашим кредитом погоджено списання частини % і можливість складення графіка оплат,
Встигніть зафіксувати списання та графік до 12/11/2021. Тел. 0-800-753-775
Финфорсы

Соня! За Вашим кредитом погоджено списання частини % і можливість складення графіка оплат,
Встигніть зафіксувати списання та графік до 12/11/2021. Тел. 0-800-753-775
Финфорсы
Фіксіки,мля

Вас попереджують про подальший АРЕШТ рахунків після здійснення нотаріального напису. Ви не зможете зняти будь які кошти до моменту закриття кредиту та закриття виконавчого провадження. Телефонуйте 0800 753 775
Все те же финфорсы.За сегодня уже 4сообщение мне и маме?

Вас попереджують про подальший АРЕШТ рахунків після здійснення нотаріального напису. Ви не зможете зняти будь які кошти до моменту закриття кредиту та закриття виконавчого провадження. Телефонуйте 0800 753 775
Все те же финфорсы.За сегодня уже 4сообщение мне и маме?
А чего так печально? Пишут себе и пишут. Мне вот КФ УА почти с середины октября пишут регулярно:
Ви в реєстрі блокування банківських рахунків, оплатіть борг.
Почти каждый день одинаковая СМС. Совсем вот с фантазией туго у людей. Пусть дальше пишут, раз им хочется. Жалко что ли ))))

Юридичний відділ вніс в перелік Вашу справу щодо підготовки позову до суду для подальшого примусувого стягнення...

Все,пойду забьюсь в угол и буду начинать дрожать )))

І мені настрій піднімають повідомленнями??

ТОВ «ДІДЖИ ФІНАНС» володіє беззаперечними фактами щодо отримання ним/нею кредиту/позики за Дог.! т.: 0673693337 або [email protected]

Все, мені хана)) беззаперечні факти є?

І мені настрій піднімають повідомленнями??

ТОВ «ДІДЖИ ФІНАНС» володіє беззаперечними фактами щодо отримання ним/нею кредиту/позики за Дог.! т.: 0673693337 або [email protected]

Все, мені хана)) беззаперечні факти є?
Ну Вы теперь в курсе,что они владеют фактами,пусть себе владеют)))

Вот такое сообщение получила. Пугалка очередная?

Вкладення

• E9930AAC-87C4-4875-894F-EED091BA7284.webp
    E9930AAC-87C4-4875-894F-EED091BA7284.webp
    36 Кб · Перегляди: 72
  • Подобається
Реакції: Lady
Вітаємо, Соня

У вас опускаються руки і ви вже не вірите, що колись зможете отримати позику? Вихід є навіть з найскладнішої ситуації. Ми розкажемо, як виправити кред.історію та покращити рейтинг. Корисна інформація вже за посиланням:​
,Соня, після цих поряд можете подавати заявку та не боятися відмови, навіть якщо рейтинг нижче середнього. У Cashberry для вас доступно до 15000₴​
Чорна п'ятниця
????

Інформація про заборгованість надійшла до УБКІ. Відтепер у Вас виникнуть труднощі с улаштуванням на роботу, оскільки роботодавці перевіряють кредитну історію щоб уникнути спілкування с кредитними спілками та колекторами, також Вам буде відмовлено в оформленні кредиту в банку.

Мне сегодня Довіра написала что я нехороший человек, что меня дома не было. Кабздец как неудобно получилось. Да поx. Прям вижу как они со щенячьими глазами стоят и в глазок смотрят.
Шутка еслишо.

Вот такое сообщение получила. Пугалка очередная?
Стандартная смс. Много ещё будет.
Інформація про заборгованість надійшла до УБКІ. Відтепер у Вас виникнуть труднощі с улаштуванням на роботу, оскільки роботодавці перевіряють кредитну історію щоб уникнути спілкування с кредитними спілками та колекторами, також Вам буде відмовлено в оформленні кредиту в банку.
Ты гля бляха муха какие "заботливые".
Пошлите их в "глубокое царство Аида" с их советами и заботой).

Для узгодження умов погашення кредиту або отримання гарантійного листа напишіть нам або зателефонуйте до 16-00. VIBER>> почта>> [email protected], Тел.: 0678802774; 0500289484; 0634839415
————————————————
Які ми стали зговорчіві, але :f*ck: а не оплата в найближчі пів року

Останнє редагування модератором:
Мне сегодня в вайбер написал какой-то Александр (0635995498), и такой дружбан: катя, привет! коллектора пишут!!! добровольно решить вопрос никак? на ответ 5 мин.! нет ответа начинаю работать с ...... (название села). ты же не забыла кто там в селе живет?!
Кто это и из какой конторы - понятия не имею. Ну позвонил он в село, его вежливо послали. И что добился?
Вот думаю, есть ли смысл ему похамить, чтобы выяснить из чьих он ypoдoв
Увага! "Плюхан"потрібна допомога у вирішенні проблемного питання, рекомендуємо нагадати йому про важливість його вирішення. Тел. 0800600770

кешбери)))
заорал в голосину на всё АТБ когда читал))
Есть переводчики с кешберовского?) Че они хотят то?))
мне на второй номер такое же шлют. Чтобы я сама себе передала информацию и напомнила о важности вопроса

Мне сегодня в вайбер написал какой-то Александр (0635995498), и такой дружбан: катя, привет! коллектора пишут!!! добровольно решить вопрос никак? на ответ 5 мин.! нет ответа начинаю работать с ...... (название села). ты же не забыла кто там в селе живет?!
Кто это и из какой конторы - понятия не имею. Ну позвонил он в село, его вежливо послали. И что добился?
Вот думаю, есть ли смысл ему похамить, чтобы выяснить из чьих он ypoдoв
я б нахамила)) так, аби він в своє село змотався і більше не вилазив звідти

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі