Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Поберегите себя. Попробуйте не читать.
Спасибо я просто с гроши всим все пережила ели ели.А тут ещё эти со своими угрозами .Со своими досудовыми расследываниями .Глянь что я кто я .Вот мне и интересно это так пугают!?
Доброго дня. Хто може підказати смс варте уваги чи ні. Чи потрібно якось діяти режим сніжинка. Ато спокою не дають вже тиждень. Щось занадто активуватися. Дякую
вот и мне такие смски прислали что дальше ?

Доброго дня. Хто може підказати смс варте уваги чи ні. Чи потрібно якось діяти режим сніжинка. Ато спокою не дають вже тиждень. Щось занадто активуватися. Дякую
який у вас термін просрочки по ним?

який у вас термін просрочки по ним?
10 місяців. З 10т. Хочуть 24т.
Спасибо я просто с гроши всим все пережила ели ели.А тут ещё эти со своими угрозами .Со своими досудовыми расследываниями .Глянь что я кто я .Вот мне и интересно это так пугают!?

вот и мне такие смски прислали что дальше ?
Не знаю що буде далі. На роботі не працюю в декреті. Але ще цікавить чи можуть телефонувати на робочий номер бо вказувала на той час працювала.

Не знаю що буде далі. На роботі не працюю в декреті. Але ще цікавить чи можуть телефонувати на робочий номер бо вказувала на той час працювала.
Я тоже незнаю что от этих смс ожидать.Правда это или пугают.

Интересная тема?

Вкладення

• F8D86B35-AB08-4A92-AEB0-C123A5EC0384.webp
    F8D86B35-AB08-4A92-AEB0-C123A5EC0384.webp
    123.3 Кб · Перегляди: 78
  • 0A880B6E-654C-44C1-8D09-E1473A4C17F0.webp
    0A880B6E-654C-44C1-8D09-E1473A4C17F0.webp
    125.9 Кб · Перегляди: 76
Я тоже незнаю что от этих смс ожидать.Правда это или пугают.
Если Вы почитаете по форуму темы по динеро, да и в принципе по любой другой конторе, алгоритм действий у них один и тот же, кого то сильно достают звонками и смс, кого то меньше, пугалки разные пишут, и про суд, и про арест имущества, и про реестр боржникив, всё что им не лень. Текст для всех одинаковый, отправляет явно автомат. Многие пишут что на сроке 3-4 месяца просрочки предлагают за тело закрыть, я пока в ожидании, у меня тело у них 12, на данный момент просрочка где то 50 дней, звонят, смс шлют, ничего дельного не предлагают. С тела 12, сейчас тоже долг 23 вроде бы, и стоит на месте. В принципе, даже если предложат за тело, то единоразово не осилю, так что ждать чего то ещё долго..... Тоже не знаю что с ними делать, а толку думать если нечем.

Если Вы почитаете по форуму темы по динеро, да и в принципе по любой другой конторе, алгоритм действий у них один и тот же, кого то сильно достают звонками и смс, кого то меньше, пугалки разные пишут, и про суд, и про арест имущества, и про реестр боржникив, всё что им не лень. Текст для всех одинаковый, отправляет явно автомат. Многие пишут что на сроке 3-4 месяца просрочки предлагают за тело закрыть, я пока в ожидании, у меня тело у них 12, на данный момент просрочка где то 50 дней, звонят, смс шлют, ничего дельного не предлагают. С тела 12, сейчас тоже долг 23 вроде бы, и стоит на месте. В принципе, даже если предложат за тело, то единоразово не осилю, так что ждать чего то ещё долго..... Тоже не знаю что с ними делать, а толку думать если нечем.
Спасибо за ответ.Всем нам всего хорошего.Спасибо форум милый что ты есть.?????

Предложат до 6 месяцев реструктуризацию тела кредита, думаю скоро, у меня в 2 месяца предложили, раз проплатила, но позванивают

А мне такая красота пришла. Что тут сказать??

Вкладення

• Screenshot_20200908-170950.webp
    Screenshot_20200908-170950.webp
    86.5 Кб · Перегляди: 60
Напевне, треба великим шрифтом на головній сторінці написати - смс, дзвінки, повідомлення у месенджерах чи на електронну пошту, і навіть паперові листи, якщо вони без повідомлення про вручення (підпис при отриманні) - загалом не варті уваги, не є офіційним методом комунікації і не несуть жодної корисної інформації...

Тому НЕ варто витрачати час і емоції на розмови з незнайомими, перегляд смс від будь-кого крім своїх контактів, спілкуватись з невідомими (чи відомо, що співробітниками МФО/банку/факторингу) у месенджерах і по електронній пошті, а також паперові листи сумнівного характеру, щодо яких Ви не ставили підпис про отримання!
Такі дії кредитора мають на меті вивести позичальника з емоційної рівноваги і мотивувати на оплату, а вся інформація з таких дзвінків, повідомлень і листів не має нічого спільного з реальністю.

І нарешті, НЕ в інтересах кредиторів попереджати Вас про їх реальні дії в правовому полі - судовий позов чи виконавчий напис. Тому що це дає боржникові запас часу на вжиття заходів і пошук юридичної допомоги, чим знижує шанси кредитора на успішне стягнення. Навпаки, ці дії вчиняються зазвичай навіть без передбаченого законом офіційного інформування (лист з повідомленням про вручення).

Останнє редагування:
вообщемамочка Delta M.компания динеро .Если я неоплачу свой кредит то через 4 часа начинает досудовыйдет процесс.И они будут искать где я работаю и сообщать на работу.
Мне тоже такое пришло сегодня

А вам письма динеро присылали какие то по прописке за

Департамента чего? Всего Киева? Они по решению НБУ будут делать ИНН? Бред.

Мне такое пришло

Вкладення

• Screenshot_20200908-181131.webp
    Screenshot_20200908-181131.webp
    41.6 Кб · Перегляди: 94
Screenshot_2020-09-08-17-20-23-681_com.google.android.apps.messaging.webp

Отаке мені прийшло сьогодні
Отаке мені прийшло сьогодні

Хочу поделиться;) смеялась долго. Пришло СМС, чтоб вы понимали, у меня просрочка по майкредиту с марта 2020года!

Вкладення

• Screenshot_2020-09-08-20-19-56-783_com.android.mms.webp
    Screenshot_2020-09-08-20-19-56-783_com.android.mms.webp
    29.5 Кб · Перегляди: 138
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі