Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
А письма приходили вам приходили от них по прописке?

У меня тоже 5 месяцев но пока тихо...
Переживаю за письмп
Ни одного письма не было по прописке, один раз смс пришла закрыть долг со скидкой, и все. А щас у них походу обострение осени))

Мені таке прийшло!просрочка 10 днів!скажіть вони сильно доставучі?багатьох на ходять?

Вкладення

• Screenshot_20200914-091539.webp
    Screenshot_20200914-091539.webp
    41.6 Кб · Перегляди: 59
Мені таке прийшло!просрочка 10 днів!скажіть вони сильно доставучі?багатьох на ходять?
В мене вони взагалі не доставучі були. Присилали смс, і інколи дзвонили. Оформила реструктуризація. Виплатила, і забула за них

В мене вони взагалі не доставучі були. Присилали смс, і інколи дзвонили. Оформила реструктуризація. Виплатила, і забула за них
А реструктуризація з якого терміну у вас почалася?і яке тіло?

Добрый дань. Сегодня пришло смс от алексов. Что это значит они уже продали или только собираются и кому они продают? Заранее спасибо за ответы.

Вкладення

• Screenshot_2020-09-14-10-57-23.webp
    Screenshot_2020-09-14-10-57-23.webp
    40.8 Кб · Перегляди: 55
А реструктуризація з якого терміну у вас почалася?і яке тіло?
Тіло 6000 вроді. Та з місяців 2. Тільки я її тоді довго випрашувала в них. А зараз вони її самі пропонують. Зайдіть в ЛК, там вона вже має бути оформлена. Вони її самі зараз роблять. І просити не треба
Добрый дань. Сегодня пришло смс от алексов. Что это значит они уже продали или только собираются и кому они продают? Заранее спасибо за ответы.
Скільки просрочка?

Где-то месяца 2,5

Останнє редагування модератором:
Яку суму пропонували в реструктуризації? Як оформили?

Сегодня Готивка прислала, что подали иск в суд и заявление в прокуратуру на меня и контактных. До этого ждала юристов с полицией, не дождалась......

А у меня атракцион щедрости?

Вкладення

• S00915-135851.webp
    S00915-135851.webp
    25.4 Кб · Перегляди: 119
U vas 24 chasa dlya oplaty 3000 grn. ili budet rassylka po vsem soc. setyam s prosboj pomoch vam oplatit kredit. tel. 0950820484 Creditup
Что скажете?

NBU trebuet ispolnyat' usloviya dogovora.Esli do 25.09.20 vopros ne budet reshen,to Vy budete oplachivat' zajm v polnom ob'eme,bez skidki.0950820484 кредит ап жжёт.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі