Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
меня они начинают как-то поднапрягать, своими какими-то неадекватностями, сегодня прилетело:

Шановний клієнт, офіційно інформуємо, що Ваша справа передана в досудовий відділ, для підготовки позовної заяви про стягнення заборгованості, щодо ухилення від виконання взятих на себе зобов’язань перед Кредитором та порушення Конституції України.
Враховуючи специфіку справи та негативні наслідки, Ми офіційно інформуємо Вас, який план дій буде виконано юристами компанії:
  1. підготовка позовної заяви;
  2. супровід процесу досудового розслідування;
  3. подача запитів та накопичення доказової бази (офіційні довідки та додатки до позовної заяви);
  4. представництво та захист інтересів Кредитора в суді, за місцем Вашої реєстрації, куди будуть направлені документи;
  5. співпраця з Державною фіскальною службою та здійснення візиту за місцем офіційного працевлаштування (збір документів про працевлаштування, стаж роботи, посаду, своєчасність фінансових виплат і т. д.);
  6. співпраця с органами РУВД та здійснення візитів за місцем реєстрації/фактичного проживання щодо з’ясування майнового та фінансового стану Позичальника;
  7. внесення інформації до Єдиного реєстру боржників України (негативна репутація).
Також інформуємо Вас, що в позовній заяві буде вказана сума до стягнення заборгованості в повному обсязі. Ви маєте розуміти всі наслідки розпочатого процесу за Вашою справою. Ви можете обрати шлях добровільного погашення суми заборгованості.
Останній термін оплати –25.12.2019
У меня их нет,но мне почти каждая шарага такое писала!это психологическое давление

U Vas 24 chasa dlya oplaty v dobrovolnom poryadke! Vash kreditnyj inspektor tel.0731726747 viber
Segodnya
Zhdyom oplatu ili zvonim vsem rodstvennikam!

Только что пришло.До этого присылали то буду звездой во всех сми и про колекторов и про исполнительную

Lilu35, уже не знают,что придумывать!)

А кредит ап звонит из скрытых номеров или нет?, кто знает?

?
(какие они тупые, ну кто ж в такое гониво в наше время поверит?)
Screenshot_2019-12-16-16-15-26-273_com.android.mms.webp

Zecredit
"На основі акту представників виїзної групи та на основі рішення суду, прийнято рішення про примусову конфіскацію вашого майна, реалізація вашого майна через аукціон Сетам"
То вони виявляється вже й у мене вдома були, до суду збігали і майно на аукціон виставили)))))
Зекоманда - зебест оф зебест!
Кредит гроші вже так продали моє майно( якого не має). Виконавчу надпис зробили (в рєстрі мене навіть не було, на торгах продали, виселели мене. Обіцяли правда різницю між продажем і суммою кредиту повернути , але мовчать... буду дзвонити вимагати щоб різницю мені все таки повернули.:pravila::u4itel::big_boss:

у форварда смска на 2 день просрочки типа могут наложить арест на имущество супруги, а я неженат)) шах и мат форвард банк

у форварда смска на 2 день просрочки типа могут наложить арест на имущество супруги, а я неженат)) шах и мат форвард банк
Оооо! Може ви ще й багатодітний тато???? А ви і не в курсі)))))
Кредит гроші вже так продали моє майно( якого не має). Виконавчу надпис зробили (в рєстрі мене навіть не було, на торгах продали, виселели мене. Обіцяли правда різницю між продажем і суммою кредиту повернути , але мовчать... буду дзвонити вимагати щоб різницю мені все таки повернули.:pravila::u4itel::big_boss:
Так, дзвоніть- дзвоніть) і заодно питайте кому вони ваше майно продали))))))))
?
(какие они тупые, ну кто ж в такое гониво в наше время поверит?)
Screenshot_2019-12-16-16-15-26-273_com.android.mms.webp
У мене таке по Укрпозиці (а від недавно Кредитекспресс) теж прийшло)))) і теж 24 грудня)))) вони там багато ельфів назбирали в свої ряди???? Бо за один день точно до кожного в хату не попадуть)))))))

-50% na zakrittya kreditu do dnya sv. Mikoli! Telejfonuj ta ekonom groshi, do 19.12.2019! tel. 0680671239

я не знаю кто но мне вчера со скрытых наяривали весь день

я не знаю кто но мне вчера со скрытых наяривали весь день
Я даже вчера подключил услугу от оператора, что бы отображало скрытые номера, посмотрел кто звонил, такое, какие-то мфошники , у которых я не брал, видать хотят денег дать, что бы было с чем работать после НГ, они сейчас все очень активные, все скидки, подарки делают, промокоды и прочее..

Дин, а с какой стати им что то слать вашим родичам и коллегам? Соцсети надо закрывать в таком случае ещё перед просрочкой..

@Jack,где это такая услуга есть?)а то мне тож неск.дней наяривают с скрытых номеров

Jack, ааа.ок.спасибо)

Хто знає що таке G-FACTOR, сьогодні прийшло смс від них

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі