Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Перший раз з таким стикнулась не підкажете в чому плюси?
Ой, якщо коротко - то це все незаконно: продаж колекторам і всяке таке
наприклад з моїх восьми, мене продали вже троє
Тому, викреслила з мого списку трьох )))))
Це хоч і не смс, але це так зворушливо)))))
Дякую, мої "дорогі", що не забуваєте!
І вам веселого нового року!!!!!

Вкладення

• IMG_0197.webp
    IMG_0197.webp
    25 Кб · Перегляди: 94
Останнє редагування:
Прилетело - "Позов до суду першоі інстанціі готовий. Очікуйте виклик за місцем реїстрації".... кому такое прилетало и что было дальше?:scratch_one-s_head:

Карелия, на связь с ними выходите или полный игнор?

меня они начинают как-то поднапрягать, своими какими-то неадекватностями, сегодня прилетело:

Шановний клієнт, офіційно інформуємо, що Ваша справа передана в досудовий відділ, для підготовки позовної заяви про стягнення заборгованості, щодо ухилення від виконання взятих на себе зобов’язань перед Кредитором та порушення Конституції України.
Враховуючи специфіку справи та негативні наслідки, Ми офіційно інформуємо Вас, який план дій буде виконано юристами компанії:
  1. підготовка позовної заяви;
  2. супровід процесу досудового розслідування;
  3. подача запитів та накопичення доказової бази (офіційні довідки та додатки до позовної заяви);
  4. представництво та захист інтересів Кредитора в суді, за місцем Вашої реєстрації, куди будуть направлені документи;
  5. співпраця з Державною фіскальною службою та здійснення візиту за місцем офіційного працевлаштування (збір документів про працевлаштування, стаж роботи, посаду, своєчасність фінансових виплат і т. д.);
  6. співпраця с органами РУВД та здійснення візитів за місцем реєстрації/фактичного проживання щодо з’ясування майнового та фінансового стану Позичальника;
  7. внесення інформації до Єдиного реєстру боржників України (негативна репутація).
Також інформуємо Вас, що в позовній заяві буде вказана сума до стягнення заборгованості в повному обсязі. Ви маєте розуміти всі наслідки розпочатого процесу за Вашою справою. Ви можете обрати шлях добровільного погашення суми заборгованості.
Останній термін оплати –25.12.2019
Приходило и мне такое, бред полнейший.

Вот не пойму, нахрена они такую тупость пишут, неужели думают, что все люди далекие д*билы, ведь нетямущим подросткам вроде не дают кредиты.
Мне особенно понравилась смска, что заберут ребенка))))))

Кешбері вроді трохи не грамотні:
"Нагадуємо, що Ваш борг виник у зв’язку з відмовою сплатити вчасно за договором №дофігацифр від 32.13.2018, укладеним між Вами"
Тобто договір я сама з собою уклала))) ги-ги)))) укладеним між Вами))))

Тоже такое прислали в эти даты как и вам)

Во че пришло)) я прорвалась, уже месяца 3 о них почти не слышно быдо
Во че пришло)) я прорвалась, уже месяца 3 о них почти не слышно быдо
Особенно мне понравилось про этого Александровича???

Вкладення

• Screenshot_2019-12-17-13-07-29.webp
    Screenshot_2019-12-17-13-07-29.webp
    49.8 Кб · Перегляди: 113
Dovgij chas Vi navmisno ignoruyete umovi dogovoru.Mi gotovi na rishuchi diyi,mayemo dani ta posilannya na storinki v soc. merezhah Vashih rodichiv, koleg ta znajomih. 0994961540 viber.
Все бы ничего,но коллег у меня нету))). А остальное может быть правдой? У меня то все скрыто и т.д.)

Вот вам номер карты:
5363 5486 2398 3331

Если в течении суток вы не перечислите на нее 8000грн, мы найдем вас в соцсетях и буду рассылать всем вашим друзьям стихотворение

В лесу родилась ёлочка,
В лесу она росла.
Зимой и летом стройная,
Зелёная была.
Метель ей пела песенку:
«Спи, ёлочка, бай-бай!»
Мороз снежком укутывал:
«Смотри, не замерзай!»

Потом мы найдем всех знакомых, друзей и родственников до Адама и Евы и опозорим вас перед всеми!!!

VREMIA POSHLO!!!

P.S. Сарказм. Вы всем платить собираетесь?

Talion, я в даный момент ничего никому платить не собираюсь,за их поведение)

Добрый день кому приходило такое смс очередная пугалка или как Srochno svyazhites s DINERO! Delaem zapros finansovuyu policiyu, tel. 0931707115

Vnimanie! V vidu ignorirovaniya Vami pogasheniya kredita v kompaniyu DINERO, my' vy'nuzhdeny' oglasit' informaciyu o Vas, kak o nedobrosovestnom zaemshhike cherez SMI. Summa zadoljennosti na segodnya: 11633 grn po dogovoru L7170005! Detali: 050 326 2233 / 067 326 2233 / 073 326 2233
На Луне или на Марсе пройдет это оглашение. Чтобы самому создателю стало стыдно за детей своих.
А ведь ростовщичество осуждено тем, в кого Вы так рьяно верите...
Не правда ли?

У
Тоже такое пришло! Но я так понимаю массовая рассылка! Больше года просрочки
У мене в цьому році 3 роки буде . Тільки тепер активізувались з 2400 нарахували 70000
І
Прилетело - "Позов до суду першоі інстанціі готовий. Очікуйте виклик за місцем реїстрації".... кому такое прилетало и что было дальше?:scratch_one-s_head:
мені таке було . Сьогодні вже предлагають списати . Грошей нема . Тому режим Сніжинка

Передумали?

Вкладення

• 66A2693C-357D-4F81-8FC3-C70A2729142A.webp
    66A2693C-357D-4F81-8FC3-C70A2729142A.webp
    19 Кб · Перегляди: 137
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі