- Дописи
- 7242
- Реакції
- 19137
- Бали
- 4565
Фрея не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я согласна))) главное что б на гречку и ремнем по жoпe надавали?Есть. В угол поставят!
Та щось не захотіли☺А колеги так і не позичили?![]()
В мене тільки 1 день прострочки , мені вже робот говорить , що вони дізнались мої доходи через ріднихВ моєму випадку покищо дзвонять тільки до мене і до чоловіка, ще до рідні і сусідів не добралися
Ой, тільки перший день. Тримайтеся!В мене тільки 1 день прострочки , мені вже робот говорить , що вони дізнались мої доходи через рідних
Дякую)Ой, тільки перший день. Тримайтеся!
Скільки днів?Дякую)
В мене скільки було днів прострочки , але ж не дзвонили рідним і сосідам
Тільки смартівей всім моїм контактам писали смс
Ага,и результаты ваших анализов в поликлинике тоже ? Судя по их сообщениям,у меня вообще всё супер с финансами,и об этом в курсе все, кроме меня:В мене тільки 1 день прострочки , мені вже робот говорить , що вони дізнались мої доходи через рідних
Соседи врать не будут)))Ага,и результаты ваших анализов в поликлинике тоже ? Судя по их сообщениям,у меня вообще всё супер с финансами,и об этом в курсе все, кроме меня:
Соседи подтвердили вашу платежеспособность.Чего вы ждете?Скрываться бесполезно.0800213160
У меня в телефоне встроен антиспамЧто за програма для блокування?
Да там у меня обычный одесский дворик на Молдованке-полтора алкаша,болгарин,и цыганская семья в стиле- позолоти ручку,всю правду скажу... Интересно, какая падла накапала??Соседи врать не будут)))
Неверное, кому-то ручку позолотили? ? Хотя 1 вариант, тоже можно рассмотреть!))Да там у меня обычный одесский дворик на Молдованке-полтора алкаша,болгарин,и цыганская семья в стиле- позолоти ручку,всю правду скажу... Интересно, какая падла накапала??
А Ви цікавий персонаж)Ага,и результаты ваших анализов в поликлинике тоже ? Судя по их сообщениям,у меня вообще всё супер с финансами,и об этом в курсе все, кроме меня:
Соседи подтвердили вашу платежеспособность.Чего вы ждете?Скрываться бесполезно.0800213160
Один я не розумію що дає "чудова кредитна історія"? Та я б краще мав кредитний рейтинг 0, тоді б не вляпався в це гaмноТак мфо, вляпався на рівному місці, втратив чудову кредитну історію.
Подозрение падает на болгарина))))Да там у меня обычный одесский дворик на Молдованке-полтора алкаша,болгарин,и цыганская семья в стиле- позолоти ручку,всю правду скажу... Интересно, какая падла накапала??
Вы мне тоже симпатичны ?)А Ви цікавий персонаж)
Та не,он только строится, наверное даже не прописанПодозрение падает на болгарина))))
Ви вже в мінусах по кредитному рейтингу. А вляпався ,чи не вляпався пізно говорити.Один я не розумію що дає "чудова кредитна історія"? Та я б краще мав кредитний рейтинг 0, тоді б не вляпався в це *****
Моя стрелка в кредитной истории уже кажись сделала оборот на 360 градусов,и зависла на отличной. Давно не проверял, нужно будет посмотреть..Один я не розумію що дає "чудова кредитна історія"? Та я б краще мав кредитний рейтинг 0, тоді б не вляпався в це *****
Так чого ном тел непоміняте?В моєму випадку покищо дзвонять тільки до мене і до чоловіка, ще до рідні і сусідів не добралися
Мне тоже прислали смс и наяриваЮт с самого утра ,незнаю что думать, снова пугают или всерьез.Сегодня от Динеро пришло смс такого характера "Dolg na segodnya 15233 grn. Dlya prinuditelnogo vzyskaniya budut podklyucheny kollektorskie kompanii! DINERO, 0931707116" Как думаете чего мне теперь ожидать ?!Просрочка 49 дней , родным еще не звонили.Я так понимаю теперь будут звонить.