Слова подяки для юриста

• Автор теми Автор теми Yurist
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 373
  • Перегляди Перегляди 10K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Эх, а так хотелось не завуалированого ответа))
Но опять-таки, "такой" контингент, это Ваш потенциальный клиент..выбирать не приходится, увы.
у Вас же фантазия развита на отлично! дорисуйте себе свой портрет.
ведь не имеет значения, что я скажу...
кто Вам сказал, что это мой потенциальный клиент?
Слава Богу имею возможность выбирать себе клиента и с неадекватами не работать...

у Вас же фантазия развита на отлично! дорисуйте себе свой портрет.
ведь не имеет значения, что я скажу...
кто Вам сказал, что это мой потенциальный клиент?
Слава Богу имею возможность выбирать себе клиента и с неадекватами не работать...
Мне ничего дорисовывать не нужно. Ваша работа говорит сама за себя)))
Видимо "таким" контингентом, люди становятся, как раз после работы с Вами)) Но опять таки, это же всего лишь моя фантазия, которая основана на отзывах о Вашей работе)))
Всех благ Вам и адекватных клиентов))))

Мне ничего дорисовывать не нужно. Ваша работа говорит сама за себя)))
Видимо "таким" контингентом, люди становятся, как раз после работы с Вами)) Но опять таки, это же всего лишь моя фантазия, которая основана на отзывах о Вашей работе)))
Всех благ Вам и адекватных клиентов))))
Спасибо за пожелания.
Напомню, что Вы хотели покинуть тему...

Спасибо за пожелания.
Напомню, что Вы хотели покинуть тему...
Шановний, дозвольте зауважити, що останнім часом схожі розбіжності в ваших судженнях і поглядах форумчан стали регулярними. Я розумію, що ви відстоюєте свою точку зору, але ваша експресія тонко граничить з нестриманістю і відсутністю толерантності. Не варто так грубо спілкуватись з "недоброзичливцями", це вас не красить. Ви, як гідна, достойна, освічена і високоінтелектуальна людина, не мали б опускатись до рівня шавки (перепрошую за порівняння) і "відгавкуватись" на будь які зауваження чи провокативні запитання.
Я вибачаюсь, що дозволила собі висловити на вашу адресу коментар з елементами зауваження виховного характеру. Але я сподіваюсь, що ви проявите свою поблажливість і можливо трішки дослухаєтесь до мене.

Юристу скучно) юрист хоче піар походу)
А на ділі, ми не в школі.
За послугу юриста клієнт платить гроші...

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі