Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Що научить залишуся без нічого?Друзі допоможіть розібратись де правда де брихня,бо якщо чесно нерви на прідєлі,я ніколи з цим не здибалась тому не знаю що від кого можна чекати![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А моя сім'я судячи з усього не виїде за кордон, не отримає субсидію...Друзі допоможіть розібратись де правда де брихня,бо якщо чесно нерви на прідєлі,я ніколи з цим не здибалась тому не знаю що від кого можна чекати![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А потом почку продадите и детей лишитесь)) ну что страшного?)) Они ни чего не смогут(( максимум 20% от зарплаты)) и то если все подадут в суд будет каждому по проценту)) вы реально боитесь смс?)) Так открою правду,это просто набор букв))вы же на форуме должников) вы хоть одну историю слышали,что бы кто-то приехал,что-то забрал?Може і так але ж не знаю на що вони готові?морально дуже тяжко я вже думала продати будинок в якому живу і заплатити але тоді не знаю де з дітьми ми будем жити
А микроволновка?А потом почку продадите и детей лишитесь)) ну что страшного?)) Они ни чего не смогут(( максимум 20% от зарплаты)) и то если все подадут в суд будет каждому по проценту)) вы реально боитесь смс?)) Так открою правду,это просто набор букв))вы же на форуме должников) вы хоть одну историю слышали,что бы кто-то приехал,что-то забрал?
ладно шутки шутками, но это просто метод запугивания!Всем пишут,всем звонят,коллажи делают и всё! Это все на что они способны)) если бы они действительно,что то могли сделать или отобрать,то они бы не слали эти смешные смс, а уже бы давно отобрали, приехали) а так просто смсА потом почку продадите и детей лишитесь)) ну что страшного?)) Они ни чего не смогут(( максимум 20% от зарплаты)) и то если все подадут в суд будет каждому по проценту)) вы реально боитесь смс?)) Так открою правду,это просто набор букв))вы же на форуме должников) вы хоть одну историю слышали,что бы кто-то приехал,что-то забрал?
Вы взломали мой телефон и выложили мои СМСки?))))Може і так але ж не знаю на що вони готові?морально дуже тяжко я вже думала продати будинок в якому живу і заплатити але тоді не знаю де з дітьми ми будем жити
Попереду були смс щоб продаваа речі техніку і заплатила
Якщо подадуть в суд чи є в мене шанси його виграти
Навіть не думайте цього робити. Буде психологічно важко та ми з вами і готові підтримати. Думайте впершу чергу про себе і діток а не про цих дармоїдів. Через кілька місяців всі будуть просити хоча б тіло. Це вже перевірено. Не читайте цих дурацьких смс і не спілкуйтесь з ними і з часом стане легшеМоже і так але ж не знаю на що вони готові?морально дуже тяжко я вже думала продати будинок в якому живу і заплатити але тоді не знаю де з дітьми ми будем жити
Вот не только вы можете ( не знаю каким образом)) видеть дневник моего сына)) теперь и ваши смс увидели))Вы взломали мой телефон и выложили мои СМСки?))))
Тут абсолютно всі отримували схожі, або навіть ідентичні СМС... Не варто перейматись цими бездарними текстами у телефоні.Може і так але ж не знаю на що вони готові?морально дуже тяжко я вже думала продати будинок в якому живу і заплатити але тоді не знаю де з дітьми ми будем жити
Не впадайте одразу в паніку! Всё буде добре!)))Дякую усім велике,трохи заспокоїлась!!!моральна підтримка в цій ситуації дуже допомагає
Если я начну выкладывать свои смс)) а мне уже ток сегодня штук 20 прислали)) то одной странички не хватит))) и ни чего живу)) а продать дом,где мы счастливо живём даже мыслей не было)) не для того я его покупала,что бы на мфо потратить)))Може і так але ж не знаю на що вони готові?морально дуже тяжко я вже думала продати будинок в якому живу і заплатити але тоді не знаю де з дітьми ми будем жити