Скоро залишусь без нічого

• Автор теми Автор теми Джессі
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 69
  • Перегляди Перегляди 2K
Та ні,я на таке вже точно не піду,тоді куди піду з чотирма дітьми,хай ідуть вони лісом,якщо будуть дуже наглі то взагалі нічого не віддам,та от ще одна проблема хотіла літом до сестрички за границю на три місяця на роботу,бо тут ледве кінці з кінцями зводим,але тепер не знаю чи випустять
Та випустять звісно. В мене свекрухи 3 роки вже їздить!

Та ні,я на таке вже точно не піду,тоді куди піду з чотирма дітьми,хай ідуть вони лісом,якщо будуть дуже наглі то взагалі нічого не віддам,та от ще одна проблема хотіла літом до сестрички за границю на три місяця на роботу,бо тут ледве кінці з кінцями зводим,але тепер не знаю чи випустять
выпустят !

Выпустят! Если хотите успокоить себя, проверьте в реестре должников.

І ще раз переконалась в тому що наш Український народ най кращий,дякую вам ви всі від себе внесли ясність на ту ситуацію в якій не бачила виходу,тепер точно зміню номер а вони та більше постараюсь не переживати так через якихось гадів

Не только выпустят,но ещё и назад запустят))) Где Вы этих сказок наслушались?

Дякую усім велике,трохи заспокоїлась!!!моральна підтримка в цій ситуації дуже допомагає
Это просто смс, у меня таких куча. Никто ничего не отберёт. Занимайтесь своим любимым делом. На звонки не отвечайте.

Ну не ленитесь, почитайте форум. За границу могут не выпустить только если есть решение суда. Успокойтесь. Все будет нормально.

І ще одне номера що дзвонять кожен майже з іншого міста,сьогодні дзвонили то був Київ Дніпропетровськ Тернопіль і ще якісь,то їхні кантори по всій Україні чи то дзвонилки з усієї України
Так я читала але мені сказали що на границі якось провіряють якщо є не закритий то не випустять

І ще одне номера що дзвонять кожен майже з іншого міста,сьогодні дзвонили то був Київ Дніпропетровськ Тернопіль і ще якісь,то їхні кантори по всій Україні чи то дзвонилки з усієї України
Вони можуть і з закордонних номерів телефонувати. Не переймайтесь!
то їхні кантори по всій Україні чи то дзвонилки з усієї України
То віртуальна АТС.

Я форум вже напевне місяць читаю,але така я людина якщо щось не так начинаю панікувати і можу наробити дурниць

Так я читала але мені сказали що на границі якось провіряють якщо є не закритий то не випустять
Ничего там не проверяют. По крайней мере я такого не слышала.

И вот такая...

Вкладення

• Screenshot_2019-12-12-12-15-17-148_com.android.mms.webp
    Screenshot_2019-12-12-12-15-17-148_com.android.mms.webp
    35.7 Кб · Перегляди: 27
Я так перенервувала,знайома з ранку розказувала що десь тиждень назад до неї приїздили колектори від аваль банку вона там брала кредит потім закрила але видно не весь бо пройшло 5років і приїхали за долгом так вона начала возмущатись і один з них її начав гармати в результаті толкнув вона вдарилась,написала заяву але слідак сказав що справу відкривати не буде бо нема свідків які б підтвердили що дійсно її вдарили а не вона сама,я живу сама тому трохи стрьомно

Я форум вже напевне місяць читаю,але така я людина якщо щось не так начинаю панікувати і можу наробити дурниць
Не панікуйте, форум та форумчани в допомогу!!!

Назад
Угорі