Скоро залишусь без нічого

• Автор теми Автор теми Джессі
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 69
  • Перегляди Перегляди 2K

Джессі

Форумчанин
Дописи
129
Реакції
57
Бали
343
Джессі не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Друзі допоможіть розібратись де правда де брихня,бо якщо чесно нерви на прідєлі,я ніколи з цим не здибалась тому не знаю що від кого можна чекати
IMG_20191212_103951.webp
Screenshot_2019-12-12-10-38-36-721_com.android.mms.webp
Screenshot_2019-12-12-10-38-30-226_com.android.mms.webp
Screenshot_2019-12-12-10-38-22-483_com.android.mms.webp
Screenshot_2019-12-12-10-37-55-723_com.android.mms.webp

Друзі допоможіть розібратись де правда де брихня,бо якщо чесно нерви на прідєлі,я ніколи з цим не здибалась тому не знаю що від кого можна чекати
IMG_20191212_103951.webp
Screenshot_2019-12-12-10-38-36-721_com.android.mms.webp
Screenshot_2019-12-12-10-37-55-723_com.android.mms.webp
А моя сім'я судячи з усього не виїде за кордон, не отримає субсидію...

Все стандартные смс) которые все получают)) каждый день и по несколько)) некоторые даже дублируют)) думают если сразу несколько прислать то станет страшнее))

Може і так але ж не знаю на що вони готові?морально дуже тяжко я вже думала продати будинок в якому живу і заплатити але тоді не знаю де з дітьми ми будем жити
Попереду були смс щоб продаваа речі техніку і заплатила
Якщо подадуть в суд чи є в мене шанси його виграти

Може і так але ж не знаю на що вони готові?морально дуже тяжко я вже думала продати будинок в якому живу і заплатити але тоді не знаю де з дітьми ми будем жити
А потом почку продадите и детей лишитесь)) ну что страшного?)) Они ни чего не смогут(( максимум 20% от зарплаты)) и то если все подадут в суд будет каждому по проценту)) вы реально боитесь смс?)) Так открою правду,это просто набор букв))вы же на форуме должников) вы хоть одну историю слышали,что бы кто-то приехал,что-то забрал?

А потом почку продадите и детей лишитесь)) ну что страшного?)) Они ни чего не смогут(( максимум 20% от зарплаты)) и то если все подадут в суд будет каждому по проценту)) вы реально боитесь смс?)) Так открою правду,это просто набор букв))вы же на форуме должников) вы хоть одну историю слышали,что бы кто-то приехал,что-то забрал?
А микроволновка? :lol: ладно шутки шутками, но это просто метод запугивания!

Всем пишут,всем звонят,коллажи делают и всё! Это все на что они способны)) если бы они действительно,что то могли сделать или отобрать,то они бы не слали эти смешные смс, а уже бы давно отобрали, приехали) а так просто смс

Вы взломали мой телефон и выложили мои СМСки?))))

Навіть не думайте цього робити. Буде психологічно важко та ми з вами і готові підтримати. Думайте впершу чергу про себе і діток а не про цих дармоїдів. Через кілька місяців всі будуть просити хоча б тіло. Це вже перевірено. Не читайте цих дурацьких смс і не спілкуйтесь з ними і з часом стане легше

Тут абсолютно всі отримували схожі, або навіть ідентичні СМС... Не варто перейматись цими бездарними текстами у телефоні.
Якщо ви з пересторогою реагуєте на схожі речі, то краще змініть собі номер.

Дякую усім велике,трохи заспокоїлась!!!моральна підтримка в цій ситуації дуже допомагає

Screenshot_2019-12-09-17-26-27-711_com.opera.browser.webp
Блин,я так ждал этого юбилейного звонка, каждую секунду заглядывал чтобы ответить на него,а Там бот (

Если я начну выкладывать свои смс)) а мне уже ток сегодня штук 20 прислали)) то одной странички не хватит))) и ни чего живу)) а продать дом,где мы счастливо живём даже мыслей не было)) не для того я его покупала,что бы на мфо потратить)))

Та думаю капець приїдуть все заберуть в кращому випадку хата залишиться жалко тож не на кредитні кошти куплено,кредитні брались на операцію ну а потім пролонгації

Назад
Угорі