Скарга/Заява на BitCapital

Користувачі писали що ЄГроші зливають їм всі дані.

Нарешті Кіберполіція пояснила як вони отримують всі дані контактів телефона та фото.
Наприклад, моє фото вони отримали від іншого МФО. Ще добре «шарять» по Вайберу та Привату. Тому, це не тільки Єґроші.

Що саме пояснила кіберполіція?

1) Не брати кредити через застосунки жодних контор
2) Соцмережі завжди закриті для сторонніх.
3) Фото в соц мережах, меседжерах не виставляти

Це з головного.

- В УБКІ видаляти сторонні номери телефонів контактних осіб щодо вас привʼязані.
- Моніторити номери контактних осіб що зазначені в договорі під час підписання.

Це саме найменше. Сусідів по приписці дістануть, якщо держ служба, колег дістануть (декларація про доходи).

Якось так🙂
А як подивитися чи привязані якісь номера до УБКІ

Наприклад, моє фото вони отримали від іншого МФО. Ще добре «шарять» по Вайберу та Привату. Тому, це не тільки Єґроші.

Що саме пояснила кіберполіція?
Вони кидють смс повідомленя з вірусом. Коли ви заходити через смс на сайт ви ципляєте вірус, а потім зламують ваш акаунт гугл. У гугл Контакти є всі дані номера телефонів, дні народження контактів, ским часто спілкуєтеся та доступ до фото.
Я провірила дійсно все так і є.

Змінила паролі та на всяк випадок видалила всі контакти

Останнє редагування:

Вони кидють смс повідомленя з вірусом. Коли ви заходити через смс на сайт ви ципляєте вірус, а потім зламують ваш акаунт гугл. У гугл Контакти є всі дані номера телефонів, дні народження контактів, ским часто спілкуєтеся та доступ до фото.

Не паролі змінюйте, а підвязуйте на важливі аккаунти двухфакторну авторизацію

Заходите в УБКІ, там налаштування, профіль і внизу є всі контактні номери а також адреси електронної пошти. Видаляєте їх. Але це все працює, якщо ви ще не брали кредит, якщо брали то це все вже є в базах МФО.

Щодо посилання - через перехід за посиланням, нічого не буде, якщо ви самі не введете свої дані на сторонньому ресурсі (пароль, логін, таке інше).

Якщо скачаєте сторонню програму (Єгроші, біткепітал, смартівей…) тоді так, ваші дані вже будуть злиті🤫

Заходите в УБКІ, там налаштування, профіль і внизу є всі контактні номери а також адреси електронної пошти. Видаляєте їх. Але це все працює, якщо ви ще не брали кредит, якщо брали то це все вже є в базах МФО.

Щодо посилання - через перехід за посиланням, нічого не буде, якщо ви самі не введете свої дані на сторонньому ресурсі (пароль, логін, таке інше).

Якщо скачаєте сторонню програму (Єгроші, біткепітал, смартівей…) тоді так, ваші дані вже будуть злиті🤫
Я заходила УБКІ там нема інших номерів лиш мій.
А застосунки я невсьановлюю

Користувачі писали що ЄГроші зливають їм всі дані.

Нарешті Кіберполіція пояснила як вони отримують всі дані контактів телефона та фото.
Це робиться дуже просто, якщо в цьому розуміються. Я знаю ревнивих чоловіків, які знаються на хакерстві - за день в них буде не лише вся телефона книга об'єкту їх ревнощі, а і всіх її подруг, сусідів,тощо.
Що там кіберполіція пояснює, якщо зараз це все робиться легко і просто.

Я знаю ревнивих чоловіків, які знаються на хакерстві - за день в них буде не лише вся телефона книга об'єкту їх ревнощі, а і всіх її подруг, сусідів,тощо.
Та ви що. Розкажіть, як це технічно можливо.

Та ви що. Розкажіть, як це технічно можливо.
Спитайте у хакерів. Вони взламують телефон через хакерську програму (коштує десь 500 доларів на місяць). І мало того що весь телефон бачать, ще й розмови слухають всі. Мене так слухали з ревнощів теж. Я була в шоці, що слухали навіть телеграм, вайбер і телефон.

Спитайте у хакерів. Вони взламують телефон через хакерську програму (коштує десь 500 доларів на місяць). І мало того що весь телефон бачать, ще й розмови слухають всі. Мене так слухали з ревнощів теж. Я була в шоці, що слухали навіть телеграм, вайбер і телефон.
Страшні хакери... Який жах, ржунімагу.
P.S. Скоріше за все, якщо вас хтось все-таки зламував, то він мав доступ, або до вашого телефону, або до певних персональних даних(наприклад, паролів, прив*язок по номеру телефону і т.д.).

Страшні хакери... Який жах, ржунімагу.
P.S. Скоріше за все, якщо вас хтось все-таки зламував, то він мав доступ, або до вашого телефону, або до певних персональних даних(наприклад, паролів, прив*язок по номеру телефону і т.д.).
Емейла вистачає. І коли ви завантажуєте додаток мфо ви погоджуєтесь з тим,що надаєте їм доступ до контактних даних.

Емейла вистачає. І коли ви завантажуєте додаток мфо ви погоджуєтесь з тим,що надаєте їм доступ до контактних даних.
Ми ведемо мову про МФО,встановлюючи додатки яких, ви власними руцями надали доступ до тел. книги, чи про злих хакерів, які, за вашим твердженням:
Вони взламують телефон через хакерську програму (коштує десь 500 доларів на місяць). І мало того що весь телефон бачать, ще й розмови слухають всі. Мене так слухали з ревнощів теж.
І, причому, роблять це рандомним подругам, сусідам і т.д.

Ми ведемо мову про МФО,встановлюючи додатки яких, ви власними руцями надали доступ до тел. книги, чи про злих хакерів, які, за вашим твердженням:

І, причому, роблять це рандомним подругам, сусідам і т.д.
Я про те, що якщо людина з ревнощів таке зробити, то чому у мфо немає такої змоги?

Я про те, що якщо людина з ревнощів таке зробити, то чому у мфо немає такої змоги?
Я вам зверху озвучив причини, по яких могли отримати повний доступ до телефону конкретної людини. Якби у МФО була така можливість, вони цим би користалися і всіх ізводили. На щастя, таке технічно неможливо. Залишаються лише ті можливості, які їм сам клієнт надав, або що змогли наосінтити в вільному доступі по інтернетах.

Це так не працює. Або встановлюється сторонній софт на ваш гаджет, або ви самі його встановлюєте. Інакше не працює. Також можете перейти на сторонній сайт і самі своїми руця ввечти ваші дані через які можна отримати доступ до вашого гаджету. Короче кажути просто якщо ви напишите свою пошту десь то нічого не станеться😂

Це робиться дуже просто, якщо в цьому розуміються. Я знаю ревнивих чоловіків, які знаються на хакерстві - за день в них буде не лише вся телефона книга об'єкту їх ревнощі, а і всіх її подруг, сусідів,тощо.
Що там кіберполіція пояснює, якщо зараз це все робиться легко і просто.
Ви щось не те пишете. До чого тут чоловік і постороні люди

Назад
Угорі