Скарга/Заява на BitCapital

Я їм все нормально віддала, у день платежу. Але вони не зарахували оплату та не закрили позику. І почалась наша «весела» історія абʼюзу. Сказали, що та оплата буде їм як моральний ущерб, треба ще платити 🤯
Капець. І Ви знов заплатили?

А я вважаю, що допоможе. Мала неприємну тяганину з Аванс/Фінбар/Кредісенд - надіслала запис розмови до НБУ, де представник Кредісенд відкрито подорожував звонити оточенню за моє протермінування, і щоб я їм пояснювала для чого брала позику.
Я отримала офіційну відповідь від НБУ. Всі позики цих контор я закрила, але знаю, що зараз їх прикрили настільки, що нові вони нікому не видають. Як я зрозуміла в них забрали ліцензію.
Тому я впевнена,що я не одна писала скарги подібного типу.

Яка різниця що не офіційно в україні? Знайти місце розташування їх офісів справа 2-3 годин часу. Залітаєш в офіс, всі компи відбирають, всю інформацію знімають. Там стільки всього буде, що десятки справ можна буде завести на десятки людей.
СБУ по факту це вкрай мутна організація судячи з мого досвіду. Коли мій теперішній чоловік вступив в відкриту суперечку з колишнім, який є військовим - і колишній написав на нього заяву в сбу за погрози (яких по факту нн було) сбу завело справу на мого чоловіка на наступний день, і швидко знайшли місцеположення, хоча колишній його не знав. Правда чудом все закрили на наступний день по причині особистої неприязні. Але головняка і нервів принесли на рік вперед.
А коли моїй мамі звонили з незнайомих номерів колектори, і відразу скидали, вона звернулася до знайомих в сбу пробити,що то за номери, бо мовчать в трубку - сбу не змогло пробити жодного номеру! І сказали, що вони всі зашифровані так, шо не реально подивитись хто це. Лише на пару номерів сказали, що то кредитна спілка.

Мне кажется что мало. Просто не все такие тупые как мы) не все берут микрозаймы с еще и в крипте. По этому нас по процентам мало(
Борг українців перед мфо більше міліарда. Просто ви кажуть інше - не всі збирались з самого початку щось віддавати. Знаю не одну людину, які просто забили і вже більше 5 років ні копійки не віддали і не збираються. Змінили сімки і мають стальні нерви. Просто вони тепер всюди в чс.
Причому я знаю чувака, який набрав в 2018 році в яких тільки можна мфо, банках і поїхав в Польщу. Повернувся в 2022 році, вони вже його не трогають. А по убкі банки списали всі борги, а от борги мфо так і висять і нарахували йому просто там божевільні суми. До питань майна не доходили - те що він має,те на його матері. Одружився нещодавно, то дружині дають кредити, розсрочки,мфо, бо в дружини середній рейтинг в убкі і довга кредитна історія. Завжди віддавала кредити. А йому ні копійки, хоча він військовий. Навіть коли машину брали в рострочку дружині одобрили, хоча вона офіційно не працює, а йому військовослужбовцю відмовили навіть в наданні кредиту на товар.

Останнє редагування:
Вся інфа скоріш за все на "китайських" хмарних серверах..ті компи що в офісі просто тонкий клієнт, для доступу на віддалений сервер.
А куда написати скаргу?

Ні, не платила. Закрили мені вони. Здається, я половину здоров’я віддала, вирішуючи цю проблему 😔
Прикол в тому що я небрала. А от оточуючим скидають смс що я в розшуку.

Вони внесли мене у «чорний список» як шахрайку 🤣
А Ви їх ігнорили? Чи як це відбулося?

Борг українців перед мфо більше міліарда
1742397040640.webp

А залякати їх взагалі можливо?

.

Просто коли зателефонують хочу знати як себе поводити.
Можливо. Розмовляти «їх мовою» або ж поводити себе максимально спокійно, не реагувати на провокації. Але якщо Ви їм нічого не винні, то взагалі не спілкуйтеся. Сенсу не бачу.
Фантомний борг - фантомна Ви 🙃

Можливо. Розмовляти «їх мовою» або ж поводити себе максимально спокійно, не реагувати на провокації. Але якщо Ви їм нічого не винні, то взагалі не спілкуйтеся. Сенсу не бачу.
Фантомний борг - фантомна Ви 🙃
Мені телефонували раз в тиждень на протязі 2 м. Щось про майно, тіпа як запись. Але я блокувала номера. Думала що хтось дурачиться. А тепер мені люди телефонують за смс які їм надходять.

Мені телефонували раз в тиждень на протязі 2 м. Щось про майно, тіпа як запись. Але я блокувала номера. Думала що хтось дурачиться. А тепер мені люди телефонують за смс які їм надходять.
У Вас же немає у них кабінету, так?

У Вас же немає у них кабінету, так?
Ні немає. Я колись заходила на якийсь сайт. Але там якісь гаманці і якась валюта. Здається нереєструвалася. Хоча і не скажу точно бо колись я реєструвалася на всіх сайтах.

Ні немає. Я колись заходила на якийсь сайт. Але там якісь гаманці і якась валюта. Здається нереєструвалася. Хоча і не скажу точно бо колись я реєструвалася на всіх сайтах.
Подивіться. Певно є кабінет, бо так би вони «лівак» не повісили. Хоча, вже не впевнена ні в чому 🧐

Подивіться. Певно є кабінет, бо так би вони «лівак» не повісили. Хоча, вже не впевнена ні в чому 🧐
Користувачі писали що ЄГроші зливають їм всі дані.

Нарешті Кіберполіція пояснила як вони отримують всі дані контактів телефона та фото.

Я в них брав декілька разів, віддавав, почитав форум і вирішив забрати те що я переплатив. 10 днів протермінування, поки що жодного звуку. Мої дані тяжко буде отримати, я вже з досвідом😆

Я в них брав декілька разів, віддавав, почитав форум і вирішив забрати те що я переплатив. 10 днів протермінування, поки що жодного звуку. Мої дані тяжко буде отримати, я вже з досвідом😆
Може надасте пару уроків.

Може надасте пару уроків.
1) Не брати кредити через застосунки жодних контор
2) Соцмережі завжди закриті для сторонніх.
3) Фото в соц мережах, меседжерах не виставляти

Це з головного.

- В УБКІ видаляти сторонні номери телефонів контактних осіб щодо вас привʼязані.
- Моніторити номери контактних осіб що зазначені в договорі під час підписання.

Це саме найменше. Сусідів по приписці дістануть, якщо держ служба, колег дістануть (декларація про доходи).

Якось так🙂

Назад
Угорі