Шпаргалка для тех, чьи договора продали калам

• Автор теми Автор теми i_hate_mfo
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 110
  • Перегляди Перегляди 8K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
I Hate mfo, а що ви розумієте під активною позицією?

tsats, как минимум на самотек не пускать все)

I Hate mfo, ну знову ж таки,як це пустити на самотьок?1-ий етап прострочка і дзвінки,я тпозабавлявся спочатку з ними потім ігнорую.2-ий етап це якщо хтось подав до суду,майже ніхто дальше 1-го етапу не заходить,це для них буйки.Чи не так?Де має проявлятись моя проактивність?
Бідося, я таке аж ніяк не можу назвати активністю,бути спостережливим погоджусь)Я до того що тут хватає людей які слово "активність" трактують як надмірніі дії і "суїта" стосовно незрозуміло кого

Моніторити судову владу, і якщо подали до суду, то обовязково з'являтись та захищати себе;)
Як і де моніторити, а то шукала-шукала і не знайшла. Підкажіть, будь-ласка, де і як шукати треба. Дякую

mirra, в гугле напишите Судова Влада України и перейдите по ссылке Стан Розгляду справ.
Потом впиши своё ФИО нажимаете поиск и смотрите)

I Hate mfo, дяки-дяки, перевірила «за даним критерієм справ немає». Отже, хтось таки говорить неправду

mirra, все они говорят не правду)

Len4ik, меня щас беспокоит только ссКлоуны и собака их финфорс. Вчера пришлали смс что 25го числа продают...а ведь только по ним работать начали...испоганили все cyku... (

Len4ik, меня щас беспокоит только ссКлоуны и собака их финфорс. Вчера пришлали смс что 25го числа продают...а ведь только по ним работать начали...испоганили все cyku... (
Эти немного стремные, насколько я поняла.У меня их нету.Но ,думаю,и на них управу можно найти.

Len4ik, проблема в том что я не знаю кому они звонить будут кроме родных и контактных...Талион вчера нашей хозяйке отдела кадров звонил, а если эти нашли ее номер то и те м*даки найдут...а она молоденькая и 100% к такому не готова...кароч меня сьедают эти домыслы и никакой конкретики...быстрей бы суд...тогда эти м*даки звонить не будут...

I Hate mfo, вьl хотите подавать или ждете что б они? А то я не могу понять что лутше

Як і де моніторити, а то шукала-шукала і не знайшла. Підкажіть, будь-ласка, де і як шукати треба. Дякую
В пошуку пишите своі ПІБ, назву суду за місцем прописки
В пошуку пишите своі ПІБ, назву суду за місцем прописки

Вкладення

• Screenshot_20190620-101746.webp
    Screenshot_20190620-101746.webp
    50.5 Кб · Перегляди: 30
  • Screenshot_20190620-101841.webp
    Screenshot_20190620-101841.webp
    30.1 Кб · Перегляди: 33
Len4ik, проблема в том что я не знаю кому они звонить будут кроме родных и контактных...Талион вчера нашей хозяйке отдела кадров звонил, а если эти нашли ее номер то и те м*даки найдут...а она молоденькая и 100% к такому не готова...кароч меня сьедают эти домыслы и никакой конкретики...быстрей бы суд...тогда эти м*даки звонить не будут...
эти дятлы звонят всем, даже тем кого вы не знаете. печалька(((

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі