Що скажете про Аванс Кредит / Avans Credit ?

Это, наверное, должно было выглядеть очень страшно
Хз. Просрочка 50+ дней. Кстати,из страны меня все таки выпустили 😆😆
Это, наверное, должно было выглядеть очень страшно
Но у меня у них только тело. Процентов давно нет ибо действие договора закончилось. Свыше тела я платить ничего не буду. Но и на тело надо заработать

Що скажете про цю компанію?
На другий день прострочення відповіла на дзвінок від них, погружували телефонувати контактним особам якщо не буде сплати до 16.00.
Зараз прострочення 9 днів, шлють такі повідомлення
Просрочка 3 месяца ,предлагали уже 4 раза закрыть за тело .

Мне написали,что подают в суд и повесят на меня все судебные тяжбы.
У мене фінсфера подала в суд( вибачаюсь що в розділі Аванс)привожу приклад,на тіло не йшли,нічого - звернулася до Тараса,суд зписав всі їхні хотєлки,заплатила тіло + % до протермінування.
До чого я це,що суд не так і страшно,головне вчасно прийняти міри.
Так що не надайте духом

У мене фінсфера подала в суд( вибачаюсь що в розділі Аванс)привожу приклад,на тіло не йшли,нічого - звернулася до Тараса,суд зписав всі їхні хотєлки,заплатила тіло + % до протермінування.
До чого я це,що суд не так і страшно,головне вчасно прийняти міри.
Так що не надайте духом
А в фін сфері робили ви пролонгації?
В мене в них просрочка тиждень, пролонгації робила три рази. В Авансі теж є заборгованість з просрочкою 60 днів. Поки названюють і теж пропонують тіло , але платити поки нема чим

В мене в них просрочка тиждень, пролонгації робила три рази. В Авансі теж є заборгованість з просрочкою 60 днів. Поки названюють і теж пропонують тіло , але платити поки нема чим
Ні,не робила ніяких пролонгацій. Перед подачею в суд,здається пропонували тіло,але коштів не мала.
У мене багато МФО,але нарешті зрозуміла,пролонгації то вихід внікуди. Вийшла скрізь в протермінування,навіть не один рік. Маю кошти - сама пишу і закриваю за тіло. Або як форзу і кф.юа за 75% від тіла. Так,дзвінків мільйон,всім і досих пір,але більше не хочу панічно шукати гроші.

Вони якісь чудні чесне слово продали ЄАПБ, а сьогодні смс приходить, хоча я навіть не пролонгували їх

Вкладення

• Screenshot_2024-10-23-19-26-59-052_com.google.android.apps.messaging.webp
    Screenshot_2024-10-23-19-26-59-052_com.google.android.apps.messaging.webp
    112.8 Кб · Перегляди: 117
Вони якісь чудні чесне слово продали ЄАПБ, а сьогодні смс приходить, хоча я навіть не пролонгували їх
У меня тоже такое, одна пролонгация, потом продажа кредит капиталу. Хотя раньше, когда там брал, не раз пролонгировал. Переплата 22 гривны у меня
Может это ошибочное сообщение. Год назад по техническим причинам от кредисенда и финбар по приходили сообщения, что кредит погашен.

Доброго дня,що від них очікувати?
В мене просрочка вже 2 день , вони мені вже сьогодні дзвонили і сказали щоб до 17:00 оплатила 3000 грн. І ще будуть дзвонити рідним і пришлють листа.
(Це поки що одна просрочка у мфо, а в мене їх не мало)
Вони рідним дзвонять? Можна якось з ними домовитись?

На 45 день предложение за тело.
Мне звонили и писали, родным хз, кто-то звонил они или нет незнаю. На 2й день просрочки о чем с ними договариваться... будут деньги, можете попробовать, но лучше игнор, предложат сами.
Доброго дня,що від них очікувати?
В мене просрочка вже 2 день , вони мені вже сьогодні дзвонили і сказали щоб до 17:00 оплатила 3000 грн. І ще будуть дзвонити рідним і пришлють листа.
(Це поки що одна просрочка у мфо, а в мене їх не мало)
Вони рідним дзвонять? Можна якось з ними домовитись?

На 45 день предложение за тело.
Мне звонили и писали, родным хз, кто-то звонил они или нет незнаю. На 2й день просрочки о чем с ними договариваться... будут деньги, можете попробовать, но лучше игнор, предложат сами.
Ну а якщо брати друбку? Так жартом говорити що спробую найти гроші (в мене тіло 5000 і 1500 процент а говорять що 12000)
Просто не дуже хочу щоб звонили рідним,а щоб їм розповісти, вони не зрозуміють (в них є звичка брати телефон)

Вчера написали что хотят продать факторинговой компании, предлагали тело неделю назад, денег нет, может стоит с ними связаться и попросить тело на части? Но деньги будут аж через неделю....

Это они ЕПАБ продадут или кому? С факторингом договориться можно?

2 договори продали ЄАПБ,ось тепер думаю,коли вони підуть в суд і чи писати їм на пошту,пробувати реструктуризацію на 2-3 платежі.
Маю 2 договори загалом на 19 тисяч.

2 договори продали ЄАПБ,ось тепер думаю,коли вони підуть в суд і чи писати їм на пошту,пробувати реструктуризацію на 2-3 платежі.
Маю 2 договори загалом на 19 тисяч.
Сегодня утром продали 2 договора, в сумме 18000+9600=27600.

Тоже думаю чтоб в суд не подали, нужно время накопить. А это не месяц и не два с другими мфо...

Реструктуризацию на последние деньги, что впритык делать не хочу, из-за этого "впритык" и живу в долгах.

Будет хотя бы какой-то запас... напишу им

Сегодня утром продали 2 договора, в сумме 18000+9600=27600.

Тоже думаю чтоб в суд не подали, нужно время накопить. А это не месяц и не два с другими мфо...

Реструктуризацию на последние деньги, что впритык делать не хочу, из-за этого "впритык" и живу в долгах.

Будет хотя бы какой-то запас... напишу им
Так,теж напишу на початку січня,бо зараз виплачую Кредит Плюс і інші,але з ними в суд ну зовсім не хочеться йти,ще й АФК задовбують😂

Так,теж напишу на початку січня,бо зараз виплачую Кредит Плюс і інші,але з ними в суд ну зовсім не хочеться йти,ще й АФК задовбують😂
Тоже афк, вот с ними хочу в январе договориться, если получится.

Тоже афк, вот с ними хочу в январе договориться, если получится.
У мене зовсім не йдуть на уступки,тіло 27000,нарахували вже 61 тисячу,скинули до 50 тисяч,але це для мене нереальна сума і готова платити тільки тіло,на форумі пишуть,що треба чекати майже рік,щоб домовитися,а в мене ще й немає місяцю,як викупили у Манівео.

У мене зовсім не йдуть на уступки,тіло 27000,нарахували вже 61 тисячу,скинули до 50 тисяч,але це для мене нереальна сума і готова платити тільки тіло,на форумі пишуть,що треба чекати майже рік,щоб домовитися,а в мене ще й немає місяцю,як викупили у Манівео.
3 лимон, 15 манивео, тоже недели как 2 продали примерно, ну а что делать... были бы последними может и согласился б на их хотелки. А когда много мфо, тогда нужно выбирать... и жить на что-то... нельзя впритык это загоняет ещё больше.

Назад
Угорі