Що скажете про Аванс Кредит / Avans Credit ?

Ото беда ....
Извините (
Я би показав вам відео що таке біда... навіть розказати з власного життя де справжня біда, невиправима, назавжди, яку ніяк не можливо вже переробити чи виправити... коли залишається лиш сприйняти, подобається тобі це чи ні... коли безвихідь і подекуди життя втрачає будь-який сенс.
Але ж ви і так маєте все бачити самі... що навколо відбувається.
Мабуть просто не стикалися зі справжньою проблемою. І дай Бог щоб це так і було.
Щоб ці дурацькі смс і дзвінки було в вашому житті самим страшним.

Ото беда ....
Извините (
Біда-коли рідна людина помирає,ти робиш все можливе і неможливе ,щоб врятувати,але не зможеш це змінити .Біда -коли ракета зносить півбагатоповерхівки і гинуть люди,коли затоплює чи спалює все,що ти наживав роками, а ти радієш,що хоч сам живий... Зараз стільки біди навколо, що оці проблемки з мфо аж ніяк не біда...

Маю кредит в аванс кредит, 3 день просрочку, як себе поводять, чого чекати?

Аванс кредит змінив юридичну адресу, цікаво чого це.
21.07.2023Змінилась адреса в едрУкраїна, 03150, місто Київ, вул.Велика Васильківська, будинок 72Україна, 01015, місто Київ, вул.Лейпцизька, будинок 15А

Теж в Аванс прострочення 9 днів маю. І в Фінбар приблизно так само. На дзвінки не відповідаю. Вчора в телеграм написали, що відправлять листа за адресою та будуть телефонувати контактним особам . ?

Теж в Аванс прострочення 9 днів маю. І в Фінбар приблизно так само. На дзвінки не відповідаю. Вчора в телеграм написали, що відправлять листа за адресою та будуть телефонувати контактним особам . ?
Або зроблять або не зроблять

Вони мені пропонували закрити за півтіла, але коли подзвонила,то кредит продали Прімоколект. Тобто о 10 ранку було півтіла, а о 18 вже продано:) Закрила за тіло у Прімоколект.
Доброго дня ! Як ви домовились закрити кредит за тіло ? Багато відгуків, що не йдуть на контакт.
? не реагуйте мені таке шлють вже давно
Добрий день ! Яка у вас прострочка по кредиту ? Вони можуть подати до суду за те, що прострочили оплату кредиту ?
У мене 22-й день прострочки і сьогодні мене вони засипали повідомленнями -"Terminovo vnesit oplatu sogodni do 16:00! U razi vidsutnosti oplati, dogovir bude peredanij do kolektorskoyi kompaniyi" , потім такі самі тільки інший час. І ще типу - внесіть бла-бла-бла уникніть негативних наслідків
Отримала 7 повідомлень за день.. тепер думаю- це якийсь глюк чи і правда завтра почнуть якусь xepню
Я вже закрила багато мфо, але знову залізла, щоб перекредитуватись. Дійшло, що повернусь туди звідки починала
Але мене чи то совість мучає чи що... я брала цей кредит не з тією метою, щоб не повертати. З ними ще не зв'язувалась щоб за тіло закрити і не знаю, що робити
Відсотків вже нарпхували майже тіло
Доброго дня ! Скажіть, будь ласка, як закрили кредит ? Вдалося домовитись закрити за тіло ?

Останнє редагування:
Доброго дня ! Як ви домовились закрити кредит за тіло ? Багато відгуків, що не йдуть на контакт.

Добрий день ! Яка у вас прострочка по кредиту ? Вони можуть подати до суду за те, що прострочили оплату кредиту ?

Доброго дня ! Скажіть, будь ласка, як закрили кредит ? Вдалося домовитись закрити за тіло ?
Кредит брався до війни. Ні про що не домовлялася, просто говорила, що коштів не маю, а пізніше просто ігнорувала дзвінки. Потім самі почали слати пропозиції, але це було в 23 році.Як себе зараз поводять не знаю.

Кредит брався до війни. Ні про що не домовлялася, просто говорила, що коштів не маю, а пізніше просто ігнорувала дзвінки. Потім самі почали слати пропозиції, але це було в 23 році.Як себе зараз поводять не знаю.
Мне написали,что подают в суд и повесят на меня все судебные тяжбы.

Назад
Угорі